koerier Schoten

Ontdek talentvolle koeriers in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Schoten

Koerier in Deurne (2100) - Jimmy
Jimmy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.78/5 (49 reviews)
Hallo, ik heb een camionnette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om uw pakketjes ter plaatse te krijgen. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen.
Koerier in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (39 reviews)
Ik beschik zelf over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Leveringen naar waar u maar wilt zijn ook steeds mogelijk. Indien u bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid zand, chape, stabilise nodig heeft
Henri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Schoten (2900) - Henri
Henri
Schoten
5/5 (25 reviews)
Hey, beschik over een auto met heel wat laadruimte. Kan ook uw privé chauffeur zijn voor leveringen of verplaatsingen. Zeg het me en ik kom U graag helpen.
Koerier in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel. Ik ben een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. Ik help u graag met uw leveringen en dergelijke. Ik beschik over een VW golf met trekhaak, alsook een grote bestelwagen. Tot snel!
Koerier in Schoten (2900) - Brahim
Brahim
Schoten
5/5 (12 reviews)
Die ene mooie kast, dat leuk tafeltje, een nieuw bed, dat wasmachientje, etc etc. Maarrr.. je krijgt ze niet tot bij u thuis? Treur niet langer, das rap gefixt. Ik ben al onderweg !
Koerier in Merksem (2170) - Glenn
Glenn
Merksem
5/5 (8 reviews)
Doe in het dag dqgelijks leven ook transport wel is waar met en vrachtwagen maar iet wat te groot id voor in de auto of voor op de fiets etc daar help ik u graag me verder vriendelijke groet glenn
Koerier in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dat ik ben Marc afkomstig uit Brasschaat, ik heb een grote personenwagen, en kan voor u kleine zaken vervoeren.,pakjes,, afval, containervevoer, personenvervoer. Dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Tot snel
Koerier in Antwerpen (2030) - Ali
Ali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Transport van pont A naar pont B mogen we vast prijs of werk per uur. Materiaal en mobuel en personen ook gewoon contact opnemen met ons met afspraak en zonder afspraak ons werk
Koerier in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben Younes, ik heb een Mercedes C200. Ik kan me dus verplaatsen om u te helpen bij kleine verhuizen, boodschappen doen en/of leveringen doen. Ik werk en woon in het Antwerpse. Ik kan me bijna elk weekend vrij maken en gedurende de week op afspraak.
Koerier in Merksem (2170) - Warre
Warre
Merksem
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik heb een Vw transporter van 1994 en zoef rond antwerpen noord rond. Helaas kan ik niet in de lez maar wel alles daarrond. Afmetingen vw transporter laadruimte: 240 lengte 90 hoogte 140 breedte Maar als je je lading volledig beneden zet kan ik wel 125 hoog maar dan wel maar 105 breedte, wel steeds 240 lengte.
Koerier in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Boodschappen, onderdelen die geleverd moeten worden maakt niet uit waar vandaan mag u mij gerust contacteren en zorg dat dit spoedig geleverd wordt zonder schaden of brokken.
Koerier in Ekeren (2180) - Rory
Rory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Met onze grote bestel- en aanhangwagen kunnen we de nodige transporten uitvoeren. We staan 24/7 klaar om iets dringend en vertrouwelijk te leveren bij je gekozen eindbestemming.
Koerier in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb een auto en heb zeker 3 jaar mijn rijbewijs. Ik kan boodschappen doen voor iemand of mensen verplaatsen naar bank/verzekeringen... met hulp en begeleiding natuurlijk. Andere opties ook bespreekbaar.
Koerier in Brasschaat (2930) - Leander
Leander
Brasschaat
5/5 (2 reviews)
Ik heb een aanhangwagen die kantelbaar is voor het vervoer van o.a. tuinmachines, meubels,... bv. aankopen op veilingen, verhuis,... Vervoer door gans België / Nederland, gans Europa is mogelijk. Ik vraag een vast tarief per opdracht, ongeacht de tijdsduur van een rit. (in geval van file of andere onverwachte factoren betaald u dus geen meerprijs!)
Koerier in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf al even mijn rijbewijs. Ik hou van rondrijden met leuke muziek op de radio en ik kan hier ook echt van genieten. Ik vind het dus helemaal niet erg wanneer ik iets zou moeten leveren of zou moeten ophalen. Hetzelfde voor het vervoeren en ophalen van kinderen of anderen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Schoten: geëvalueerd met 4.79 door 186 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Schoten, levering aan huis Schoten, bezorger Schoten, koeriersdienst Schoten, levering in Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie koerier in Schoten

Grof huisvuil komen ophalen - levering Schoten - Madrid - Camionette gezocht voor zondag 28 aug om 13:00u - Levering - Koerier voor catering - Scooter naar garage brengen - Ophalen van meubels - Ophaling van meubels - Verhuis schuifraam - Rondbrengen van flyers in scholen regio Antwerpen (2) - Rondbrengen van flyers in scholen regio Antwerpen - Transport enkele dozen naar Gent - Kleerkast demonteren, verhuizen, monteren - Een gewonnen veilingkavel afhalen en verzenden naar mij als pakketje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden