traiteur aan huis Leuven

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Leuven

Traiteur aan huis in Lubbeek (3210) - Veronique
Veronique
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Veronique en zou graag een centje bijverdienen als hulp bij feestjes ed. Ik heb hierin nog niet echt ervaring. Wel organiseer ik mijn eigen familiefeestjes, verjaardag en communiefeesten en zorg dat deze perfect in orde zijn. Heb graag alles onder controle. Ook heb ik al hulp geboden bij schoolfeesten, drank opdienen ed. Graag wil ik u hierbij helpen.
Traiteur aan huis in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben heel geïntrigeerd door gezonde voeding, en kook ook heel graag. Ik ben door allerlei periodes gegaan, met altijd de nadruk op lekker, en gezond. Vegetarisch, paleo, keto, Indische, bakken, gluten- en/of melkvrij, raw (chocolate), enz
Traiteur aan huis in Kampenhout (1910) - Arini
Arini
Kampenhout
Nieuw
Hallo, Koken is mijn hobby. Als u op zoek bent naar iemand om Indonesische gerechten voor u te bereiden, neem dan gerust contact met me op. Mijn specialiteit is asiatis and Mexicanse eten.
Traiteur aan huis in Leuven (3000) - Analy
Analy
Leuven
Nieuw
I can help being a waitress or dish washing for any event/restaurant, I am very professional and punctual and would love to help with service every once in a while
Traiteur aan huis in Wijgmaal (3018) - Qin
Qin
Wijgmaal
Nieuw
Ik ben zeer goed chinees kok als in china en sushi maken. Ik ben 7 jaar als chinees chef kok . En alles in weeken kan ik aan u thuis komen of Bestllen u , dan ik aan u thuis levener.
Traiteur aan huis in Haacht (3150) - Veerle
Veerle
Haacht
Nieuw
Ik ben stipt en nauwkeurig. Bestellingen opnemen en bereiden is 1 van mijn capaciteiten. Ik heb hier enkele jaren ervaring in. Koken is een passie van me.
Traiteur aan huis in Leefdaal (3061) - Kaay
Kaay Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leefdaal
Nieuw
Hallo, ik ben Kaay, koken is mijn passie. Bent u op zoek naar een kok aan huis ? traiteur ? Dan ben je bij mij op het juist adres. Ik werk uitsluitend met verse en lokale producten.
Traiteur aan huis in Bierbeek (3360) - Max
Max Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bierbeek
Nieuw
Bij mij kan je terecht voor zowel een privé diner als een klein feest. Dit kan op culinair niveau of bv. kleine gerechtjes zoals streetfood en dergelijke.
Traiteur aan huis in Kessel lo (3010) - Wouters
Wouters
Kessel lo
Nieuw
Ik hou van koken en bakken. Ik ben er al zolang ik me kan herinneren mee bezig! Ook voor feestjes bij ons thuis kook ik meestal mijn speciaalste gerechten. Dat kan gaan van Chinese soep tot Marokkaanse Tajin tot pure Belgische frietjes. Ik ben misschien maar 16 maar dat wilt niks zeggen. Ik wil u ook altijd eerst laten voorproeven de dag op voorhand om te zien of u het ook oké vind. Tot snel!
Traiteur aan huis in Holsbeek (3220) - Jo
Jo
Holsbeek
Nieuw
Sociaal, vriendelijk, zie werk, wil een tevreden klant, ordelijk, perfectionist, hulpvaardig wil mensen gelukkig zien. Doe veel werk als vrijwilliger maar extra centje is steeds welkom.
Traiteur aan huis in Heverlee (3001) - Mieke
Mieke
Heverlee
Nieuw
Ik ben beleefd, opgewekt, zie werk. Ik werk snel en efficiënt. Ik begint graag en werk graag onder druk. Eenmalige events of aanbiedingen interesseren me, ik leg me niet graag vast voor lange tijd
Traiteur aan huis in Kessel lo (3010) - Koen
Koen
Kessel lo
Nieuw
Het vakje tapper/barman bestond niet. Ik heb jarenlange ervaring met stevig en snel doorwerken in de horeca. (8-9 jaar op de oude markt in Leuven als vaste nachttapper in de typische vroege cafeetjes)
Traiteur aan huis in Haacht (3150) - Joni
Joni
Haacht
Nieuw
Ik heb 4 jaar gestudeerd aan de hotelschool spermalie, ook werk ik al reeds sinds mijn 15de in verschillende soorten horeca zaken. Alles i.v.m koken is mijn passie en deze zou ik graag overbrengen naar andere personen
Traiteur aan huis in Heverlee (3001) - Victor
Victor
Heverlee
Nieuw
Ik heb samen met enkele vrienden al gewerkt voor een traiteur firma waar we moesten opdienen op grote evenementen. Ook heb ik al verschillenden keren achter de tap gestaan van de lokale Fakbar van mijn studentenvereniging. Dus een goeie pint tappen moet wel lukken ;)
Traiteur aan huis in Kessel lo (3010) - Nedim
Nedim
Kessel lo
Nieuw
Tijdens mijn opleiding deed ik altijd extra werk. Ik werkte in verschillende cafes en clubs, waar ik als barman of in de hal werkte. Als je hulp nodig hebt bij bruiloften, familiediners of in je bar, dan je daar de juiste persoon voor gevonden!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Leuven: geëvalueerd met 4.5 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Leuven, bbq traiteur Leuven, buffet traiteur Leuven, traiteurdienst Leuven, traiteur nieuwjaar Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden