traiteur aan huis Brugge

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Brugge

Traiteur aan huis in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Hobbykok met zeer brede waaier aan zowel Franse keuken als wereldkeuken. Ik deel deze passie met mijn man die dus ook hobbykok is en graag prachtige gerechten tovert.
Traiteur aan huis in Brugge (8000) - Cynthia
Cynthia
Brugge
1.0/5 (1 reviews)
Hi! Mijn naam is Cynthia en als dochter van zelfstandige ouders in de horeca weet ik als geen ander hoe alles in elkaar zit. Vanaf mijn 15e werk ik in de horeca. Horeca heeft je een voldoening, je hebt sociaal contact en je maakt mensen blij want niets is zo leuk om een leuke bediening te hebben. Voor elke soort dienst in de horeca kan je bij mij terecht, tot dan!
Traiteur aan huis in Knokke (8300) - Rudy
Rudy
Knokke
Nieuw
Koken is mijn grote passie en heb dat ook kunnen uit oefenen als "Patron aan't fornuis"in mijn eigen restaurants. Opgenomen in de orde van"Compagnon de la Toque Blanche" Ben nu op zoek naar een bij job omdat ik niet kan genieten van werkloosheidsuitkering als ex zelfstandige en nog niet aan pensioenleeftijd toe ben. Gr. Rudy
Traiteur aan huis in Jabbeke (8490) - Lovely
Lovely
Jabbeke
Nieuw
Hallo ik heb niet zelf een traiteur bedrijf, maar als je een fietsje geeft en je zoekt nog een persoon om bij voorbeeld achter de bar te staan of op te dienen ben ik zeker een kandidaat
Traiteur aan huis in Knokke (8300) - Sabine
Sabine
Knokke
Nieuw
Mijn naam is Sabine en ik hou van lekker eten en koken! In de keuken heb ik veel fantasie. Mijn originele pesto’s, Maurizio’s “echte” bolognesesaus, onze “spaghetti alle vongole” en mijn tiramisú (met één geheim ingrediënt) zijn ech de moeite waard! Mijn levenspartner is italiaan en hij kan ook een “stukje”koken! Zin in pasta al dente of een nooit eerder geproefde risotto, arriviamo subito!
Traiteur aan huis in Heist-aan-zee (8301) - Patrick
Patrick
Heist-aan-zee
Nieuw
Ik ben Patrick al heel mijn leven in de hospitality , zou graag als zelfstanding cateraar/gastheer/horeca conultant aan de slag gaan ondertussen kan ik voor de opdrachtgever voor een event optreden als kok of gastheer. Mijn specialiteit richt zich naar wijn, spirits en cocktails.selecteren/opdienen/bereiden. Heb met succes al deelgenomen aan nationale en internationale cocktailwedstrijden
Traiteur aan huis in Sint-andries (8200) - Aleksas
Aleksas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Ik heb al reeds veel ervaring opgedaan door veel te werken bij verschillende top restauranten. Heb ook gewerkt bij tot nu toe de beste catering bedrijf van Heel België, ze hebben verschillende titels gekregen
Traiteur aan huis in Blankenberge (8370) - Pascale
Pascale
Blankenberge
Nieuw
Ik ben Pascale, en hou van mensen te verwennen met een lekker BBQ, paëlla of lekkere hapjes. Ik kom je ook graag helpen op een feestje met opdienen, afruimen en afwassen.
Traiteur aan huis in Assebroek (8310) - P.
P.
Assebroek
Nieuw
Als fan van premium kwaliteit roomijs beschik ik over 2 schattige Italiaanse Piaggio ijskarren die jouw (kinder)feest of familie-event komt opfleuren met een perfecte service. Bovendien ben ik gespecialiseerd in veggie-catering en groentebereidingen. Een bbq met niet alledaagse groententjes erbij? Jij bakt het vlees, wij brengen de groentjes!
Traiteur aan huis in Assebroek (8310) - Lisa
Lisa
Assebroek
Nieuw
Ik hou van kuisen en zaken op orde stellen, en vooral als ik hiermee een extra centje kan verdienen. Gezien ik parttime werk, heb ik wat tijd over om mij bezig te houden met deze soort klusjes :)
Traiteur aan huis in Blankenberge (8370) - Cindy
Cindy
Blankenberge
Nieuw
Heb je iemand nodig om een handje te helpen op feestjes. Ik heb 7 jaar ervaring in de horeca. Ik ben bereid om zowel te helpen met de voorbereiding van gerechten of de afwas te doen.
Traiteur aan huis in Dudzele (8380) - Sophie
Sophie
Dudzele
Nieuw
Hallo, Ik ben op zoek achter een flexi job. Liefst doe ik de bar aangezien ik dit 11 jaar heb gedaan. Naast de bar hielp ik soms mee in de keuken voor de mise en place
Traiteur aan huis in Sint-andries (8200) - Indra
Indra
Sint-andries
Nieuw
Samen met mijn vriend heb ik een catering bedrijf: Fait Le Feu. Je kan ons vinden op zowel Facebook als instagram.onze specialiteit is BBQ aan huis! Voor een persoonlijke en heel verzorgde BBQ!
Traiteur aan huis in Brugge (8000) - Hanne
Hanne
Brugge
Nieuw
Nog opzoek naar een handje hulp bij uw even; alles klaarzetten, opdienen, afruimen, afwassen etc! Ik kom met alle plezier helpen! Altijd een lach gegarandeerd!
Traiteur aan huis in Blankenberge (8370) - Michael
Michael
Blankenberge
Nieuw
Ik heet Michaël, ik look heel graag, Ik kan voor u kokken voor een feestjes tôt 50 mensen. Dus Ik help u heel graag met jou eetfeestjes. Tôt binnenkort
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Brugge: geëvalueerd met 3.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Brugge, bbq traiteur Brugge, buffet traiteur Brugge, traiteurdienst Brugge, traiteur nieuwjaar Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden