Vind de beste masseur van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Andrea
Andrea
5/5 · 2 reviews
3360 Bierbeek
Reeds geruime tijd ben ik bezig met voeten te masseren. Ik volgde verschillende basiscursussen relaxatiereflexologie. Mijn prioriteit gaat uit naar een manier van masseren dat in de eerste plaats ontspanning brengt. Het is niet mijn doel therapeutisch te werken, maar diepe ontspanning kan deugd doen.
Massage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
5/5 · 1 reviews
3071 Erps-kwerps
Als ik vandaag over meditatie en relaxatie wil spreken betekent dit dat ik dit onderwerp heel belangrijk vind. Waarom? Meditatie is een mogelijkheid om lichaam en geest tot rust te brengen waardoor het een groter effect heeft heeft dan medicijnen Iedereen heeft het potentieel in zich om het aan te leren. Het brengt u tot uw diepste zijn.
Massage aan huis in Tremelo (3120) - Sofie
Sofie
5/5 · 1 reviews
3120 Tremelo
Ik vind de knopen in uw spieren met mijn ogen dicht, voel niet enkel de spieren maar ook de pijn. Mensen die bij een kinesist niet los raken zijn vaak zeer tevreden omdat ik een hele zone van het lichaam aanpak, waardoor de ene spier de andere niet weer verkrampt. Ik volgde lessen aan de Levensschool. Het enige nadeel is dat het momenteel in mijn leefruimte moet. Niets seksueels!
Massage aan huis in Rotselaar (3110) - Roel
Roel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3110 Rotselaar
Ik behaalde in 2016 na een intensief jaar aan syntra mijn getuigschrift sportverzorger. Ondertussen volgde ik ook nog bijkomende massage cursussen. Masseren doe ik met hart en ziel. Ik laat mensen ontspannen en ik ontspan er zelf ook helemaal van.
Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Marijse
Marijse
Nieuw
3360 Bierbeek
Hallo ik ben Marijse en ben van opleiding bodymind therapeute. Ik kan je advies geven bij levensvragen en een ontspannende massage aanbieden. In de drukte van het huidige leven kan bij even komen uitblazen. je verhaal vertellen en genieten van een ontspannende massage of relaxatie oefeningen.
Massage aan huis in Kessel lo (3010) - Roos
Roos
Nieuw
3010 Kessel lo
Zin in een ontspannende massage? Heb je last van stressgerelateerde klachten en kan je een massage goed gebruiken? Sport je veel en heb je nood aan massages die de afvoer van afvalstoffen stimuleren? Bij Syntra behaalde ik mijn getuigschrift als masseuse. Door vrienden en familieleden te masseren kon ik me verder bekwamen. Graag bereid ik mijn massagetherapie nu verder uit! Welkom en geniet!
Massage aan huis in Leuven (3000) - Ilse
Ilse
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben momenteel tweedejaars student opleiding cranio-sacraal. Wij raken op een heel zachte manier aan om de cliënt in een diep ontspannen toestand te brengen. Ik ben nog niet volleerd, maar heb al voldoende basistechnieken om een diepe rust te bereiken. Tijdens de behandeling draagt de cliënt loszittende kledij. Een sessie duur een uurtje.
Massage aan huis in Herent (3020) - Stephanie
Stephanie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3020 Herent
Ik ben Stephanie en ik heb mijn diploma behaald bij Syntra in 2016. Sindsdien ben ik altijd blijven masseren. Daarnaast heb ik verkorte trajecten van Tui Na, triggerpoint massage en Chinese hoofd-, schouder- en bekmassage gevolgd. Ik ben bereid om tot bij u thuis te komen voor een professionele massage.
Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Sam
Sam
Nieuw
3360 Bierbeek
ik heb schoonheidsspecialiste gestudeerd waar onder andere massage bij zit. ik weet hoe stressy of zwaar het leven kan zijn en dat iedereen een kans op ontspanning verdiend en dat pas ik ook toe in mijn massages
Massage aan huis in Haasrode (3053) - Samantha
Samantha
Nieuw
3053 Haasrode
Hallo ik ben een basis schoonheidsspecialiste ik doe massage manicure pedicure gelaadverzorging make up tanden bleeken gel nagels voor vragen over een behandeling mag je altijd contact opneemen
Massage aan huis in Kortenberg (3070) - Anne marie
Anne marie
Nieuw
3070 Kortenberg
Hallo, ik heb cursus gevolgd van Quantum Touch om mensen te helpen met chronische pijnen , allerlei onstekingen en totale onstpanning. Het is een energetische healing met ademhalingstechnieken die ik doe; ik hoef het lichaam niet aan te raken. Het is ook mogelijk om Quantum Touch te doen op afstand.
Massage aan huis in Leuven (3000) - Ali
Ali
Nieuw
3000 Leuven
Hi, ik ben Ali en was trainer bij OHL. In Irak studeerde ok kinesitherapie. Ik ben bedreven in het geven van relaxatie- en sportmassaged. Heeft u een helende massage nodig dan ben je bij mij aan het goede adres. Hopelijk tot binnenkort Groetjes Ali
Massage aan huis in Leuven (3000) - Axelle
Axelle
Nieuw
3000 Leuven
Massage brengt me steeds terug naar puurste onderdeel van de mens, rust. Ik heb me verdiept in cosmetische massage (hot stone, ontspanning,...), verder heb ik een cursus cupping massage gevolgd en sportmassage. Zo kan ik ervoor zorgen dat iedere klant kan genieten van een massage stijl waaraan men de voorkeur geeft.
Massage aan huis in Kessel lo (3010) - Joe
Joe
Nieuw
3010 Kessel lo
As professional physiotherapist I offer treatments in my place for pain musculoskeletal conditions and holistic body and scalp relaxation (Ayurveda. I m certified yoga instructor and I can easily lead begginers or people with limited mobility in the beautiful world of yoga.
Massage aan huis in Rotselaar (3110) - Olga
Olga
Nieuw
3110 Rotselaar
Ik bied u Aromatouch massage - behandeling met etherische oliën aan. Er word tijdens deze massage gewerkt langs meridiaan energibanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten. De massage bevat 4 stappen: 1. Stress verminderen 2. Het versterken van het immuunsysteem 3. Verlichting van pijn en ontsteking 4. In balans brengen van lichaam en geest

Massage aan huis Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populiare dienstaanvragen: massage Leuven, thai massage Leuven, prive massage Leuven, masseuse Leuven, hoofdmassage Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen massage aan huis in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis in Leuven

3000 Leuven - Ontspannende massage - Massage - Relaxmassage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage full body - Masseur/masseuse gezocht - Massage met HE - Massage+ - blokkades weg te werken ontstaan door stress - sportmassage - Hi somaya ik ben van Leuven ik wil 1 uur massage - Ontspanning - Massage in Leuven (3000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden