traiteur aan huis

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis bij jou in de buurt

Meer dan 574 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs

Traiteur aan huis in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.92/5 (72 reviews)
Ik werk altijd bij horeca ook mijn familie hadden en feestzaal en ik was altijd aan het helpen en ik kan gemakkelijk en snel helpen u met alles Ik heb dat ook bij de school feesten gedaan en dat vind ik leuk om te doen
Traiteur aan huis in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik heb de afgelopen jaren 2 jobs gecombineerd. Huishoudhulp bij Puuur en Zorgkundige op intensieve omdat ik alleenstaande mama ben met 2 kinderen . Ik heb niet echt ervaring in het traiteursmilieu maar kook wel supergraag thuis. Steek graag mijn handen uit de mouwen en al doende kan ik alleen maar bijleren.
Traiteur aan huis in Gistel (8470) - Peter
Peter
Gistel
4.84/5 (31 reviews)
Ik ben op zoek naar weekendwerk in de horeca om mee te helpen bij traiteur of feestjes om nog meer ervaring op te doen Ik volg een opleiding Hulpkok,
Traiteur aan huis in Houthulst (8650) - Bruno
Bruno
Houthulst
4.9/5 (29 reviews)
Hallo ik heb heel wat ervaring als kelner en barman. Vind het fijn om mensen met zorg te bedienen en hou van de sfeer en beetje stress dat er wat bijhoort voor alles vlot te laten verlopen
Traiteur aan huis in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I am a beer sommelier, bartender, waitress and cook. I also know coffee brewing methods and basic wine knowledge. I have experience working in bars, breweries, parties, restaurants
Traiteur aan huis in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben Wouter, Ik werk al een 15 jaar in de horeca en ben momenteel ook een manager van een restaurant. Ik werk ook nauw samen als traiteur met enkele tennisclubs. Ervaring genoeg dus, Ik vraag ook niet het onderste uit de kan. Groetjes!
Traiteur aan huis in Mechelen (2800) - Arnoldina
Arnoldina
Mechelen
5/5 (15 reviews)
Zoek niets echts iets als traiteur meer hulp bij events, beurzen of feestjes. Mee organiseren of helpen in de week of weekend. Enkel in Belgie voorlopig
Traiteur aan huis in Herselt (2230) - Lucas
Lucas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herselt
4.93/5 (15 reviews)
Van kleine hapjes tot buffet of meergangen-diner: samen kijken we wat u graag wil om uw vrienden- en of familiefeestje tot in de puntjes te verzorgen. Ben gediplomeerd kok en heb meer dan 15 jaar horeca-ervaring. Ook hulp, enkel voor het bedienen, kan ik voor zorgen. Laten we kennis maken!
Traiteur aan huis in Mortsel (2640) - Tom
Tom
Mortsel
5/5 (14 reviews)
ik ben Tom, Eventplanner voor al uw feesten. Mijn tarief is zeer competitief. Op deze manier wordt er meer budget vrijgemaakt voor wat echt telt: de kwaliteit van het eten! samen met enkele cateraars voorzien wij in uw wensen en behoeften om er een onvergetelijk feest van te maken
Traiteur aan huis in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben tanya,reeds 20jaar ervaring in de horeca,zowel zaal als keuken,grote events ook ervaring mee. Ben een harde werker,sociaal,goedlachs,teamplayer . Heb als opleiding piva gedaan, ben nog steeds met voeding bezig in mijn huidige job.
Traiteur aan huis in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik kom aan huis koken voor 4 tot 30 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als kok,,, Tevens afhaalservice, catering,ontbijtservice(ontbijtmanden :gewone en luxe!),,dus een veelzijdig persoon... Heeft u intresse dan hoor ik het graaag van U.!
Traiteur aan huis in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Beste allemaal, mijn naam is Benny en ik ben een jong gepensioneerde en nog steeds graag super-actief. Graag stel ik mijn verworven kwaliteiten in een rijk gevulde carrière dan ook met plezier ten dienste van anderen en dit kan op verschillende domeinen. Voornamelijk studiebegeleiding Frans en Nederlands - alsmede ondersteuning en studiebegeleiding rechten.
Traiteur aan huis in Gaasbeek (1750) - Johan
Johan
Gaasbeek
5/5 (5 reviews)
Ik heb nog op eetfestijnen mee geholpen met opdienen en hapjes klaar te maken ik werk ook al soms bij als hulpchef in een feestzaal laat gerust iets weten wat er gedaan moet worden dan kan ik zien wat ik allemaal kan
Traiteur aan huis in Landen (3400) - Ludo
Ludo
Landen
5/5 (5 reviews)
Met heelwat ervaring in de eventwereld en een passie voor koken (en ervaring voor grotere groepen) kan ik jullie absoluut een heel stuk op weg helpen. Groetjes Ludo
Traiteur aan huis in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf chef-kok en ik sta nu technisch werkloos, als ik hiermee de mensen kan helpen doe ik dot zeer graag, ik heb ook ervaring in de traiteur wereld en kan dit zonder probleem voorbereiden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel traiteurs

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice catering: geëvalueerd met 4.9 door 382 klanten

Populaire dienstaanvragen

catering aan huis, menu traiteur, bbq traiteur, buffet traiteur, traiteurdienst event, traiteur nieuwjaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoe vind ik een traiteur?


Het vinden van een geschikte traiteur voor uw evenement kan een belangrijke stap zijn om ervoor te zorgen dat uw gasten worden verwend met heerlijke gerechten en professionele service. Hier zijn enkele tips:


Door deze stappen te volgen, kunt u een traiteur vinden die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet. Vergeet niet om tijdig contact op te nemen en uw evenementdetails te bespreken om ervoor te zorgen dat de traiteur beschikbaar is op de gewenste datum.

Wat doet een traiteur?


Een traiteur is een professional in de voedingsindustrie die gespecialiseerd is in het leveren van culinaire diensten voor evenementen en bijeenkomsten. De belangrijkste taak is het creëren en leveren van smakelijke en hoogwaardige gerechten voor speciale gelegenheden.

Een traiteur is verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het evenementencateringproces. Dit omvat het samenstellen van menu's op basis van de wensen en behoeften van de klant, het bereiden van voedsel van hoge kwaliteit, het verzorgen van de presentatie van de gerechten en het leveren van professionele service tijdens het evenement.
Traiteurs werken nauw samen met klanten om hun culinaire visie te begrijpen en aan te passen aan de specifieke gelegenheid. Ze kunnen een breed scala aan evenementen bedienen, zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, jubilea, verjaardagsfeestjes en meer.

Naast het bereiden en serveren van maaltijden, kan een traiteur ook aanvullende diensten aanbieden, zoals het regelen van tafelsettings, het leveren van serviesgoed en bestek, het voorzien van professioneel bedienend personeel en het regelen van de logistiek van het evenement.
Kortom, een traiteur is gespecialiseerd in het bieden van een complete culinaire ervaring voor evenementen. Ze nemen de stress van het koken en de planning weg, zodat gastheren en gastvrouwen kunnen genieten van hun evenement zonder zich zorgen te maken over de maaltijden. Met hun expertise en toewijding zorgen traiteurs ervoor dat evenementen culinair memorabel zijn.

Wat kost een traiteur aan huis?


De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gasten, het gekozen menu, de gewenste service en de locatie van het evenement.
In het algemeen zijn er verschillende prijsstructuren, waaronder prijs per persoon, vaste pakketprijzen of een prijs op basis van de totale omvang van het evenement.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met verschillende traiteurs en hen te voorzien van details over uw evenement, zoals de datum, het aantal gasten, het gewenste menu en eventuele speciale verzoeken. Bij Ring Twice is de prijs voor een traiteur aan huis gemiddeld vanaf €20-€30 uur.

Het is belangrijk om iemand te vinden die past binnen uw budget en tegelijkertijd hoogwaardige gerechten en service kan bieden. Het vergelijken van offertes en het bespreken van uw verwachtingen zal u helpen bij het vinden van de juiste traiteur aan huis voor uw evenement.

Andere categorieën gelijkaardig aan traiteur aan huis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden