strijkhulp Nijlen

Ontdek talentvolle strijkhulp in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Nijlen

Klaudia is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Hey ik ben Klaudia en ik heb ook veel ervaring en natuurlijk doe ik ook heel graag. Graag zoek ik extra werk als strijkhulp. Hopelijk ontmoeten elkaar binnenkort!
Strijkhulp in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik strijk enorm graag ( raar maar waar) 5 manden per dag of meer. dus heb je strijk liggen en geen zin, contacteer me dan snel en ik los dit op voor jou. Ik ben voltijds beschikbaar en werk netjes en ordelijk
Xanne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (7 reviews)
Ik strijk graag en doe dit met veel plezier. Met alle zorg voor teveel en Bethesda terug in de mand. Ophalen en brengen is mogelijk, prijs bespreekbaar
Strijkhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Ik vind het zelf heel belangrijk en leuk om een proper en ordelijk huis te hebben. Daarom wil ik mensen erbij helpen om ervoor te zorgen dat dit bij hun ook zo is! Niets is zo leuk dan in een netjes huis thuis te komen
Strijkhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Strijkhulp in Beerzel (2580) - Rita
Rita
Beerzel
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag en zou dus mensen willen helpen die dat minder graag doen. Ik wil wel het liefst thuis blijven om te strijken. Ik wil eventueel wel de strijk komen ophalen en terugbrengen als het niet te ver uit de buur is.
Strijkhulp in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben lisa. 24 jaar. Ik wil graag een centje bijverdienen en tegelijkertijd ook jullie helpen en wat ontlasten! Hopelijk tot snel! Lieve groetjes, Lisa.
Strijkhulp in Pulle (2243) - Shelsey
Shelsey
Pulle
5/5 (2 reviews)
Ik strijk voor anderen bij mij thuis. Ook als huishoudhulp moest ik regelmatig strijken bij mijn klantjes. Voor mezelf strijk ik ook regelmatig en hierdoor heb ik dus al redelijk wat ervaring
Strijkhulp in Hallaar (2220) - Nelly
Nelly
Hallaar
5/5 (2 reviews)
Ik werk als poetsdienst bijna 8 jaar tijdens mijn job strijkt ik veel , en dat doe ok graag nog altijd van mensen te zorgen dat doe ik graag ik ben ook aan het studeren als zorgkundige
Strijkhulp in Laakdal (2430) - Joyce
Joyce
Laakdal
5/5 (1 reviews)
hoi ik werk al 7 jaar deeltijds als huishoudhulp en wil wat centjes bijverdienen met strijken. ik beschik over eigen wagen en ben bereid om de strijk te komen ophalen en terug te brengen in straal van ongeveer 5km
Strijkhulp in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strijk graag terwijl ik tv kijk. Dus als jij geen zin hebt in je strijk dan breng je hem gewoon naar mij of ik haal hem op voor een meerprijsje. Aangezien benzine fors van prijs is gestegen.
Strijkhulp in Schilde (2970) - Daniella
Daniella
Schilde
5/5 (1 reviews)
Ik woon al sinds mijn achttiende op mijn eigen dus heb al genoeg strijkervaring en had 4 kinderen. En bij mijn ouders deed ik dat ook al. Ik heb altijd geholpen in het huishouden
Strijkhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Uw strijk in een rookvrije ruimte? Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik woon alleen en werk deeltijds, dus heb nog tijd om uw strijk er bij te nemen. Ik beschik zelf over een wagen dus eventueel of komen terug brengen is nooit een probleem.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Hanne. Ik strijk al enkele jaren alle hemden van m'n vader. Graag zou ik volgend jaar op mezelf willen gaan wonen, maar om die wens te vervullen heb ik nog een extra spaarpotje nodig, en ik hoop dit hiermee te vervullen. Rookvrije en diervrije omgeving.
Strijkhulp in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik strıjk graag. İk ben getrouwd en ik strıjk altijd mijn man en mijn kınderen kleren. İk strıjk meestal overhemden en broek maar ık strijk mijn gordijnen na het wassen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Nijlen: geëvalueerd met 4.96 door 97 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Nijlen, strijkhulp aan huis Nijlen, stijkster Nijlen, strijkdienst Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Nijlen vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een moment waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Nijlen in dienst te nemen. Strijkhulpen in Nijlen helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Nijlen?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Nijlen

U hebt een strijkhulp in Nijlen gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Nijlen kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Nijlen kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden