bijles nederlands Gentbrugge

Hulp voor bijles Nederlands in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Gentbrugge

Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Gepensioneerde lesgeefster uit de eerste en tweede graad Nederlands en Engels. Ik heb ook ervaring met NT2 (= taallessen voor jongeren en volwassen anderstaligen). Mijn opzet: op een speelse en gestructureerde wijze een taal bijbrengen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben tweetalig Engels-Nederlands opgevoed. Verder help ik ook graag nieuwkomers om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen want dit is alles behalve gemakkelijk.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef momenteel Nederlandse les aan anderstalige jongeren. Daarnaast ben ik tweetalig opgevoed. Engels is mijn moedertaal. Ik hou van les geven en kennis te delen met anderen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Si vous désirez apprendre une langue, c’est l’exercice qui compte! Try try try! Je peux vous aider avec le néerlandais, anglais, espagnol et le grec.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Beroepshalve ben ik vaak bezig met het opstellen van verslagen. Ik ben dan ook goed in de Nederlandse taal. Graag houd ik me bezig met les geven en al zeker in de Nederlandse taal want deze is eigenlijk een pak gemakkelijker dan doorgaans wordt aangenomen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Gediplomeerde leerkracht met 7 jaar ervaring in het lager onderwijs. Zowel traditioneel, methode -als buitengewoon onderwijs. Ook gewerkt in internationale scholen (Cambodia en Australië) waar men Engels als voertaal gebruikt.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Van damme
Van damme
Gentbrugge
Nieuw
Ik genoot een opleiding journalistiek. Mijn inzicht en kennis in de Nederlandse taal is dus perfect. Ik heb al verschillende kinderen bijles gegeven. Door mijn jarenlange ervaring als scoutsleider, weet ik hoe ik moet omgaan met kinderen. Ik vind het een plezier om hen slimmer en wijzer te maken.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Vicky
Vicky
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb 13 jaar in Spanje gewoond. Ik kan dus Spaans, maar grammaticaal is het niet perfect. Ik zou kunnen helpen met spreeklessen of beginnend Spaans.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Elisa
Elisa
Gentbrugge
Nieuw
Ik spreek de drie talen vlot. Mijn huidige richting is ook in het Engels. Ik heb vorig jaar een paar maand wekelijks bijles geven aan een leerling van het derde leerjaar. Ik wil graag bijles geven via zoom of een ander online platform.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Didier
Didier
Gentbrugge
Nieuw
Mijn jarenlange ervaring in een zorg- en beleidsfunctie zorgen ervoor dat ik een goed overzicht heb op de nodige didactiek en ondersteuning voor kinderen van de lagere school met leermoeilijkheden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Gentbrugge, privé leraar Nederlands Gentbrugge, Nederlands leren Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden