koerier Brasschaat

Ontdek talentvolle koeriers in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Brasschaat

Koerier in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
4.98/5 (51 reviews)
Ik beschik zelf over een auto met redelijk grote aanhangwagen. Leveringen naar waar u maar wilt zijn ook steeds mogelijk. Indien u bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid zand, chape, stabilise nodig heeft
Koerier in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.79/5 (48 reviews)
Ik heb een auto en camionneten met trekhaak, kan zowel mensen vervoeren als goederen, over heel belgie en buitenland, alles hangt af van prijs en afstand en de prioriteit.
Koerier in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.98/5 (43 reviews)
Hebt u iets te vervoeren of andere klusjes waar een auto bij nodig is laat het mij maar weten. Ik heb een HYUNDAI Tucson waar het één en het andere in kan. Een trekhaak heb ik ook aan de auto zodat ik indien nodig met aanhangwagen kan zijden.
Koerier in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel. Ik ben een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. Ik help u graag met uw leveringen en dergelijke. Ik beschik over een VW golf met trekhaak, alsook een grote bestelwagen. Tot snel!
Koerier in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Ik heb een Ford Mondeo stationwagen en ben in het bezit van een twee assige, ongeremde aanhangwagen. Hiermee mag ik 600kg laden. Dit is een open aanhangwagen, ideaal voor naar het containerpark te gaan of voor medium verhuizen. Het laadoppervlak is ongeveer 2.50m op 1.32m
Koerier in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dat ik ben Marc afkomstig uit Brasschaat, ik heb een grote personenwagen, en kan voor u kleine zaken vervoeren.,pakjes,, afval, containervevoer, personenvervoer. Dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Tot snel
Koerier in Brasschaat (2930) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik heb een aanhangwagen & machinetransporter tot 2700kg mtm, die kantelbaar is voor het vervoer van o.a. tuinmachines, meubels,... bv. aankopen op veilingen, verhuis,... Vervoer door gans België / Nederland, gans Europa is mogelijk. Ik vraag een vast tarief per opdracht, ongeacht de tijdsduur van een rit. (in geval van file of andere onverwachte factoren betaald u dus geen meerprijs!)
Koerier in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb gewerkt als chauffeur voor leveren ophalen goederen ook als luchthavenvervoerder ken goed mijn weg en voorzichtige chauffeur heb zelf ook 15 jaar verhuur van feestartikelen gedaan dus wel wat km op de teller ben ook een handige harry werk in de dag in de metaalconstructie en als klusjesman op grote bedrijven heb zelf ook schrijnwerkerij aals opleiding gedaan
Koerier in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Uw pakket met de grootste zorg geleverd op het door u gekozen tijdstip. Tevredenheid van de klant staat op nummer 1. Zowel binnen- als buitenland. Mvg
Koerier in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Heb vroeger wel al meer pakketjes vervoert zowel voor familie als voor een bedrijf ik ben altijd stipt en vriendelijk ik lever de pakjes netjes af bij de klant.
Koerier in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een camionette waar ik gerust mee wil meehelpen om iets groot te gaan halen of iets weg te brengen naar of van de winkel, containerpark of een kleine verhuis.
Koerier in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Het ophalen en afzetten van u gekochte goederen is bij mij op de juiste plaats. Met veel zorg haal/lever ik de goederen. Dit alle tijd in samenspraak met de klant. Ik ben zeer nauwkeurig en stipt op tijd.
Koerier in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Als fietsenmaker kever ik regelmatig nieuwe lf herstelde fietsen uit aan klanten. Ik ken intussen redelijk mijn weg. Ik rijd met een camionette dus levering van grotere pakketten is zeker mogelijk.
Koerier in Brecht (2960) - Paul
Paul
Brecht
5/5 (1 reviews)
Heb een middelgrote wagen met vijfde deur + aanhangwagen. Kan pakjes brengen en halen en andere niet te zware voorwerpen. Personen kan natuurlijk ook.
Koerier in Brasschaat (2930) - Ben
Ben
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Renault Master type meubelbak met laadklep en heb reeds 20 jaar ervaring in het veilig vervoeren van grote meubels en kleinere materialen op pallet (transpallet beschikbaar).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Brasschaat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Brasschaat: geëvalueerd met 4.73 door 191 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Brasschaat, levering aan huis Brasschaat, bezorger Brasschaat, koeriersdienst Brasschaat, levering in Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Brasschaat

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden