grafisch ontwerper Lier

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Lier

Morad is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Borsbeek (2150) - Morad
Morad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
4.89/5 (35 reviews)
Nood aan een eigen gepersonaliseerde website/webshop of programma? Dit kan ik voor jou met plezier ontwerpen! Ik heb ervaring en passie in IT programmeren. Ik werk in een engineering bedrijf waar ze complexere programma's ontwerpen of personaliseren voor de industrie. Ik kan u ook hulp of advies geven en kan me verplaatsen in Antwerpen en omgeving. Meer info, vraag aan Morad!
Grafisch ontwerper in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Boechout (2530) - Stein
Stein
Boechout
4.86/5 (7 reviews)
Heeft u een startende business zonder online aanwezigheid? In deze tijd kan dat bijna niet meer om competitief te kunnen zijn. Met een luisterend oor help ik je graag verder met het bouwen van je Online Presence, gaande van het opstarten van een (persoonlijke/werkgerelateerde) webite tot hoog in de Google ranks te komen en te optimaliseren. Daarna kijken we naar Google & Social Media advertenties om een maximaal bereik te hebben!
Erik is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Grafisch ontwerper in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
Sint-katelijne-waver
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan redelijk goed werken met photoshop . Heb al veel affiches gemaakt voor verenigingen - ook kan ik dit goed gebruiken bij mijn foto's - zo heb ik al mooie kaartjes of menu voor communie gemaakt
Grafisch ontwerper in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Grafisch ontwerper in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Iets grafisch ontwerpen en raliseren voor een feest, een geboorte of een andere gelegenheid. Of een brochure samenstellen? Het kan allemaal en binnen een aanvaardbaar budget. Ik vang graag de leegte op tussen de doe-het-zelver en de professional. Dus nood aan grafische hulp? Ik sta u graag bij van ontwerp tot realisatie. Mvg, Pieter
Grafisch ontwerper in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig voor uw website? een website vernieuwen of responsive maken? Dat is iets voor mij! Ik heb een opleiding in informatica gevolgd in webdevelopment , webdesign en werk ondertussen + vier jaar in het bouwen en onderhouden van websites, webshops of applicaties. Ik verplaats me regio antwerpen, een leergierige webdeveloper, dat ben ik!
Grafisch ontwerper in Berchem (2600) - Nate
Nate
Berchem
Nieuw
Ik kan voor u mooie flyers, affiches of uitnodigingen ontwerpen, om uw evenement wat meer stijl te geven. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen voor een 50ste verjaardag, een jubileum, etc..
Grafisch ontwerper in Hallaar (2220) - Tom
Tom
Hallaar
Nieuw
Ik ben een professionele graficus, wat u wil waar u wil kan er ontworpen worden en gedrukt worden, het ontwerp wordt tegen 1 vaste prijs gemaakt tot u tevreden bent, dit wordt ook gedrukt op papier in alle soorten, of kleding, of uw koffietas. Dit mag van een leuke cadeau zijn voor de oma en dit kan gaan dit international campagne. Meer info, laat het gerust weten !
Grafisch ontwerper in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Grafisch ontwerper in Hove (2540) - Yann
Yann
Hove
Nieuw
Heb je een zelfstandige activiteit (dienst, winkel, etc.) en ben je digitaal niet zichtbaar of vindbaar voor uw potentiële klanten? Ik help je graag bij het opzetten van een eenvoudige website, Google profiel en digitale advertentiecampagne. Eens klaar leer ik je hoe dit verder op te volgen en levend te houden! Geen diepe kennis van informatica vereist! Neem vrijblijvend contact met me op.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik ben 3D artist en animator van opleiding en werk momenteel ook in dit veld. Ik werk o.a. met Maya, Zbrush, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Andere software kan ik echter ook snel oppikken, indien nodig.
Grafisch ontwerper in Mortsel (2640) - Tim
Tim
Mortsel
Nieuw
Met 15j + ervaringvanuit de eventsector kan ik een project van zowel on-als offline communicatie verzorgen.Kennis en ervaring van social media platformen, de Adobe suite en C4d (3d).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Lier: geëvalueerd met 4.91 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Lier, prijs grafisch ontwerp Lier, hulp creatie logo Lier, tarief grafisch design Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grafisch ontwerper in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden