traiteur aan huis Aalst

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Aalst

Traiteur aan huis in Affligem (1790) - Anthony
Anthony
Affligem
5/5 (3 reviews)
Beste ik heb al enkele jaren ervaring in de horeca en al meerdere keren mee geweest voor feesten bij een traiteur. Ik ken dit domein goed en steeds gemotiveerd.
Traiteur aan huis in Opwijk (1745) - Els
Els
Opwijk
Nieuw
Heb je een helpende hand nodig voor de bediening tijdens je feestje zodat jijzelf gewoon kan meefeesten? Met mijn ervaring van uitbater van een restaurant waar ik zaalverantwoordelijke was en als feestarchitect/wedding planner kan ik zeker iets voor jullie betekenen. Geef me maar een seintje en we bespreken samen de mogelijkheden.
Traiteur aan huis in Denderhoutem (9450) - Tom
Tom
Denderhoutem
Nieuw
Ik ben van opleiding grootkeukenkok. Ik sta dagelijks in de grootkeuken binnen de bejaardenzorg. Eveneens heb ik ervaring als kok in verschillende restaurants. Ik blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door het lezen van vakmagazines en het bezoeken van vakbeurzen. Die nieuwe ideeën probeer ik graag thuis uit maar pas ik ook toe in mijn dagelijkse werksituatie.
Traiteur aan huis in Haaltert (9450) - Alain
Alain
Haaltert
Nieuw
ik verzorg al uw feesten traiteurdienst evenementen enz . beschik ook over webshop www.defijnproeverbvba.be ook alles ambachtelijk bereid zeker de moeite waard heb 10 jaar ervaring
Traiteur aan huis in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Ik heb jarenlange ervaring in de horeca, zowel toogbediening als opdienen in de zaal. Ik heb deze jobs steeds met veel plezier en enthousiasme uitgevoerd.
Traiteur aan huis in Aalst (9300) - Aline
Aline
Aalst
Nieuw
Hallo! Ik heb twee jaar in de horeca gewerkt en ik beschik over veel ervaring. Barmedewerker/verantwoordelijke is mijn sterkste vak. Ik werk hard, geconcentreerd en ik ben stressbestendig. Zoekt u hulp op een feestje, verjaardag of trouw? Laat mij zeker iets weten. Tot binnenkort!
Traiteur aan huis in Liedekerke (1770) - Jason
Jason
Liedekerke
Nieuw
Hallo, Heb 2 jaar in een (Italiaans) restaurant gewerkt als garçon en barman. Ik heb dit terplaatse geleerd. Ben heel sociaal en vriendelijk met de klant.
Traiteur aan huis in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Aalst
Nieuw
Ik heb al bij enkele events als traiteur gewerkt. Mensen onthalen en bedienen en afruimen. Dit vond ik een leuke ervaring en zou het nog met veel plezier blijven doen!
Traiteur aan huis in Affligem (1790) - Jan
Jan
Affligem
Nieuw
Chef kok met ruime internationale ervaring.Die graag bij qu thuis onvergetelijke diners verzorgd van tapas tot desserts van oesters tot kreeft filet pur tot secreto ibérico noem maar op kan ook voor aangepaste wijn zorgen
Traiteur aan huis in Affligem (1790) - Dimitri
Dimitri
Affligem
Nieuw
Heb al meerdere keren gewerkt voor een traiteur waar ik alles voor de receptie moest klaarmaken. Nadien moesten we de gasten bedienen op een professionele en goedlachse manier
Traiteur aan huis in Gijzegem (9308) - Kwanny
Kwanny
Gijzegem
Nieuw
Ik werk zelf als zelfstandige in de horeca, alles dat gepaard gaat met zaalbediening ben ik ervaren in. Van bar, borden opdienen, afruimen, dranken inschenken, klanten bedienen,... kan je me vragen.
Traiteur aan huis in Haaltert (9450) - Janko
Janko
Haaltert
Nieuw
Ik ben reeds afgestudeerd als bakker, patissier, chocolatier, ijsbereider en suikerbewerker. Ik volgde deze studie in het secundair onderwijs en beschik dus over ervaring en enige capaciteiten in deze branche.
Traiteur aan huis in Welle (9473) - Tim
Tim
Welle
Nieuw
Ik ben Tim , 42 jaar Ik ben van opleiding kok . In mijn huidig beroep kan ik dit niet meer beoefenen . Er zijn nu eenmaal keuzes die je moet maken . Graag zou ik niet alleen thuis maar ook voor jullie willen koken . ( zoals thuis ) Groetjes Tim
Traiteur aan huis in Affligem (1790) - Robin
Robin
Affligem
Nieuw
Hallo, Ik ben zowel kok als diëtist. Zou u graag uw gasten eens verrassen met een mix van creatieve en uitdagende gerechten? Hit me up, samen maken we er een onvergeetelijk feest van. (groepen tot 16 personen)
Traiteur aan huis in Sint-katherina-lombeek (1742) - Said
Said
Sint-katherina-lombeek
Nieuw
Cuisiner est devenu une passion pour moi Et le client satisfait est une prioriter . A l'écoute de la demande et je fais en sorte que tout soit executer au mieux
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Aalst, bbq traiteur Aalst, buffet traiteur Aalst, traiteurdienst Aalst, traiteur nieuwjaar Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden