kattenoppas Diepenbeek

Ontdek talentvolle catsitters in Diepenbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Diepenbeek

Kattenoppas in Hasselt (3500) - Anke
Anke
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Als kind ben ik opgegroeid met verschillende soorten dieren. Ik kan om met kleine en grote dieren hond, kat, ratten vogels... Zolang ze in de huiselijke omgeving van rijhuis met tuin kunnen aarden. Ik wandel, bied aandacht zorg en training. Ik gebruik behandeling en materiaal die uw dier gewoon is. Ook dieren met een handicap of extra zorgnoden verzorg ik met veel toewijding na kennismaking.
Kattenoppas in Alken (3570) - Boris
Boris
Alken
5/5 (9 reviews)
Ik heb momenteel zelf twee katten (pixybobs) en heb vroeger altijd aan hond gehad. Ik heb dus ervaring in de verzorging en entertainment van beide types huisdieren.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Mijn naam is Robin en samen met mijn vriendin Camila bieden wij onze service aan om voor uw lieve vriend te zorgen. Zowel oppassen als uitlaten is geen probleem. Wij hebben een mooi park als achtertuin die ideaal is om uw beste vriend of vriendin in uit te laten, maar we kunnen ook naar u toe komen als u dit liever heeft. Laat maar weten en dan zullen we kijken hoe wij u verder kunnen helpen.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Kathleen
Kathleen
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ben graag de hele dag met dieren bezig, ik hou van hun gezelschap en zij ook v mij, ook de schuchtere dieren. Ben niet gauw bang of vies van iets, ieder dier , klein of groot is welkom hier
Kattenoppas in Genk (3600) - Sedat
Sedat
Genk
5/5 (1 reviews)
Ben een groot katten leifhebber. Heb zelf enkele jaren een kat gehad waardoor ik de nodige materiaal heb voor op te passen.
Kattenoppas in Hoeselt (3730) - Ellen
Ellen
Hoeselt
Nieuw
Ik ben al van jongsaf een echte dierenvriend. Ik heb zelf een konijn en een kat gehad. Zelf heb ik geen huisdieren dus daarom wil met alle plezier jouw huisdier verzorgen! Groetjes Ellen
Kattenoppas in Borgloon (3840) - Berten
Berten
Borgloon
Nieuw
Ik ben geboren in een vierkant hoeven, hier hadden wij varken,schapen, konijnen, honden en natuurlijk katten. Vanaf mijn kinderjaren heb ik mij ontfermt om mijn katten, nu heb ik 3 katten bij mij die ik verzorg, ik heb dus al een paar jaar ervaring met katten. Ik heb geen probleem met andere dieren. ik vindt het leuk om mijn katten aandacht te geven (speeltjes, of te kammen).
Kattenoppas in Alken (3570) - Amke
Amke
Alken
Nieuw
Hallo allemaal, zoek je een betrouwbare, rustige en zeer ervaren oppas voor je dieren? Ik kom met veel plezier en liefde voor uw dieren zorgen! Ik volgde de opleiding tot Zelfstandig Hondeninstructeur via Syntra en volgde een cursus 'omgaan met Angstige Honden'. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Ik ben zelf een dierenvriend. Ik ben ook in het bezit van een zeer zachtaardige Drentse Patrijshond. Door mijn jaren ervaring als honden en katten baasje weet ik perfect wat jouw 4-voeter nodig heeft. Ik ben beschikbaar om jouw diertje te ontvangen of te komen verzorgen op locatie. Wandelen gebeurd met een minimum van 2x per dag (als de gezondheid van het beestje het toelaat uiteraard).
Kattenoppas in Genk (3600) - Hanne
Hanne
Genk
Nieuw
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een kat en we hebben ook een cané corso gehad. Ik ga ook af en toe op de hond van mijn zus letten. Dit is een boxer. Met andere dieren kan ik het ook goed vinden
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Zoë
Zoë
Hasselt
Nieuw
Sinds toen ik een klein kindje was, hield ik van dieren. Ik heb nu zelf twee katjes en ik zie ze doodgraag. Ik heb een heel groot hart voor dieren. Ik heb zelf geen tuin, maar wel een grote oprit waar ze kunnen lopen. Ik ben een heel energierijke persoon dus wandelen is voor mij geen enkel probleem.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Lennert
Lennert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Echte dierenvriend. Goed met alle dieren ook niet snel bang. Heb ook een groot netwerk dierenvrienden die met plezier met de beestjes verzorgen met alle liefde.
Kattenoppas in Bilzen (3740) - Silvie
Silvie
Bilzen
Nieuw
Ik zorg graag voor uw dieren en speel graag met ze indien u niet kan. Ik heb dat altijd graag gedaan en wil dat graag opnieuw doen. Vriendelijke groeten
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Karin
Karin
Hasselt
Nieuw
Mijn familie had katten gehad sinds ik kan denken. Mijn eerste kt was toen mijn beste vriend en sinds nu hou ik ongelooflijk van katten. Ik kan goed met dieren omgaan en heb heel veel liefde te geven. Ik woon in een groot apartment met een balkon, maar als je wilt ga ik ook graag met jouw dieren wandelen.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Antje
Antje
Hasselt
Nieuw
Hallo ik ben antje, ik ben 19jaar oud Ik studeer lichamelijke opvoeding en werk iedere zondag in het dierenasiel. En ga iedere week 2 keer naar de hondenschool. Ik ben een echte dierenvriend. Ik zou u graag willen helpen voor te zorgen uw huisdier.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Diepenbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Diepenbeek: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Diepenbeek, kattenoppas gezocht Diepenbeek, kattenhotel Diepenbeek, kattenpension Diepenbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Diepenbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden