loodgieter Schoten

Loodgieter Schoten gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Schoten: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Schoten (2900) - Marc
Marc
Schoten
4.98/5 (58 reviews)
Kennis loodgieterij via het uitoefenen van mijn zelfstandig beroep als keukenplaatser
Loodgieter in Merksem (2170) - Santos jr
Santos jr
Merksem
4.76/5 (41 reviews)
Je suis plombier avec des expérience dans le canalization sanitaire de chauffage dan le bâtiment et aussi comme entrepreneur dan le domaine de climatisation, pour beaucoup de clients .
Loodgieter in Schoten (2900) - Henri
Henri
Schoten
5/5 (39 reviews)
Heb ervaring in loodgieterij, sanitair. Plaatsen van badkamers en herstellingen zijn geen probleem. Ik wil je graag helpen bij problemen, werk steeds proper af.
Loodgieter in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Loodgieter in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
Brecht
5/5 (24 reviews)
Ik ben loodgieter van beroep : verwarming , ventilatie , sanitair, waterput, afvoeren... Ik werk van ruwbouw tot afwerking, alsook renovaties. Ik werk zeer nauwkeurig, mijn standaard is hoog, perfectie is waar ik voor ga. Werk georganiseerd en proper met de juiste gereedschappen, dus geen half werk !
Loodgieter in Schoten (2900) - Joost
Joost
Schoten
4.75/5 (12 reviews)
U kan mijn hulp inroepen voor het ontstoppen van afvoeren (toilet, pompbak,…) en verder voor het leggen van afvoeren en het trekken van leidingen. Ik hoor het graag als ik u van dienst kan zijn.
Loodgieter in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
Schoten
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Patrick, 59jaar en ingenieur van beroep. Ik doe al jaren kleine klusjes voor en na. Heb je een lekkende kraan of wens je deze te vervangen, wens je een uitbreiding op uw installatie, of heb je andere noden. Laat het mij gerust weten. Ik kom je graag een handje toesteken. Misschien tot weldra. Groeten, Patrick
Loodgieter in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (10 reviews)
Ik heb loodgieter gestudeert maar om loodgieterij de hele tijd te doen vond ik niet leuk ik wouw wat meer vrijheid en derme hebk voor chauffeur gekozen maar soms kriebelt het wel om mense te helpen dat hulp kunne gebruiken
Loodgieter in Deurne (2100) - Fernando
Fernando
Deurne
4.8/5 (10 reviews)
Ik ben een ervaren loodgieter gespecialiseerd in sanitair renovatie. Of het nu gaat om het vervangen van sanitair badkamerrenovatie of het installeren van nieuwe apparatuur ik zorgen dat het werkt snel een professioneel wordt uitgevoerd. Met mijn expertise en betrouwbaarheid kun je erop vertrouwen dat jouw sanitair renovatieproject in goede handen is.
Loodgieter in Deurne (2100) - Armel
Armel
Deurne
5/5 (9 reviews)
J ai l expérience dans le métier de plomberie, changé un robinet ,recherche des fuites d eau, bref tout ce qui est plomberie, debouchage des canalisations
Loodgieter in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Ik heb ervaring opgedaan met installaties van laboratoria.brazeren,plaatsing polyethyleen buizen lassen pvc E.d.Annsluitingen van lavabos afzuigingen van zuurkasten
Loodgieter in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.8/5 (5 reviews)
bij grondige renovaties is het nooit weg te denken dat er geen leidingen moeten verlegd en of vervangen moeten worden. badkamer uitbreken , nieuwe douche , nieuw toiletten met alle toebehoren enz... Enkel voor CV werk ik samen met onderaannemer ivm gasleidingen en attesten.
Loodgieter in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Daniel ben 67 jaar en ben een Elektrieker van opleiding , doe ook loodgieterij .plaatsen van toestellen en depannages .Heb zelf 2 huizen verbouwd .
Loodgieter in Merksem (2170) - Selehattin
Selehattin
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel bezig met mijn opleiding sanitair en daarnaast heb ook ervaring in het bouw en aansluiten van verschillende toestellen , kwaliteit en kranttevredenheid is mijn prioriteit.
Loodgieter in Wijnegem (2110) - Thomas
Thomas
Wijnegem
5/5 (3 reviews)
Meer dan 8 jaar ervaring in kleinherstellingen of kleine plaatsingen. Het juiste mareriaal is al een belangrijk begin, zo wordt je ook beter geholpen en zijn er achteraf geen problemen. Waterleiding terug herstellen (als het toelaat), kleine ontstoppingen van wc of afvoer. Vlotters van wc vervangen, binnenwerken van kranen....
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel loodgieters in Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ door deze dienstverlening kan een kleine, grote, lastige klus snel hersteld worden ”
Matthias
“ dit was de eerste maal dat ik er van gebruik gemaakt heb, en een positieve ervaring voor snelle interventies. ”
Rania
“ Personen die komen werken zijn verzekerd. Op deze manier vindt men nog iemand om eem kleine job te komen doen. ”
Raymond
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Schoten: geëvalueerd met 4.79 door 268 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Schoten, loodgieter Schoten, ontstoppingsdienst Schoten, sanitair Schoten, centrale verwarming Schoten, ontstoppingen Schoten, loodgieter Schoten prijs, loodgieter Schoten dringend, loodgieters Schoten, loodgieter in de buurt Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden