strijkhulp Nijlen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Nijlen

Strijkhulp in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik strijk enorm graag ( raar maar waar) 5 manden per dag of meer. dus heb je strijk liggen en geen zin, contacteer me dan snel en ik los dit op voor jou. Ik ben voltijds beschikbaar en werk netjes en ordelijk
Strijkhulp in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (6 reviews)
Ik strijk graag en doe dit met veel plezier. Met alle zorg voor teveel en Bethesda terug in de mand. Ophalen en brengen is mogelijk, prijs bespreekbaar
Strijkhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Ik vind het zelf heel belangrijk en leuk om een proper en ordelijk huis te hebben. Daarom wil ik mensen erbij helpen om ervoor te zorgen dat dit bij hun ook zo is! Niets is zo leuk dan in een netjes huis thuis te komen
Strijkhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Strijkhulp in Beerzel (2580) - Rita
Rita
Beerzel
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag en zou dus mensen willen helpen die dat minder graag doen. Ik wil wel het liefst thuis blijven om te strijken. Ik wil eventueel wel de strijk komen ophalen en terugbrengen als het niet te ver uit de buur is.
Strijkhulp in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben lisa. 24 jaar. Ik wil graag een centje bijverdienen en tegelijkertijd ook jullie helpen en wat ontlasten! Hopelijk tot snel! Lieve groetjes, Lisa.
Strijkhulp in Laakdal (2430) - Joyce
Joyce
Laakdal
5/5 (1 reviews)
hoi ik werk al 7 jaar deeltijds als huishoudhulp en wil wat centjes bijverdienen met strijken. ik beschik over eigen wagen en ben bereid om de strijk te komen ophalen en terug te brengen in straal van ongeveer 5km
Strijkhulp in Schilde (2970) - Daniella
Daniella
Schilde
5/5 (1 reviews)
Ik woon al sinds mijn achttiende op mijn eigen dus heb al genoeg strijkervaring en had 4 kinderen. En bij mijn ouders deed ik dat ook al. Ik heb altijd geholpen in het huishouden
Strijkhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Uw strijk in een rookvrije ruimte? Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik woon alleen en werk deeltijds, dus heb nog tijd om uw strijk er bij te nemen. Ik beschik zelf over een wagen dus eventueel of komen terug brengen is nooit een probleem.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Hanne. Ik strijk al enkele jaren alle hemden van m'n vader. Graag zou ik volgend jaar op mezelf willen gaan wonen, maar om die wens te vervullen heb ik nog een extra spaarpotje nodig, en ik hoop dit hiermee te vervullen. Rookvrije en diervrije omgeving.
Strijkhulp in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strıjk graag. İk ben getrouwd en ik strıjk altijd mijn man en mijn kınderen kleren. İk strıjk meestal overhemden en broek maar ık strijk mijn gordijnen na het wassen.
Strijkhulp in Broechem (2520) - Eva
Eva
Broechem
5/5 (1 reviews)
Strijken is niet altijd de leukste job. Zeker niet als je weinig tijd hebt. Daarom kom ik graag jou wasmanden strijken. Dan heb jij weer tijd om andere leuke dingen te doen.
Strijkhulp in Vorselaar (2290) - Shakeela
Shakeela
Vorselaar
Nieuw
Doet u niet graag de strijk? Geen probleem, ik strijk voor u. Je brengt de wasmanden die gestreken moeten worden. Hierbij zal ik deze strijken en dit zo spoedig mogelijk. Lekker dicht aan huis en verder hoeft u niets te doen.
Strijkhulp in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
Nieuw
Ik strijk graag terwijl ik tv kijk. Dus als jij geen zin hebt in je strijk dan breng je hem gewoon naar mij of ik haal hem op voor een meerprijsje.
Strijkhulp in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hey, breng gerust je volle wasmand tot bij mij in Duffel. Ik strijk je wasgoed met plezier zodat ze dezelfde avond of volgende dag klaar staat. Ik ben geen professioneel strijkster, dus als er specifieke aandachtspunten zijn, dan hoor ik het graag. Hierbinnen wordt niet gerookt en ik werk bijzonder netjes en ordelijk. See you!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Nijlen, strijkhulp aan huis Nijlen, stijkster Nijlen, strijkdienst Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Nijlen vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Nijlen aan te werven. Strijkhulpen in Nijlen helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Nijlen?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Nijlen

Je hebt een strijkhulp in Nijlen gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Nijlen kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Nijlen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsvoorstellen van verscheidene strijkhulpen in Nijlen. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de evaluaties van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Nijlen
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Nijlen, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te ontvangen.

Strijkhulp in Nijlen: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Nijlen inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Nijlen verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem gemakkelijker om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Nijlen. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw keuze van strijkhulp in Nijlen. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Nijlen strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Nijlen in dienst te nemen. Een strijkhulp in Nijlen klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Nijlen? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Nijlen en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Nijlen!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden