koerier Stabroek

Ontdek talentvolle koeriers in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Stabroek

Koerier in Kapellen (2950) - Chantal
Chantal
Kapellen
4.97/5 (34 reviews)
Hebt u iets te vervoeren of andere klusjes waar een auto bij nodig is laat het mij maar weten. Ik heb een HYUNDAI Tucson waar het één en het andere in kan. Een trekhaak heb ik ook aan de auto zodat ik indien nodig met aanhangwagen kan zijden.
Koerier in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Ik heb een Ford Mondeo stationwagen en ben in het bezit van een twee assige, ongeremde aanhangwagen. Hiermee mag ik 500kg laden. Dit is een open aanhangwagen, ideaal voor naar het containerpark te gaan of voor medium verhuizen. Het laadoppervlak is ongeveer 2.50m op 1.32m
Koerier in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Ik heb gewerkt als chauffeur voor leveren ophalen goederen ook als luchthavenvervoerder ken goed mijn weg en voorzichtige chauffeur heb zelf ook 15 jaar verhuur van feestartikelen gedaan dus wel wat km op de teller ben ook een handige harry werk in de dag in de metaalconstructie en als klusjesman op grote bedrijven heb zelf ook schrijnwerkerij aals opleiding gedaan
Koerier in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een recente monovolume en aanhangwagen. Hiermee wil ik u graag van dienst zijn binnen een straal van 50 km van Antwerpen. Leveringen tot aan de voordeur.
Koerier in Antwerpen (2030) - Roger
Roger
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Goede dag, Ik sta klaar om pakketjes en of personen te vervoeren. Meestal ben ik in de avond en weekends beschikbaar. In de regio Antwerpen ben ik meteen beschikbaar andere regio's is het best tijdig plannen.
Koerier in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik beschik over een wagen en een rijbewijs. Wat meer heb je nodig om een levering te doen? Het mag helaas niet te ver weg zijn. Mijn auto is volledig elektrisch en dus beperkt in bereik. 150km heen en terug is de limiet.
Koerier in Kapellen (2950) - Daniel
Daniel
Kapellen
Nieuw
Dag , mijn naam is Dan , ik rijd met een middelgrote luxe lichte vracht auto met een trekhaak Ik doe graag zowel personenvervoer als vervoer van kleine goederen. Maximum laadgewicht in de auto : 4 pers + 750 kg in koffer 1.5 x1.7 m Maximum trekgewicht ( aanhanger): 2000 kg
Koerier in Stabroek (2940) - Kim
Kim
Stabroek
Nieuw
Voor leveringen aan huis kan je mij altijd contacteren, ik ben behulpzaam en flexibel. Bereid om verschillende taken uit te voeren voor ieders wat wil
Koerier in Stabroek (2940) - Bianca
Bianca
Stabroek
Nieuw
Ik heb verschillende wagens, waardoor verschillende transporten mogelijk zijn. Zowel klein als groot U kan mij steeds bereiken dag en nacht. 24 op 7.
Koerier in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen. Ik ben in de mogelijkheid om het leveren of ophalen van kleine goederen voor mijn rekening te nemen. Het transport gebeurt in alle voorzichtigheid. De te rijden afstand wordt vooraf gecommuniceerd.
Koerier in Ekeren (2180) - Diallo
Diallo
Ekeren
Nieuw
ik heb al vier jaar ervaring bij post nl en b post pakket te leveren bij mensen meer dan 120 pakket per dag 110 stop per dag zonder ongeluk dus neem gerust contact met mij ik jou helpen met pleisir vriendelijk groeten Diallo
Koerier in Ekeren (2180) - Wesley
Wesley
Ekeren
Nieuw
11jaar heb ik een rijbewijs zonder nog maar 1 accident te hebben gehad. Ik heb al heel wat km's gedaan en blijf het ook plezant vinden om met de wagen te rijden. Zelf heb ik een redelijke grote break waardoor ik wel wat kwijt kan in mijn wagen. Wanneer nodig kan ik ook altijd een camionette voorzien.
Koerier in Antwerpen (2040) - Amber
Amber
Antwerpen
Nieuw
Omdat ik een spontane harde werker ben met oog voor detail . Ik ben goed met papierwerk en door aan de haven te lossen en laden van voertuigen ben ik handig met alle soorten van wagens en camionetten .
Koerier in Ekeren (2180) - Zaid
Zaid
Ekeren
Nieuw
Ik heb 3 jaar als koerier gewerkt in een pizzeria waar ik soms meerdere bestelling te gelijk moest doen als het druk was. Ik kan met camionetten rijden maak niet uit groot dat ze zijn.
Koerier in Ekeren (2180) - Joachim
Joachim
Ekeren
Nieuw
Ik heb een auto met aanhangwagen beschikbaar voor het leveren van allerlei zaken. Dit doe ik steeds met de nodige voorzichtigheid om geen transport schade te veroorzaken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Stabroek: geëvalueerd met 4.99 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Stabroek, levering aan huis Stabroek, bezorger Stabroek, koeriersdienst Stabroek, levering in Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden