petsitter Stokrooie

Ontdek talentvolle petsitters in Stokrooie

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Stokrooie

Petsitter in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (15 reviews)
I adore and love cats a lot, and back in my home, I have a cat too. Her name is Bubu. I am very much willing to take care of your cat and provide them with food and water. If you need me to clean their litter box, I can also do that. So don't worry when you have a night out or go somewhere because I'd love to come by to take care of your cat. Kind regards, Amelia.
Petsitter in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Mijn naam is Robin en samen met mijn vriendin Camila bieden wij onze service aan om voor uw lieve vriend te zorgen. Zowel oppassen als uitlaten is geen probleem. Wij hebben een mooi park als achtertuin die ideaal is om uw beste vriend of vriendin in uit te laten, maar we kunnen ook naar u toe komen als u dit liever heeft. Laat maar weten en dan zullen we kijken hoe wij u verder kunnen helpen.
Petsitter in Kuringen (3511) - Aniek
Aniek
Kuringen
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben een echte cat lover! Ik heb zelf twee katten en weet heel goed hoe je met katten moet omgaan. Ik kom met plezier jouw kat(ten) verzorgen en al het nodige te geven. Groetjes, Aniek
Petsitter in Kuringen (3511) - Rutger
Rutger
Kuringen
5/5 (4 reviews)
Ik heb al eens twee maanden op een Mechelse herder gepast met overnachting en ik ben de vaste dogsitter van de Bordercollie van mijn ouders wanneer zij er even tussenuit gaan. Soms pas ik ook op de honden van vrienden en de Zwitserse herder van mijn zus. Ik maak vaak (en graag) wandelingen.
Petsitter in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik ben Ingeborg en Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf twee honden heb. Ik was ze zelf, borstelen en nagels knippen is voor mij kinderspel. Gaan wandelen en voor hen zorgen als de baasjes niet thuis zijn ook geen probleem. Liefst in omgeving van Hasselt
Petsitter in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
vroeger ging ik al met de honden van mijn bomma wandelen en het was altijd leuk om ze te zien spelen op het open terrein of in het bos. Daarom zou ik u graag willen helpen om uw hond de poten eens te laten strekken.
Petsitter in Hasselt (3500) - Kathleen
Kathleen
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb Veel tijd liefde en geduld en ben niet vies om kooien of accidentjes op te ruimen heb ook geen bang van slangen en andere dieren uw troeteldier zal niks te kort komen. Tijdens uw Vakantie mag uw hond(je) mijn persoonlijke buddy zijn xxx
Petsitter in Zonhoven (3520) - Kris
Kris
Zonhoven
4.5/5 (2 reviews)
Hey, ik heb zelf al vijf jaar een hond en probeer er iedere dag een mooie toer bij te maken en in de weekends zijn deze wat groter en meer in de natuur , ben een dieren vriend . Hopelijk tot snel
Petsitter in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Zowel mijn vriendin als ikzelf zijn grote dierenvrienden. Zelf hebben we een husky van inmiddels 9 jaar die nog boordevol energie zit. Als u op een moment een dagje niet voor de hond kan zorgen val ik graag in voor u.
Petsitter in Zolder (3550) - Robin
Robin
Zolder
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, zoekt u iemand in de regio Heusden-Zolder om met uw trouwe vriend te gaan wandelen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een echte dierenvriend en door mijn werk in posten ben ik zowel door de week als in het weekend beschikbaar.
Petsitter in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben student in Hasselt en ik ben fan van zachte viervoeters, vooral katten. Ik kom met veel plezier letten op AL uw katten. Grumpy cats, speelse katten of koele katten: allemaal oke. Ik zorg ervoor dat ze eten, vers water, eventueel propere kattenbak en een borstelbeurt krijgen wanneer u er even niet kan zijn voor uw huisdier. Aarzel niet om een bericht te sturen bij vragen!
Petsitter in Heusden-Zolder (3550) - Geneviève
Geneviève
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Hier wonen drie poezen met twee personeelsleden 😉. Ik zal jouw katjes van eten en drinken voorzien, de afwas doen, de kattenbak verschonen maar bovenal zal ik ze veeeele knuffels geven! Groetjes, Geneviève
Petsitter in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben zeer sociaal en gedreven.Ik werk nauwkeurig en stipt. Je kan altijd op mij rekenen! We overleggen samen welke klusjes je gedaan wilt hebben en dan zorg ik ervoor.
Petsitter in Hasselt (3500) - Evelyne
Evelyne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben vlot beschikbaar om 1 of meerdere malen per dag jouw hondje op te zoeken en in zijn/haar thuisomgeving alle nodige zorg te geven. Even een wandeling, wat eten en drinken en uiteraard is er ook wat knuffeltijd. Als ervaren hondeigenaar weet ik precies wat te doen.
Petsitter in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Hasselt
Nieuw
dag ik ben lien ik hou van dieren mijn voorkeur gaat naar katten, honden heb ik ook graag, ik heb namelijk zelf een huisdier: een kat dus heb wel ervaring met de verzorging van een kat. Ik zou graag op jullie dieren willen oppassen of er mee gaan wandelen. Met vriendelijke groeten
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Stokrooie: geëvalueerd met 4.82 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Stokrooie, pet sitting in Stokrooie, dierenopvang Stokrooie, dierenpension Stokrooie ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden