koerier Edegem

Ontdek talentvolle koeriers in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Edegem

Koerier in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Koerier in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ervaring op de baan, circa 40000km per jaar. Ik ben iemand die altijd stipt op tijd komt, ga voorzichtig met goederen/personen om. Alles voor een vlotte levering of een comfortabele rit naar uw gewenste bestemming.
Koerier in Mortsel (2640) - Rene
Rene
Mortsel
4.2/5 (5 reviews)
Ik werk als magazijnier chauffeur bij een kringloopwinkel en heb ervaring met tijdsinschattingen hoe je een vracht het beste laadt hoe je makkelijk kan lossen hoe je de lading moet vastzetten ik kan ook voor een voertuig zorgen voor als chauffeur te rijden ik beschik over een rijbewijs B en heb ervaring met leveringen bij klanten en ook ophalingen als het nodig is
Koerier in Wilrijk (2610) - Nordine
Nordine
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Je dispose d'une voiture avec 7 places ainsi que d'une camionnette. je peux me déplacer à toute heure a un prix défiant toute concurrence. Mon but n'ai pas principalement pecunier, il est aussi d'offrir un service à la mesure de la demande.
Koerier in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb 4 jaar ervaring in leveren en verhuizen ook. Ik Ken Antwerpen regio goed. Ik weet hoe ik pakketten veilige moet ik inpakken en bezorgen. Ik ben 7/24 beschikbaar.
Koerier in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met een grote wagen (VW California) en een aanhangwagen die ik regelmatig kan gebruiken, kan ik wel wat spullen vervoeren. Ik woon zelf in Mortsel dus moest u in de ruime omgeving hulp nodig hebben, laat maar weten.
Koerier in Mortsel (2640) - Mamadou
Mamadou
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 12jaar in de industriel verppakingen en nu wil ik graag bijklussen: meubel, koerier . ik heb rijbewijs C Maar geen Camionette . aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Koerier in Wilrijk (2610) - Casey
Casey
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren ervaring met rijden ik heb een personenauto en een bestelwagen dus gemakkelijk om pakjes of andere dingen te laten leveren.
Koerier in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Mensen op hun bestemming brengen, of een lichte vracht. Geen zware fysieke arbeid. Tijdens de rit een luisterend oor is een mogelijkheid. Ik ben nl ook vrijwilliger als ervaringsdeskundige in de ggz.
Koerier in Antwerpen (2020) - Auto
Auto
Antwerpen
Nieuw
DAG IK HEB EEN STATION WAGEN MET EEN KLUIS IN DE KOFFER VOOR DE PRIVE SPULLEN VAN U ZODAT ER NIKS VERLOREN GAAT IK RIJD SNEL VAN A NAAR B ZODAT IK U PRODUCT SNEL KAN AFLEVEREN ZODAT U TEVREDEN BENT EN IK OOK
Koerier in Mortsel (2640) - Patrick
Patrick
Mortsel
Nieuw
Ik heb een 5 deurs Opel Vectra, met zeer grote koffer, de wagen is wel zeer opvallend bekleed omdat ik die beroepsmatig gebruik om iemand in te vervoeren die zuurstof nodig heeft .Referenties? Ik rijd voor advocaten en ben erkend Med vertrouwenspersoon
Koerier in Wilrijk (2610) - Marnik
Marnik
Wilrijk
Nieuw
Ik rij graag met de auto en breng al je klein transport (pakjes) overal in het Vlaamse land en tot een stukje de grens met Nederland over. Ik woon en vertrek dus vanuit Antwerpen.
Koerier in Wilrijk (2610) - Gerd
Gerd
Wilrijk
Nieuw
Hallo, ik heb een Hyundai Tucson zonder trekhaak en/of aanhangwagen. Ik zou u graag uit de nood kunnen helpen met pakketjes, containerpark, boodschappen enzovoort. Alles bespreekbaar mits mogelijkheid. Met vriendelijke groeten, Gerd
Koerier in Wilrijk (2610) - Lizzy
Lizzy
Wilrijk
Nieuw
Hoi, we hebben een Hyundai Tucson en kan u uit de nood helpen met kleine transporten om iets weg te brengen of dergelijke...ik werk in Antwerpen en omgeving
Koerier in Edegem (2650) - Ankur
Ankur
Edegem
Nieuw
Hi i can help with basic deliveries you have! Maybe pick up & drop off somewhere. I can help with fixed fares for airport pick up or drop off as well as around the Antwerp city. Perhaps dropping or picking up a delivery of a package.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Edegem: geëvalueerd met 4.84 door 132 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Edegem, levering aan huis Edegem, bezorger Edegem, koeriersdienst Edegem, levering in Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie koerier in Edegem

Camionette - Grof huisvuil komen ophalen - Artikel ophalen en afzetten - Kan er iemand mij afzetten van edegem naar kapellen - Ophaling bestelling IKEA, o.a. deur van 2.29 mH - Grof huisvuil komen ophalen - Vervoeren van puin / groenafval naar containerpark
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden