bijles spaans Willebroek

Hulp voor bijles Spaans Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Willebroek

Bijles spaans in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.81/5 (16 reviews)
Ik heb 15jaar in Spanja gewoond ik kan zeker het tal heel goed , ik kan dat leren ik heb echte passie op talen ik ben nu engels an het leren als u hulp nodig heeft laat maar weten .
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Bijles spaans in Schelle (2627) - Maxime
Maxime
Schelle
Nieuw
Ik ben zopas afgestudeerd als Master in de Meertalige Communicatie (Nederlands-Frans-Spaans) aan de KU Leuven en ik zou graag mijn brede talenkennis delen met gemotiveerde mensen. Nederlands is mijn moedertaal, Spaans spreek ik uitstekend door een Erasmusverblijf van 5 maanden in Salamanca in Spanje, en mijn Frans is ook zeer goed. Ik heb onder andere mijn thesis volledig in het Frans geschreven.
Bijles spaans in Willebroek (2830) - Collin
Collin
Willebroek
Nieuw
Ik heb jaren gewerkt en gewoond in Spanje met kinderen en tieners. Ik heb een passie voor talen en dat breng ik graag over. Ik vind uitspraak en zinsvorming superbelangrijk en daar werk ik dus ook heel hard aan met m,en studenten!
Bijles spaans in Kontich (2550) - Eric
Eric
Kontich
Nieuw
Ik woon in Kontich en kom uit Barcelona. Ik kan jou Portugees en Spaans bijbrengen. Zowel on-line als live. Laat maar weten wat jou best past. Ik kan mij aanpassen aan jouw agenda.
Bijles spaans in Wolvertem (1861) - Jay
Jay
Wolvertem
Nieuw
Bachelor in Businessmanagement behaald, 4-talig. Ik help je graag met het aanleren van Nederlands,Frans, Engels en Spaans. Met een passie voor talen help ik je graag met het verbeteren van deze talen zodat je een ware wereldburger wordt! Basis-intermediar-gevorderde lessen op maat.
Bijles spaans in Hofstade-Zemst (1981) - Jill
Jill Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik ben vertaler Frans en Spaans en heb dus een goede kennis van deze talen. Ik help je graag bij het instuderen van woordjes of wat meer uitleg geven over de grammatica. Ik kan je ook helpen een planning op te stellen om te studeren.
Bijles spaans in Kontich (2550) - Paola
Paola
Kontich
Nieuw
I have thought English and Spanish classes to children and adults before . I love working with children and seein their enthusiasm while they learn and play with my method at the same time . I am Italian mother tongue and a teacher if anyone is interested to learn an extra language. Feel free to contact me .
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Safia
Safia
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijles Spaans. Ik ben Spaanstalig opgegroeid aangezien mijn land van herkomst Spanje is. Indien u Spaans wilt leren spreken en verstaan, dan ben ik de geschikte persoon!
Bijles spaans in Hemiksem (2620) - Abigail
Abigail
Hemiksem
Nieuw
Ik ben van afskomst van zuid Amerika en ik spreek al mijn leven al spaans. Engels vind ik het tofste en ben er heel goed in. Nederlands heb ik geleerd in minder dan 1 jaar!
Bijles spaans in Puurs (2870) - Nancy
Nancy
Puurs
Nieuw
Veel ervaring in het buitenland. Zowel in theorie als praktijk. Ik ken niet enkel de taal maar ook de cultuur van dit land. Ik spreek de talen op moedertaal-niveau
Bijles spaans in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Ik studeer master in het Arabisch, Frans Perfecte vaardigheid van het Nederlands, Spaans en Engels. Ik geef alvast bijles aan enkele kindjes die Nederlands leren
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Mariam
Mariam
Mechelen
Nieuw
Ik ben in Spanje geboren! En wat beter dan Spaans leren van iemand die daar is geboren! Ik kan het perfect spreken en schrijven! Dus als je gemotiveerd bent om de taal te leren met me know!
Bijles spaans in Boom (2850) - Denay
Denay
Boom
Nieuw
Ik heb een sterke actituud voor talen . Ik woon zelf in Belgie sinds september 2020 en na 6 maanden kon ik al nederlands lezen , schrijven en spreken (niet perfect , maar voldoende). Op het werk spreek ik alleen maar nederlands, maar ik kan ook zeer goed Italiaans , spaans , portoguese , Engels, een beetje rusisch en Duits. Ik heb de juiste gevoel en ispiratie om mensen met talen te helpen.
Bijles spaans in Hofstade-Zemst (1981) - Verónica
Verónica
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring , tegenwoordig werk ik in Bonheiden en Freelance. Spaans is mijn moedertaal en ben ik altijd daar zijn voor mijn leerlingen , ik echt houd van mijn talent.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Willebroek: geëvalueerd met 4.89 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Willebroek, Spaanse les Willebroek, privé leraar Willebroek, Spaans leren Willebroek, Spaans leren voor beginners Willebroek, privélessen Spaans Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Spaans in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden