informaticus Destelbergen

Ontdek talentvolle pc specialisten in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Destelbergen

Maarten is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Destelbergen (9070) - Maarten
Maarten
Destelbergen
5/5 (11 reviews)
Al 12 jaar ben ik bezig met allerhande IT zaken en dit op verschillende platformen waardoor ik beschik over een brede kennis die zeker van pas zal komen.
Informaticus in Destelbergen (9070) - Florian
Florian
Destelbergen
4.9/5 (10 reviews)
Heeft u een probleem met uw computer, mobiele telefoon of met uw internet? Dan kan u terecht bij mij. Ik ben volledig op de hoogte van de meeste technologieën en kan deze gebruiken om u te helpen met uw probleem. Heeft u een vreemd probleem? Ik doe wat onderzoek en zorg ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. (Voor het installeren van nieuwe toestellen sta ik ook paraat.)
Informaticus in Destelbergen (9070) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
4.78/5 (9 reviews)
Ook voor computerproblemen kunt u bij mij terecht, ik heb reeds 10 jaar ervaring in IT problemen oplossen en bouw nog steeds verder op met mezelf bij te scholen in verband met de recentste technologie.
Informaticus in Destelbergen (9070) - Jurgen
Jurgen
Destelbergen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo! Ik heb een bachelor en master in informatica. Ik ben meer dan 10 jaar professioneel en fulltime actief in ICT. Na de uren doe ik web development. Graag deel ik mijn ervaring en kennis om mensen te helpen.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Michael
Michael
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Alles wat met 3D-ontwerp te maken heeft of fotobewerking kan ik mee helpen. Met Sketchup als 'specialiteit'. Dus heb je een ontwerp in gedachten of snel geschetst, dan help ik graag verder om het in detail uit te tekenen en te zien waar er nog manco's zijn.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Christoffel
Christoffel
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben zowat een All-rounder in de IT wereld. Computers (Hardware en software), Rpi, Printers, Netwerkschijven, Media Spelers, ... Ik ben zeer vriendelijk en geef niet snel op indien er problemen op te lossen zijn!
Informaticus in Melle (9090) - Vincent
Vincent
Melle
Nieuw
Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test
Informaticus in Gontrode (9090) - Jill
Jill
Gontrode
Nieuw
Ben je een kleine zelfstandige en heb je een website nodig om uw klanten te informeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een bachelor diploma Toegepaste Informatica en heb nadien 4 jaar gewerkt in een bedrijf die websites ontwikkelt. Omdat de uren wat moeilijk te combineren waren met mijn gezinnetje, ben ik dat gestopt, maar mijn passie voor websites ontwikkelen is nog steeds groot! We kunnen een website maken via Wordpress of gewoon van scratch.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Jannes
Jannes
Gentbrugge
Nieuw
Reeds vele jaren ervaring opgebouwd met het volledig installeren van bedrijfsnetwerken, datacenters, beveiligingssoftware, wifi,... Hier hoort ook steeds documentatie en een stukje opleiding bij voor de klant en/of eindgebruikers.
Informaticus in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
Nieuw
Ik ben sinds enkele jaren actief aan het werk in de IT als consultant waarbij ik mensen dagelijks help met hun IT-problemen. Hiernaast ben ik ook bezig met mijn kennis uit te breiden richting netwerken en security. Als je problemen hebt of iets niet weet ben ik zeker bereid je te helpen. Ik kan me gemakkelijk verplaatsen in en rond Gent.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Shanti
Shanti
Gentbrugge
Nieuw
Na verschillende jaren les te computerles te geven aan volwassenen en senioren, wens ik mijn passie en kennis verder te delen om iedereen meer of beter en vooral veiliger digitaal te krijgen. Ik bied graag mijn hulp bij installaties, updates of problemen met uw toestel(len). Verder help ik u graag met diverse programma's, applicaties en instellingen of een website bouwen en cloud-based werken!
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Christophe
Christophe
Gentbrugge
Nieuw
Netwerken aanleggen, configuratie wifi, uitleg geven hoe je met bepaalde zaken werkt, het volledig configureren van uw computer, hulp bij gebruik van smartphone of tablet.
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Veerle
Veerle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Hulp nodig met jouw computer of netwerk? Wil je advies of een helpende hand? Ik help je graag op weg! De laatste 20 jaar hielp ik al vele vrienden, familie, buren, verenigingen en klanten met al hun vragen. Windows is niet meer mijn ding, Mac is meer mijn forte.
Informaticus in Laarne (9270) - Annick
Annick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laarne
Nieuw
Hulp nodig bij jouw computer of smartphone? Ideaal. Als leerkracht informatica los ik niet enkel het probleem op maar gaan we samen aan de slag zodat je in de toekomst zelf de oplossing kan uitvoeren. Bijlessen voor jong en oud, leren werken met de iPad, overstappen van Windows naar Mac ... het kan allemaal. Zelfs samen een eigen website bouwen. Hopelijk tot gauw?
Informaticus in Gentbrugge (9050) - Geert
Geert
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb geen opleiding genoten maar ben door ervaring toch al wat bedreven in dit segment. In onderling overleg kunnen we nagaan wat de mogelijkheden zijn. Niet tevreden, geld terug ;-) Ik heb vertrouwen in de mensen dus verwacht ik ook vertrouwen van mijn klanten. let's do it.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Destelbergen: geëvalueerd met 4.87 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Destelbergen, pc hersteller Destelbergen, reparatie computer Destelbergen, computertechnicus Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden