thuishulp Kalmthout

Ontdek talentvolle thuishulp in Kalmthout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Kalmthout

Thuishulp in Wuustwezel (2990) - Vera
Vera
Wuustwezel
5/5 (10 reviews)
Doordat ik 2 zonen heb met autisme weet ik hoe moeilijk vele dingen zijn voor deze personen . De structuur en de begeleiding , het sociale leven ,vervoer enz.
Thuishulp in Wuustwezel (2990) - Peter
Peter
Wuustwezel
5/5 (5 reviews)
Het is moeilijk voor sommige mensen om in groep te functioneren, daarom is het belangrijk dat er van persoon tot persoon gewerkt kan worden .Doordat mijn zoon autisme heeft weet ik dat uit ervaring
Thuishulp in Kalmthout (2920) - Erik
Erik
Kalmthout
5/5 (2 reviews)
ik ben een zeer rustig persoon en kan heel goed luisteren . Daar ik les geef aan jongeren en adolescenten via de sportclub kan ik goed communiceren met een breed waaier aan mensen
Thuishulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Thuishulp in Kalmthout (2920) - Jonathan
Jonathan
Kalmthout
Nieuw
als master psychologie heb ik ervaring in de adolescentie en volwassene psychiatrie voor kort en langdurig verblijf. ik doe dit echter ook graag op minder zware basis. hebt u vragen over iets waar u mee zit? of sleept er een probleem al langer aan en weet u niet meer waar naartoe? vraag eens voor een vrijstaande babbel. dan kan u terug op weg geholpen worden.
Thuishulp in Essen (2910) - Sammy
Sammy
Essen
Nieuw
Hiervoor heb ik Human Design coaching gedaan wat ik sporadisch toepas in mijn praktijk. Want momenteel ben ik bezig op de Universiteit van Amsterdam en volg ik seminars aan Oxford voor de nieuwste technieken in de psychologie.
Thuishulp in Kalmthout (2920) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Ik ben Stéphanie en heb al 20 jaar ervaring in de sociale sector, met uiteenlopende doelgroepen (van jongeren en mensen met chronische ziekten over mensen met migratieachtergrond en mensen in armoede tot senioren). Ik kan psychosociale, administratieve, praktische steun bieden, alsook ontspannende massages geven.
Thuishulp in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Als begeleider heb ik in verschillende doelgroepen gewerkt met diverse hulpvragen (rusthuizen, dagcentra). Nu, als persoonlijk assistent, voer ik gevarieerde taken uit van boodschappen doen tot de gehele administratie opvolgen. Ik heb 5 jaar lang opgepast op kids via de gezinsbond. Ik maak het heel graag zo praktisch mogelijk voor jou thuis.
Thuishulp in Stabroek (2940) - Shana
Shana
Stabroek
Nieuw
Ik heb de studierichting verzorging gedaan dus heb ervaring in de ouderen- en kinderzorg. Ook ben ik tewerkgesteld in de horeca dus ik weet van aanpakken :)
Thuishulp in Kapellen (2950) - Evelyne
Evelyne
Kapellen
Nieuw
Ik heb 3 jaar als project manager gewerkt en weet hoe belangrijk het is om te kunnen delegeren. Als u hulp nodig heeft bij taken die via de computer kunnen gebeuren, dan ben ik de geschikte persoon om te helpen. Mijn beperkte tijd in België geeft me niet de mogelijkheid om fysiek zaken op te halen of afzetten, maar voor alles dat online is mag u me zeker contacteren!
Thuishulp in Essen (2910) - Ashley
Ashley
Essen
Nieuw
Ik ben zorgkundige van opleiding. Vanaf mijn 15 jaar heb ik in mijn vrije weekends en vakanties gewerkt in verschillende rusthuizen. Nu werk ik als zorgkundige in de thuisverpleging
Thuishulp in Stabroek (2940) - Marie
Marie
Stabroek
Nieuw
ik ben life-coach en orthomoleculaire psycholoog ben empathisch en onderlegt in het mee ontwarren van problemen waar je tegen aanloopt, (gebruik soms cel-zouten, bachbloesems ,kruiden en emdr)
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Hanne
Hanne
Brasschaat
Nieuw
Ik werk als ortho-ahogisch begeleider bij OC Clara Fey in Brecht. Ik sta in 2 verschillende woonvormen. De eerste is een studiowerking waar ik volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking begeleid in hun zelfstandig leven. De tweede is een leefgroep waar ik volwassenen met een matige verstandelijke beperking begeleid.
Thuishulp in Kalmthout (2920) - Merel
Merel
Kalmthout
Nieuw
Ik ben zeer behulpzaam en graag met mensen bezig. Ik ben bereid op verschillende manieren te helpen en ondersteunen. In oktober start ik de huisartsenopleiding.
Thuishulp in Essen (2910) - Anke
Anke
Essen
Nieuw
Hallo! Ik ben 23 jaar en zorgkundige in een woonzorgcentrum op een afdeling voor bewoners met dementie. Ik doe dit super graag en zou het heel leuk vinden om dit wat uit te breiden. Ik heb ook ervaring in de thuiszorg, kinderdagverblijven, en bij personen met een fysieke beperking. Ik ben een zorgzaam persoon met veel empathie, ik zoek ook steeds naar manieren om de beste zorg op maat te geven!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Kalmthout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Kalmthout: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Kalmthout, thuiszorg gezocht Kalmthout, ouderenzorg Kalmthout, hulp voor ouderen thuis Kalmthout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden