massage Leuven

Massage Leuven: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Leuven: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Andrea
Andrea
Bierbeek
5/5 (2 reviews)
Reeds geruime tijd ben ik bezig met voeten te masseren. Ik volgde verschillende basiscursussen relaxatiereflexologie. Mijn prioriteit gaat uit naar een manier van masseren dat in de eerste plaats ontspanning brengt. Het is niet mijn doel therapeutisch te werken, maar diepe ontspanning kan deugd doen.
Massage aan huis in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
De dagelijkse stress kan soms heel veel impact hebben op Uw lichaam, zelf ervaar ik dit ook en dan is het heel fijn als er iemand U even de nodige ontspanning kan bezorgen met behulp van een massage. Er is niet echt een soort massage dat ik geef, vooral werk ik op mijn gevoel én U bepaalt zelf hoe. Hierbij ontvang ik graag mensen aan huis voor een zenmoment met muziek, oliën en een aangename sfeer
Massage aan huis in Rotselaar (3110) - Olga
Olga
Rotselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bied u Aromatouch massage - behandeling met etherische oliën aan. Er word tijdens deze massage gewerkt langs meridiaan energibanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten. De massage bevat 4 stappen: 1. Stress verminderen 2. Het versterken van het immuunsysteem 3. Verlichting van pijn en ontsteking 4. In balans brengen van lichaam en geest
Massage aan huis in Leuven (3000) - Jan
Jan
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik fungeer als gids in jouw proces en help energieën die jou niet meer dienen te kanaliseren om opnieuw ruimte te creëren. Door middel van aanraking, beweging, muziek/klank, simpelweg woorden, of een combinatie hiervan, afhankelijk van jouw huidige staat en behoeftes.
Massage aan huis in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hi all! As a physiotherapist, I do have sufficient skills and expertise of manual therapy and massage. I can give you very well Chinese massage or sport massage to help you body and stiff muscles fully released and reborn.
Massage aan huis in Rotselaar (3110) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rotselaar
Nieuw
Ik behaalde in 2016 na een intensief jaar aan syntra mijn getuigschrift sportverzorger. Ondertussen volgde ik ook nog bijkomende massage cursussen. Masseren doe ik met hart en ziel. Ik laat mensen ontspannen en ik ontspan er zelf ook helemaal van.
Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Marijse
Marijse
Bierbeek
Nieuw
Hallo ik ben Marijse en ben van opleiding bodymind therapeute. Ik kan je advies geven bij levensvragen en een ontspannende massage aanbieden. In de drukte van het huidige leven kan bij even komen uitblazen. je verhaal vertellen en genieten van een ontspannende massage of relaxatie oefeningen.
Massage aan huis in Herent (3020) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik ben Stephanie en ik heb mijn diploma behaald bij Syntra in 2016. Sindsdien ben ik altijd blijven masseren. Daarnaast heb ik verkorte trajecten van Tui Na, triggerpoint massage en Chinese hoofd-, schouder- en bekmassage gevolgd. Ik ben bereid om tot bij u thuis te komen voor een professionele massage.
Massage aan huis in Bierbeek (3360) - Sam
Sam
Bierbeek
Nieuw
ik heb schoonheidsspecialiste gestudeerd waar onder andere massage bij zit. ik weet hoe stressy of zwaar het leven kan zijn en dat iedereen een kans op ontspanning verdiend en dat pas ik ook toe in mijn massages
Massage aan huis in Leuven (3000) - Axelle
Axelle
Leuven
Nieuw
Massage brengt me steeds terug naar puurste onderdeel van de mens, rust. Ik heb me verdiept in cosmetische massage (hot stone, ontspanning,...), verder heb ik een cursus cupping massage gevolgd en sportmassage. Zo kan ik ervoor zorgen dat iedere klant kan genieten van een massage stijl waaraan men de voorkeur geeft.
Massage aan huis in Kessel lo (3010) - Joe
Joe
Kessel lo
Nieuw
As professional physiotherapist I offer treatments in my place for pain musculoskeletal conditions and holistic body and scalp relaxation (Ayurveda. I m certified yoga instructor and I can easily lead begginers or people with limited mobility in the beautiful world of yoga.
Massage aan huis in Leuven (3000) - Paul
Paul
Leuven
Nieuw
Door de twee jaar lange massage-cursus en één jaar werkervaring heb ik al met veel verschillende patiënten mogen samenwerken. Door mijn brede background in triggerpunt, deep tissue, fasciale technieken en ook klassieke massage kan ik een individueel aangepast programma voor heel het lichaam aanbieden, waarbij professioneel gedrag altijd in de voorgrond staat.
Massage aan huis in Leuven (3000) - Paul
Paul
Leuven
Nieuw
Ik hou van happy-ending massages Ik hou van happy-ending massages Ik hou van happy-ending massages Ik hou van happy-ending massages Ik hou van happy-ending massages
Massage aan huis in Kessel lo (3010) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
Nieuw
Sinds 2010 doe ik massages, ik ben gespecialiseerd in diepte massage dus werken op spanningen, maar dit doe ik meestal medium druk, om niet over je pijngrens te gaan. Verder doe ik ook energetisch werk, Cranio-Sacraal therapie. Ik breng graag je lichaam helemaal tot rust. Heb opleidingen in België en de USA gevolgd. Ook werk ervaring in België en Amerika. En heb 18 jaar ervaring met yoga.
Massage aan huis in Lubbeek (3210) - Sofie
Sofie
Lubbeek
Nieuw
Shiatsu is een japanse drukpuntmassage. De client ligt aangekleed op de grond, op een japanse futon. Door middel van handpalmen en duimen te gebruiken wordt druk gezet op specifieke plaatsen op het lichaam (meridiaanpunten). Het doel is algehele ontspanning en verbetering van de lichamelijke en geestelijke conditie. Ik geef graag meer info hierover voor of na een sessie.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Leuven: geëvalueerd met 4.5 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Leuven, thai massage Leuven, prive massage Leuven, masseuse Leuven, hoofdmassage Leuven, relax massage Leuven, masseur Leuven, rugmassage Leuven, nekmassage Leuven, thaise massage aan huis Leuven, massage gezocht Leuven, thai massage aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden