bijles spaans Willebroek

Hulp voor bijles Spaans Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Willebroek

Bijles spaans in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Bijles spaans in Schelle (2627) - Maxime
Maxime
Schelle
Nieuw
Ik ben zopas afgestudeerd als Master in de Meertalige Communicatie (Nederlands-Frans-Spaans) aan de KU Leuven en ik zou graag mijn brede talenkennis delen met gemotiveerde mensen. Nederlands is mijn moedertaal, Spaans spreek ik uitstekend door een Erasmusverblijf van 5 maanden in Salamanca in Spanje, en mijn Frans is ook zeer goed. Ik heb onder andere mijn thesis volledig in het Frans geschreven.
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Safia
Safia
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijles Spaans. Ik ben Spaanstalig opgegroeid aangezien mijn land van herkomst Spanje is. Indien u Spaans wilt leren spreken en verstaan, dan ben ik de geschikte persoon!
Bijles spaans in Puurs (2870) - Nancy
Nancy
Puurs
Nieuw
Veel ervaring in het buitenland. Zowel in theorie als praktijk. Ik ken niet enkel de taal maar ook de cultuur van dit land. Ik spreek de talen op moedertaal-niveau
Bijles spaans in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Ik studeer master in het Arabisch, Frans Perfecte vaardigheid van het Nederlands, Spaans en Engels. Ik geef alvast bijles aan enkele kindjes die Nederlands leren
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Mariam
Mariam
Mechelen
Nieuw
Ik ben in Spanje geboren! En wat beter dan Spaans leren van iemand die daar is geboren! Ik kan het perfect spreken en schrijven! Dus als je gemotiveerd bent om de taal te leren met me know!
Bijles spaans in Boom (2850) - Denay
Denay
Boom
Nieuw
Ik heb een sterke actituud voor talen . Ik woon zelf in Belgie sinds september 2020 en na 6 maanden kon ik al nederlands lezen , schrijven en spreken (niet perfect , maar voldoende). Op het werk spreek ik alleen maar nederlands, maar ik kan ook zeer goed Italiaans , spaans , portoguese , Engels, een beetje rusisch en Duits. Ik heb de juiste gevoel en ispiratie om mensen met talen te helpen.
Bijles spaans in Mechelen (2800) - B.
B.
Mechelen
Nieuw
Als "native" Spaanstalige en een dichteres als moeder zit de Spaanse taal in mijn genen. Ik geef al jaren les, en ga de uitdaging om die prachtige taal aan anderen te leren, met plezier aan!
Bijles spaans in Boom (2850) - Sarah
Sarah
Boom
Nieuw
Ik ben studente toegepaste taalkunde aan de universiteit van Antwerpen. Mijn talencombinatie is Frans en Spaans. Binnen mijn opleiding word ik opgeleid tot een echte taalexpert. Naast de schooluren ben ik ook erg graag bezig met kinderen. De ideale combinatie luidt dus als volgt: bijles geven! Ik probeer samen met het kind een hoger niveau van de taal te bereiken en alles begrijpbaar te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Willebroek, Spaanse les Willebroek, privé leraar Willebroek, Spaans leren Willebroek, Spaans leren voor beginners Willebroek, privélessen Spaans Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden