bijles nederlands Destelbergen

Hulp voor bijles Nederlands in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Destelbergen

Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Anne
Anne
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Gepensioneerde lesgeefster uit de eerste en tweede graad Nederlands en Engels. Ik heb ook ervaring met NT2 (= taallessen voor jongeren en volwassen anderstaligen). Mijn opzet: op een speelse en gestructureerde wijze een taal bijbrengen.
Bijles nederlands in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met studiebegeleiding, met taal als grootste vaardigheid. Dit doe ik graag op een geduldige, bevatbare, creatieve en speelse manier.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als docent en onderzoeker werk ik dagdagelijks met studenten en lerenden. Eerder dan een vakexpert, omschrijf ik me vooral als ondersteuner van die leerprocessen. Met een Certificaat C2 (English Council) en doorwinterde fan van het Nederlands, ben ik zeker dat ik een meerwaarde kan betekenen in het ondersteunen en bijwerken van deze talen (en andere zaken) uit de lagere school of de 1ste graad SO.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Spreek perfect Nederlands (moedertaal), Frans en Engels. Schrijf perfect Nederlands en Engels, Frans gaat. Kan je helpen bij de lessen, oefeningen. Samen een mondje andere taal spreken kan ook. Oefenen baart kunst!
Bijles nederlands in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Taalproblemen? Geen nood, ik kom eraan. Of het nu is voor de basiskennis of om jou erin te verdiepen, met beiden kan ik jou helpen. Taal is mijn ding en ik zorg ervoor dat het ook het jouwe wordt.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Erika
Erika
Gentbrugge
Nieuw
Ervaring gecombineerd met geduld, veel enthousiasme en humor ... daarmee overtuig ik zelfs de allerkleinste 'taalknobbel' ;-) Als taallesgever doorliep ik in binnen- en buitenland alle niveaus (BSO tot hoger onderwijs), alle domeinen (algemeen tot vakspecifiek) en alle leeftijden (12 tot volwassenenonderwijs) met telkens even veel plezier ... voor beide partijen.
Bijles nederlands in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Van jongs af aan probeerde mijn mama de -dt regels in mijn hoofd te krijgen. Ze had ook een hekel aan het sms-taaltje en zijn bijhorende afkortingen. Deze opvoeding zorgde ervoor dat mijn Nederlands heel beheerst en zo goed als foutloos is. Die kennis wil ik nu graag delen met andere mensen die het moeilijk hebben met de spelregels van onze ingewikkelde grammatica en spelling.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Jan
Jan
Gentbrugge
Nieuw
Mijn Nederlands is goed, ik ben nogal zorgvuldig met correct taalgebruik, en ook Engels spreek ik al vele jaren, so when you're not too advanced in English, I'm sure I can help to move forward.
Bijles nederlands in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Journalist en leerkracht lager onderwijs bij zowel kinderen die extra uitdaging nodig hebben als anderstaligen. Heeft jouw kind (of jij zelf) problemen met wat dan ook in het Nederlands? Laat het me weten.
Bijles nederlands in Ledeberg (9050) - Caroline
Caroline
Ledeberg
Nieuw
Ik heb ruim 18 jaar ervaring met lessen Nederlands geven, voornamelijk aan hoogopgeleide anderstaligen. Moedertaalsprekers kunnen ook bij mij terecht voor een opfrissing van de grammatica - of spellingsregels en correctie van teksten. Geduld is een van mijn sterktes en ik maak voor u met plezier lesmateriaal op maat.
Bijles nederlands in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Voor mij zijn talen een passie, ik deel die graag met anderen die sommige inzichten nog missen. Ik ben een rustig, empathisch iemand die zich toespitst op wat de leerling nood aan heeft. Bijles Frans, Engels, Duits en Nederlands geeft ik met plezier.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Gentbrugge
Nieuw
Si vous désirez apprendre une langue, c’est l’exercice qui compte! Try try try! Je peux vous aider avec le néerlandais, anglais, espagnol et le grec.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Nina
Nina
Gentbrugge
Nieuw
Na mijn studies werkte ik 1,5j in Frankrijk als gids in Stade De France (nationaal stadion). Ik gaf er rondleidingen in het Nederlands, Frans, Engels en Duits voor bedrijven, toeristen en scholengroepen. Vooral wie wat hulp kan gebruiken bij mondelinge vaardigheden, kan ik op weg zetten naar een vlotter gesprek in het Frans of Engels.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Gentbrugge
Nieuw
Beroepshalve ben ik vaak bezig met het opstellen van verslagen. Ik ben dan ook goed in de Nederlandse taal. Graag houd ik me bezig met les geven en al zeker in de Nederlandse taal want deze is eigenlijk een pak gemakkelijker dan doorgaans wordt aangenomen.
Bijles nederlands in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Gediplomeerde leerkracht met 7 jaar ervaring in het lager onderwijs. Zowel traditioneel, methode -als buitengewoon onderwijs. Ook gewerkt in internationale scholen (Cambodia en Australië) waar men Engels als voertaal gebruikt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Destelbergen, privé leraar Nederlands Destelbergen, Nederlands leren Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden