schilder Merksem

Ontdek talentvolle schilders in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Merksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Ik heb ervaring in schilderen, ik heb verschillende plaatsen geschilderd, ik ben professioneel, ik doe altijd mijn perfecte werk, ik heb mensen die me kunnen helpen, als je me dat wilt laten weten
Schilder in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
Merksem
4.63/5 (8 reviews)
Schilder man met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs.ik werk al meer dan 7 jaar in schilderen, en nu wil ik graag bijklussen : schilder, behanger. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekeining met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij
Schilder in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
4.86/5 (7 reviews)
Reeds 15 jaar schilder ik meestal kleine ruimtes naar keuze en budget van de klant. Zeer verzorgd en proper werken. Ik heb nog les in de kleurenleer gegeven, dus nood aan advies, dan bekijk ik het graag!
Schilder in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Reeds vele huizen en appartementen geschilderd .Reparaties aan bestaande bezetting,zetten van tegels .Ik werk alsof het voor mezelf is,zeer punctueel.
Schilder in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met schilderen zowel binnen als buiten,volledige appartementen en gevels.Werk zeer proper en heb materiaal om alles af te dekken en laat alles terug proper achter.
Schilder in Merksem (2170) - Kendra
Kendra
Merksem
5/5 (2 reviews)
Hoi! Omwille van vele verhuizen in de vriendenkring begin ik al wat ervaring te krijgen in het schilderen. Heel het proces van schoonmaken, afplakken en alles een nieuwe laag te geven , geeft me enorm veel voldoening. Daarom zou ik graag deze dienst aanbieden en hopelijk jou living, badkamer, etc voorzien van een nieuw kleurtje. Hopelijk tot dan!
Schilder in Merksem (2170) - El kahali el yahyaoui
El kahali el yahyaoui
Merksem
4.0/5 (1 reviews)
Beste klant, ik ben een professionele schilder ik heb mij eigen vervoer, en grote camionette, ik heb ok mij vaste werk ik werk in bouw sector samen met mij zon.
Schilder in Merksem (2170) - Mathias
Mathias
Merksem
Nieuw
ik heb reeds enorm veel ervaring als schilder en wil mensen hier dus mee van dienst zijn , ik lever snel / proper werk en dat tegen een zeer mooie prijs .
Schilder in Merksem (2170) - Kevin
Kevin
Merksem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als Schilder. Maar ik kan ook nog vele andere taken: zoals electriciteit, loodgieterij en dergelijke. Bent u opzoek naar een klusjesman dan bent u bij mij aan het juiste adres
Schilder in Merksem (2170) - Arne
Arne
Merksem
Nieuw
ik heb in het verleden al enorm vaak geschilderd alles van buitengevels tot tuinhuisjes en livings , iedereen was altijd enorm blij met het resultaat dat ik snel en proper nalaat. ik heb geen probleem met late uren werken of in het weekend dus het past voor mij als het voor u past .
Schilder in Merksem (2170) - Geert
Geert
Merksem
Nieuw
Ik ben Geert . 41 jaar. Ik doe schilderen van gevels of binnen. Regio Brasschaat. Bel en ik kom snel eens kijken. En alles te bespreken.
Schilder in Merksem (2170) - Awad
Awad
Merksem
Nieuw
Plafond ramen durem muur schilderen en spuiten ..
Schilder in Merksem (2170) - Abdel
Abdel
Merksem
Nieuw
1 muur schilderen? Of toch liever uw volledige huis? Fluitje van een cent voor ons! Ook zullen we je geen hartaanval bezorgen met onze prijzen. We proberen onze prijzen, in tegenstelling tot anderen, wel correct te houden!
Schilder in Merksem (2170) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Schilderen is iets dat ik altijd zelf heb gedaan en iedereen is tevreden van het resultaat dat ik aflever. Geen vegen en geen druppel op plaatsen waar het niet mag komen is het doel waar ik altijd naar streef.
Schilder in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Merksem
Nieuw
Ik heb nog vrije tijd na mijn werk en schilderen en kan ik wel graag en goed
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Merksem: geëvalueerd met 4.76 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Merksem, plafond schilder Merksem, prijsofferte schilderen Merksem, schilderwerken Merksem, behnangwerken Merksem prijs schilderwerken Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schilder in Merksem

Schilderen van studio te Merksem - schilderen van een kamer - Schilderwerken - Opkuis en schilderwerken - trapzaal schilderen - Zsm schilder gezocht - Schilderen en Laminaat leggen op tegels L-living - Badrestauratie met vloeibare Acryl..Zoals 3 M 3.. - schilderwerk ramen, binnen en buiten - Herschildering verwarming - Schilder gevraagd - Schilderen van keukenmuren + plafond - Gyprok en schilder werken - HerSchilderen keukenkasten - Herstellen en herschilderen plafond na waterschade - Atelier plafond wit schilderen - Herstelling beginnende scheurvorming + herschilderen klein plafond 10m² - Plafonds - Plafonds - Keukenkasten schilderen - Behanger - schilderen van keuken en hallen - Gang project - schilderen van een grote kamer na nieuwe gedeeltelijk bepleisteringe bepleistering - Schilderen kleine living + 2 slaapkamers te Merksem - schilderen behangen woonkamer - schilderen zolderkamers - SCHILDEREN EN/OF PLAATSEN GLAZEN DEUR NA GIPSWERK - Peinture - Schilderen app van 80m - schilder - Hulp bij schilderen - SCHILDER GEVRAAGD - Klussen - Schilder in Merksem (2170) - Schilder in Merksem (2170)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden