koerier Mortsel

Ontdek talentvolle koeriers in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Mortsel

Koerier in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Koerier in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik werk als magazijnier chauffeur bij een kringloopwinkel en heb ervaring met tijdsinschattingen hoe je een vracht het beste laadt hoe je makkelijk kan lossen hoe je de lading moet vastzetten ik kan ook voor een voertuig zorgen voor als chauffeur te rijden ik beschik over een rijbewijs B en heb ervaring met leveringen bij klanten en ook ophalingen als het nodig is
Koerier in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen vervoeren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Koerier in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Koerier in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Kleine leveringen doorheen Vlaanderen met de zekerheid op correct vervoer. Pakjes worden bij ons met zorg behandelt en de ontvanger zal op een warme en vriendelijke manier zijn/haar pakje overhandigt krijgen.
Koerier in Mortsel (2640) - Patrick
Patrick
Mortsel
Nieuw
Ik heb een 5 deurs Opel Vectra, met zeer grote koffer, de wagen is wel zeer opvallend bekleed omdat ik die beroepsmatig gebruik om iemand in te vervoeren die zuurstof nodig heeft .Referenties? Ik rijd voor advocaten en ben erkend Med vertrouwenspersoon
Koerier in Mortsel (2640) - Sindbad
Sindbad
Mortsel
Nieuw
Door de jaren heen als taxichauffeur te hebben gewerkt, heb ik telkens allerlei leveringen in discretie van klanten gedaan. Ik ben een heel professioneel en ervaren leverancier.
Koerier in Mortsel (2640) - Quinten
Quinten
Mortsel
Nieuw
Heb een Nissan micra 5 deur. Ben graag op de baan en wil met plezier pakjes ophalen of wegbrengen. Wilt u zelf vervoert worden geen probleem u kan bij mij terecht.
Koerier in Mortsel (2640) - Isabella
Isabella
Mortsel
Nieuw
Ik ben imand die nooiet opgeeft ik buit door ik vind het niet erg als het regent of niet ik doe men werk uit plezier en ben blij als men klant tevredzn is ik doe wat er gevraagt word ik probeer met mijn baas op heel goed overeen te komen en alles correct verder te geefen ik ben heel blij met de job als koerier en zou heel blij zijn zoo snel mogelijk weer te kunnen starten
Koerier in Mortsel (2640) - Linda
Linda
Mortsel
Nieuw
Ik bezit een wagen en wil u graag helpen om een pakket of wat dan ook te verplaatsen van A naar B. Ook als u geen vervoer heeft wil ik uw chauffeur zijn om u naar je bestemming te brengen. Tot uw dienst.
Koerier in Mortsel (2640) - Isabeau
Isabeau
Mortsel
Nieuw
Ik heb een auto, werk thuis en kan me dus perfect aanpassen aan jouw noden. Ik heb een goede wagen waar wel wat in kan. Ik kan naar het containerpark, bestellingen ophalen en kleine meubels ophalen of wegbrengen. Ik help met plezier!
Koerier in Mortsel (2640) - Eddy
Eddy
Mortsel
Nieuw
Will gewoon iets bijverdienen Als keuken help afwasser in bakkerij helper Heb geen wagen will naar winkelen liefst omgeving Mortsel Enz Allen Kan ik mij verplaatsen met tram of bus
Koerier in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Mortsel
Nieuw
Hey mijn naam is naomi , ik bn 26 jaar als ik iemand kan helpen met een auto om deze persoon ergens naar toe te brengen doe ik dit graag. Eoals bc naar de luchthaven
Koerier in Mortsel (2640) - Steven
Steven
Mortsel
Nieuw
Ik rijd graag, ben vlot in omvang en rijd ongevallenvrij. Ik spreek nederlands frans en engels. Ik heb een rijbewijs B en heb een eigen wagen. Ik reed eerder al voor werk met bestelwagens
Koerier in Mortsel (2640) - Kristof
Kristof
Mortsel
Nieuw
Mijn eerste job was een job als koerier en meteen met een heel stevige tijdsdruk. Ik heb 4 jaar geneesmiddelen geleverd aan apothekers in heel Vlaanderen en Brussel en ik ken zowat overal mijn weg. Ik ben heel punctueel dus ik maak er een zaak van alles op tijd, correct en netjes af te leveren. Ik ben ook heel graag op de baan dus ik doe het met plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Mortsel: geëvalueerd met 4.8 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Mortsel, levering aan huis Mortsel, bezorger Mortsel, koeriersdienst Mortsel, levering in Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden