loodgieter Hemiksem

Loodgieter Hemiksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Hemiksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Aartselaar (2630) - Ebert
Ebert
Aartselaar
4.91/5 (35 reviews)
Kleine werken als een kraan plaatsen dat kan allemaal. Voor grotere werken kan ik jullie heelaas niet van dienst zijn. Daardoor is men prijs ook wat lager.
Loodgieter in Kruibeke (9150) - Nihat
Nihat
Kruibeke
4.9/5 (20 reviews)
Ik ben handig en heel goed in alle bouwwerken. Ik werk op een professionele manier. Ik ben een stipte en betrouwbare persoon. Mijn klanten zijn altijd tevreden over me en over mijn werk. Den sommigen klanten willen dat ik alle klusjes in hun huis afwerk omdat ze zo erg tevreden zijn met mijn werk en de manier hoe ik werk.
Loodgieter in Hoboken (2660) - Tom
Tom
Hoboken
5/5 (10 reviews)
Ik ben afgestudeerd als loodgieter en doe dit nog dikwijls voor mijn job. Zowel aanvoer als afvoer is geen probleem de technischere kant van de toestellen zelf echter behoord niet tot mijn kennis. Sanitair en cv lukt perfect.
Loodgieter in Antwerpen (2030) - Selman
Selman
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Hey, Ik ben Selman. Ik werk als een loodgieter en ik doe sanitair installaties voor renovatieprojecten of ruwbouwen. ik ben alle werkdagen beschikbaar. Ik kom je graag helpen met je kluis. Tot binnenkort :)
Loodgieter in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Met Als opleiding loodgieterij, kan ik o.a. kranen vervangen, leidingen Verleggen en aansluiten, verwarmingen plaatsen,lichte reparaties uitvoeren en nog veel meer..
Loodgieter in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Jaren ervaring in het verbouwen van badkamers en keukens, naar de wensen van de klant. Werken worden uitgevoerd alsof het mijn eigen is. Plaatsen van een hang wc is geen probleem op een bestaande afvoerbuis.
Loodgieter in Hoboken (2660) - Farid
Farid
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Installatie ketels, installatie radiatoren, kranen installeren, toilet installeren, van buizen tot leidingen plaatsen, kortom alles van loodgieterij, ...
Loodgieter in Kruibeke (9150) - Glen
Glen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
4.5/5 (2 reviews)
Voor kleine loodgieters werken zoals nieuwe leidingen leggen en ophangen van verwarming en installeren van toiletten. Kleine herstellingen en vervangen van kranen.
Loodgieter in Aartselaar (2630) - Noel
Noel
Aartselaar
5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben een jonge installateur met heel veel ervaring in mijn vak, als sanitair & verwarming. Op jong leeftijd had ik al mijn eigen zaak maar na 8maanden mocht ik alles op stop zetten omdat ik op mijn studio geen bedrijfnaam en adres mocht zetten. Grtjs Ndiaye
Loodgieter in Schelle (2627) - Driss
Driss
Schelle
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Verwarming heeft voor mij geen geheimen meer . Alles wat met warmte en of sanitair te maken heeft daarvoor moet je bij mij zijn.
Loodgieter in Hemiksem (2620) - Valon
Valon
Hemiksem
Nieuw
Loodgieter met jaren ervaring! Alle soorten installaties van water en verwarming, grondverwarming en noem maar op. Voor elke grote/kleine werk kan u mij contacteren.
Loodgieter in Aartselaar (2630) - Paul
Paul
Aartselaar
Nieuw
doe voornamelijk klussen, waar anderen niet voor komen? of geen tijd voor hebben,dus geen nieuwbouw of een heel huis vernieuwen,materialen mag je zelf aankopen,
Loodgieter in Hoboken (2660) - Faissal
Faissal
Hoboken
Nieuw
Installatie centrale verwarming, vloerverwarming Aanvoer en afvoerleidingen leggen voor water en gasvoorzieningen Montage van sanitaire toestellenzoals kranen wastafels douches toiletten Kap en slijpwerk behoort ook tot ons takenpakket
Loodgieter in Kruibeke (9150) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
Nieuw
Hey, even mezelf kort voorstellen. Ik ben Yannick, loodgieter met 10 jaar ervaring. U kan mij steeds contacteren voor volgende werken: ontstoppingen, badkamerrenovaties, sanitaire installaties, verwarmings installaties, kleine en grote werken,.....
Loodgieter in Hemiksem (2620) - Luc
Luc
Hemiksem
Nieuw
Kleine klusjes, het herstellen van lekkende kranen of afvoeren. Geduld is een deugd waarover ik zeker beschik, ik werk systematisch volgens een foutenboom systeem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Positief is dat wij snel iemand uit onze regio hebben kunnen vinden door aan te geven in welke streek wij wonen. Ook was het handig dat wij verschillende betaalmogelijkheden hebben. ”
Dieter
“ Het systeem van RingTwice werkt vlot en we werden snel geholpen Door bekwame vaklieden. Prima. ”
Hüseyin cahit
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Hemiksem: geëvalueerd met 4.69 door 83 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Hemiksem, loodgieter Hemiksem, ontstoppingsdienst Hemiksem, sanitair Hemiksem, centrale verwarming Hemiksem, ontstoppingen Hemiksem, loodgieter Hemiksem prijs, loodgieter Hemiksem dringend, loodgieters Hemiksem, loodgieter in de buurt Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden