traiteur aan huis Oostende

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Oostende

Traiteur aan huis in Gistel (8470) - Peter
Peter
Gistel
4.85/5 (20 reviews)
Ik ben op zoek naar weekendwerk in de horeca om mee te helpen bij traiteur of feestjes om.nog meer ervaring op te doen Ik volg een opleiding Hulpkok, heb al mijn eerste module gedaan ,nl koude keuken
Traiteur aan huis in Bredene (8450) - Doreen
Doreen
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik heb 8 jaar in een hotel gewerkt en heb de vaardigheden voor service en algemene catering. Ik kan tafels wachten. Ik kan toezicht houden op de service. Ik kan locatie-instellingen en klaring doen.
Traiteur aan huis in Ettelgem (8460) - Jonas
Jonas
Ettelgem
Nieuw
Ik ben Jonas (28jaar). Ik kan graag helpen bij de bediening, organisatie en/of voorbereiding van jouw feestje. Ik zoek vooral opdrachten in het weekend.
Traiteur aan huis in Oostende (8400) - Isabella
Isabella
Oostende
Nieuw
Isabella sta altijd klaar voor jullie en klanten !! Warm ontvangen en altijd met glimlach!! Ik ben pas tevreden als ik na werk besef hoe iedereen tevreden was!!
Traiteur aan huis in Oostende (8400) - Vangeel
Vangeel
Oostende
Nieuw
Heb meerdere feestjez in assistentie gedaan voor traiteur dienst en dit van voorbereiding tot het uitvoeren van feest zelf en nadien de opkuis en totale afhandeling
Traiteur aan huis in Oostende (8400) - Abbes
Abbes
Oostende
Nieuw
Je m'appelle Abbes, pensionné et titulaire de diplômes:cuisine, pâtisserie et chocolaterie de l'école hotelière CERIA de BXL. Expérience de quelques années dans la restauration. Chef à domicile et organisateur de soirées culinaires dps 3 ans. Si vous aviez envie de passer une soirée chez vous entre famille ou amis à la Française ou à l'Orientale (Couscous, Tagines etc.) n'hésitez à me contacter.
Traiteur aan huis in Middelkerke (8430) - Helen
Helen
Middelkerke
Nieuw
Koken is mijn passie, er is niks wat ik liever doe. Mensen zien genieten van mijn kookkunsten is top! Ik ben allround in de keuken, heb veel ervaring. Ik werkte al in gastronomische resto's, brasseries, grootkeukens en wat ik héél graag doe is barbecuen, zowel in de winter als in de zomer.
Traiteur aan huis in Middelkerke (8430) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Middelkerke
Nieuw
Ik ben jarenlang zelfstandig horeca vroeger met zaak ,nu als freelancer. Ik ben professioneel, flexibel , heb ervaring en wil dit nog wat voor enkele uren per dag uitvoeren.
Traiteur aan huis in Middelkerke (8430) - Pascal
Pascal
Middelkerke
Nieuw
Halo.koken is mijn passie.17 jaar in Griekenland gewerkt als chef kok in 5 sterren hotel zakendiner trouwfeesten andere feestjes sportmaaltijden a la carte.Hou van buitenlucht leuke bbq hoort daar ook bij.5 jaar als chef kok in privé huis Spanje jerez de la frontera.Heb heel mooie ervaring van Belgische Franse keuken tot lekkere vlees en visgerechten uit mediterranese keuken.verzorgde keuken.
Traiteur aan huis in Oostende (8400) - Kenny
Kenny
Oostende
Nieuw
12 jaar lang zelfstandige geweest waaronder uitbater evenementenbureau. Als hobbykok stond ik zelf meestal in de keuken bij de bereiding van de diverse gerechten.
Traiteur aan huis in Bredene (8450) - Nicky
Nicky
Bredene
Nieuw
Ik ben heel erg goed om met mensen om te gaan. Hun iets te leren. Dit komt door mijn ervaring in de keuken. Mensen die in noot zitten te helpen zoals bejaarden
Traiteur aan huis in Leffinge (8432) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leffinge
Nieuw
Waarom ons kiezen? Wij hebben ervaring in catering tot 130 personen, die we tot in de puntjes verzorgen voor u. Walking dinner, hapjes,buffets, klassieke x gangen menu.
Traiteur aan huis in Oudenburg (8460) - Roderick
Roderick
Oudenburg
Nieuw
Al jaren helpen we mensen met tuinfeesten, bbq-aangelegenheden en walking dinners. We hebben eigen materiaal beschikbaar of we kunnen gebruik maken van uw materiaal. We werken steeds met kwaliteitsvolle ingredienten en luisteren naar uw wensen.
Traiteur aan huis in Gistel (8470) - Magaly
Magaly
Gistel
Nieuw
Geen ervaring als traiteur. Wel als eventplanner van een x-aantal feestjes reeds, die goeie traiteurs kan aanbevelen wegens groot netwerk. Er was geen optie “eventplanning”
Traiteur aan huis in Oostende (8400) - Lieselotte
Lieselotte
Oostende
Nieuw
Graag heef ik zelf feestjes en kiok dan uitgebreid voor iedereen. Daar wij geen professionele keuken hebben kunnen zeer grootte groepen niet max 25pers. Zo goed als elke keuken mogen aan bod komen. Italiaamse, Franse, Belgische,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Oostende: geëvalueerd met 4.93 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Oostende, bbq traiteur Oostende, buffet traiteur Oostende, traiteurdienst Oostende, traiteur nieuwjaar Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden