taalles Brasschaat

Hulp voor taalles in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Brasschaat

Taalles in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
U zoekt een Vlaming met een uitstekende kennis van de Franse taal die u kan helpen om uw Nederlands of Frans zowel mondeling als schriftelijk naar een hoger niveau te brengen? Ik sta voor u paraat! • Bachelor in Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans, Spaans); • Master in Meertalige Professionele Communicatie; • Drie jaar ervaring in bijles, online en offline.
Taalles in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Tweetalig opgevoed Frans/Nederlands. Spreek en schrijf vloeiend. Begeleidt momenteel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het middelbaar. Leerlingen krijgen oefenbundels, schema’s en oefenlinks waar leerlingen mee aan de slag kunnen thuis op dagen er geen bijles is.
Taalles in Brasschaat (2930) - Mila
Mila
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Hola amigos, Ik ben gediplomeerde lerares Spaans met 26 jaar ervaring. Ik leer u mijn moedertaal, cultuur en geschiedenis op gepersonaliseerd niveau van begginner tot conversatie. Alle leeftijden van kinderen tot gepensioneerden, zowel individueel als in groep. ¡Hasta pronto!
Taalles in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Taalles in Brasschaat (2930) - Luc
Luc
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren Frans en Nederlands gegeven in het reguliere onderwijs en geef nog altijd les in beide landstalen in volwassenenonderwijs; op het werk communiceer ik 75% van de tijd in het Frans. Ik geef graag les zowel aan jong als minder jong. Ook voor algemene studietips kan je hier terecht. Ik kijk uit naar uw vragen.
Taalles in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Brasschaat
Nieuw
Studente leraar secundair onderwijs Nederlands - Engels in haar 3e en laatste jaar. Ik verdien graag een centje bij door bijles te geven. Ik geef erg graag les en doe dit met al mijn passie voor mijn vakken. Hopelijk kan ik jou ook verder helpen!
Taalles in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Taalles in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Anneleen en zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben zelf veel met taal bezig en vind het belangrijk om correct Nederlands te schrijven en spreken. Ik zou graag helpen met bijlessen Nederlands maar ook met het maken van opstellen en boekbesprekingen. Daarnaast kan ik helpen met het aanleren van een goede studiemethode.
Taalles in Brasschaat (2930) - Nina
Nina
Brasschaat
Nieuw
Ik heb ervaring in het begeleiden van huiswerk van jongeren en kinderen. Ik heb ervaring in het geven van bijles aan anderstaligen in het Nederlands en Engels. Gezien mijn studies maatschappelijk werk en mijn werkervaring als maatschappelijk werker heb ik een ruime kennis van psychologie, sociologie en geschiedenis .
Taalles in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Brasschaat
Nieuw
Ik heb de afgelopen maanden assistentie gegeven aan jongen in afdeling Automechanica, vooral voor zijn Nederlands dat nog niet zo vlot ging. Ook online assistentie aan lagere school kindje tijdens de lockdown, Verder geef ik ook Nederlandse conversatie bij allochtonen. Ik spreek ook Italiaans, Ik versta ook basis Duits, Spaans, beetje Portugees.
Taalles in Brasschaat (2930) - Chama
Chama
Brasschaat
Nieuw
Ik studeer dit academiejaar af als leerkracht secundair onderwijs, Frans en Engels. Ik heb een grote passie voor talen en geef erg graag les, dus bijles geven zou de ideale studentenjob zijn voor mij. Ik heb een rijbewijs, ben heel flexibel en werk zeer doelgericht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren en tot snel!
Taalles in Brasschaat (2930) - Marjoleine
Marjoleine
Brasschaat
Nieuw
Ik ben leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Ik geef op school zelf taallessen en ben de leerstof gewoon. Indien uw kind moeilijkheden ervaart met taal kan u mij steeds contacteren.
Taalles in Brasschaat (2930) - Rini
Rini
Brasschaat
Nieuw
In mijn vorige job heb ik eindredactie op boeken gedaan zowel in nederlands als frans. Ik heb ook nederlands en frans gegeven aan kinderen van de lagere school. Ik hou van kinderen en zie ze graag vorderingen maken. Laat gerust iets weten!
Taalles in Brasschaat (2930) - Inge
Inge
Brasschaat
Nieuw
Soms is even herhalen van grammatica en woordenschat dé manier om terug de bomen door het bos te zien. Ik help je zoon of dochter hier graag mee. Door eerst te bekijken waar er eventuele tekorten en/of problemen zijn, kunnen we samen doelgericht werken.
Taalles in Brasschaat (2930) - Katterine
Katterine
Brasschaat
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans, ik spreek thuis alleen maar Spaans. Als iemand Spaans bijles wilt kan die mij altijd contacteren ! Ik help u heel graag om Spaans te leren !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Brasschaat: geëvalueerd met 4.7 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Brasschaat, taalleraar Brasschaat, op zoek naar een taalleraar Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie taalles in Brasschaat

Spaanse les voor het gezin (11) - Spaanse les voor het gezin (10) - Spaanse les voor het gezin (9) - Spaanse les voor het gezin (8) - Les spaans - Spaanse les voor het gezin (7) - Spaanse les voor het gezin (6) - Spaanse les voor het gezin (5) - Spaanse les voor het gezin (4) - Spaanse les voor het gezin (3) - Spaanse les voor het gezin (2) - Nederlandse taalles voor anderstalige volwassene - Spaanse les voor het gezin - Dutch teaching for our 6 year old - Bijles voor kinderen uit 4de leerjaar - Frans verbeteren en spreken - Bijles frans - BIJLES DUITS - Spaans leren - Bijles Engels - Franse bijles - English lessons for my 6 year old son - Franse conversatie voeren - Franse conversatie voeren (14) - Franse conversatie voeren (11) - Franse conversatie voeren (9) - Franse conversatie voeren (9) - Franse conversatie voeren (8) - Franse conversatie voeren (7) - Franse conversatie voeren (6) - Franse conversatie voeren (3) - Franse conversatie voeren (3) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren (2) - Franse conversatie voeren - bijles engels gezocht - Bijles Frans - Bijles frans 1 per week - Ask tutor for Dutch speaking - Basis Nederlands voor Spaanstalige - Bijles Frans sport wetenschappen 3de jaar - Priveles Spaans - bijles frans - intensieve cursus Nederlands - Lesgever Spelend Frans Leren - Nederlands les - Les Engels - Bijles Nederlands 1.2 - Nederlands leren/oefenen (spreken) - Nederlands - Nederlands - Nederlandse les - bijles france - bijles Engels - Bijles Nederlands voor anderstalige - Bijles nederlands anderstalige - Ik zoek een leerkracht om mijn dochter van 6 jaar te ondersteunen bij thuisonderwijs .Ik ben momenteel nog bezig met het invullen van papieren om volgend jaar September te kunnen starten - Kedia - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Spaans - bijles Frans niveau Middelbaar 5 - Taalles in Brasschaat (2930)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden