koerier Merksem

Ontdek talentvolle koeriers in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Merksem

Koerier in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
4.96/5 (24 reviews)
Hallo! Ik ben Iris, ik rijd met een Berlingo lichte vracht. Al veel gereden voor auto-onderdelen of bv. Medische zaken die direct vervoerd moeten worden. U mag me steeds bellen, liefst voor langere afstanden
Koerier in Merksem (2170) - Ali
Ali
Merksem
5/5 (11 reviews)
Ik heb een camionette.
Koerier in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (10 reviews)
Doe in het dag dqgelijks leven ook transport wel is waar met en vrachtwagen maar iet wat te groot id voor in de auto of voor op de fiets etc daar help ik u graag me verder vriendelijke groet glenn
Koerier in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben Younes, ik heb een Mercedes C200. Ik kan me dus verplaatsen om u te helpen bij kleine verhuizen, boodschappen doen en/of leveringen doen. Ik werk en woon in het Antwerpse. Ik kan me bijna elk weekend vrij maken en gedurende de week op afspraak.
Koerier in Merksem (2170) - Warre
Warre
Merksem
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik heb een Vw transporter van 1994 en zoef rond antwerpen noord rond. Helaas kan ik niet in de lez maar wel alles daarrond. Afmetingen vw transporter laadruimte: 240 lengte 90 hoogte 140 breedte Maar als je je lading volledig beneden zet kan ik wel 125 hoog maar dan wel maar 105 breedte, wel steeds 240 lengte.
Koerier in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een auto en heb zeker 3 jaar mijn rijbewijs. Ik kan boodschappen doen voor iemand of mensen verplaatsen naar bank/verzekeringen... met hulp en begeleiding natuurlijk. Andere opties ook bespreekbaar.
Koerier in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen eigen wagen, maar kan wel spullen ophalen met mijn fiets, het openbaar vervoer of uw wagen. Ik heb al bijna 7 jaar mijn rijbewijs en heb nog nooit een ongeval gehad. Bovendien heb ik al met allerlei auto's gereden: handgeschakeld, automatisch, diesel, benzine, CNG en elektrisch.
Koerier in Merksem (2170) - Narangerel
Narangerel
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in onmiddellijk transport. Ik sta voor mijn persoonlijke service, betrouwbaarheid en snelheid. Ik lever je goederen veilig, op tijd en op juiste plaats.
Koerier in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een renault twingo, maar er kan veel in dat kleine autotje. Ik ben heel graag met vanalles bezig. Ik rij met plezier je spullen van punt A naar punt B. Muziekje in de auto, een koffietje en ik ben paraat
Koerier in Merksem (2170) - Roel
Roel
Merksem
Nieuw
Laat me weten wat er aan uw wagen dient te gebeuren of welke problemen u ondervind en ik geef altijd een vaste scherpe prijs voor de werken. Meestal erg snel beschikbaar!
Koerier in Merksem (2170) - Eyyüb
Eyyüb Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Dag allemal, ik ben Eyyüb. Wij beschikken over meerdere camionetten en voertuigen. Wij kunnen hiermee altijd verder helpen met allerlei transportdiensten.
Koerier in Merksem (2170) - Armando
Armando
Merksem
Nieuw
Hallo allemaal! Ik sta klaar om als koerier te werken en kan voor u snelle leveringen doen zoals een bestelling ophalen, meubels ophalen, zware meubels of dozen schrikken mij niet af, neem gerust contact met mij op! Ik help u met plezier!
Koerier in Merksem (2170) - Atiq
Atiq Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Beste Ik we hebben zowel klein voertuigen geschikt voor 4 personen en Minibusjes voor vervoer van 8 personen.Transfer van goederen , dacumenten, mensen is zekere mogelijk en dit gedurende 24 uur gans dag. Groetjes Atiq
Koerier in Merksem (2170) - Gari
Gari
Merksem
Nieuw
Ik ben alijd bereid te helpen indien uzelf weinig tijd heeft. Denk aan de jaarlijkse keuring, ik kan je op het werk afzetten, in de rij wachten bij de keuring en nadien de wagen weer bij je werk afzetten. Hierdoor moet je geen verlof nemen en niet in de rij staan. Boodschappen doen of iets gaan halen bij een vriend/familielid is ook allemaal geen probleem.
Koerier in Merksem (2170) - Angelo
Angelo
Merksem
Nieuw
Ik heb een wagen beschikbaar met trekhaak Ik ben een voorzichtige chauffeur Ik rijd graag rond eender hoever en naar waar alles is goed voor mij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Merksem, levering aan huis Merksem, bezorger Merksem, koeriersdienst Merksem, levering in Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden