smartphone herstellen Lier

Hulp voor smartphone herstellen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Lier

Kristof is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.93/5 (14 reviews)
Niet enkel computer of laptops herstellen is voor mij mogelijk. Ook al uw elektronica is in goede handen bij mij. Dit kan gaan van een koffiezetapparaat tot een stofzuiger.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik werk al meer als 12 jaar met computers en werk dagelijks om problemen op te lossen voor meer als 2000 gebruikers. Thuis programmeer ik en doe ik aan automatisering, ook ben ik niet vies van hardware upgrades. Ik heb ook veel ervaring met Android-gebaseerde mobiele toestellen en kan deze volledig (opnieuw) instellen zoals u wenst. Er zijn ook allerhande tools waarmee ik overweg kan voor bijvoorbeeld filmpjes te maken of om afbeeldingen / tekst om te zetten.
Smartphone herstellen in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Mijn voornaamste vaardigheden op informatica gebied zijn: Herstellen en installeren van computers, kleine (WIFI-)netwerken opzetten, Android smartphones en tablets configureren en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Smartphone herstellen in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Smartphone herstellen in Kontich (2550) - Helena
Helena Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
5/5 (1 reviews)
Informaticus van opleiding, meer dan 10 jaar ervaring als leerkracht Informatica met specialisatie hardware, ervaring als ICT-coördinator met zowel Windows-netwerken, als Apple-toestellen en Android-toestellen.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
Nieuw
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Smartphone herstellen in Borsbeek (2150) - Frank
Frank
Borsbeek
5/5 (1 reviews)
Als u problemen ondervindt met uw computer, smartphone, TV, Tablet of andere kan ik in 90% van de gevallen uitvinden waar het aan ligt. De meeste van de klachten kan ik ook voor u verhelpen, indien deze te verhelpen zijn. Maar ook als u hulp nodig hebt met installatie, gebruik of beveiliging kan ik u helpen.
Smartphone herstellen in Kontich (2550) - Levi
Levi
Kontich
5/5 (1 reviews)
Meerdere jaren ervaring in Telecom en Audio/Video oplossingen. Ruime kennis van Computers en andere IT gerelateerde producten. Stel uw vraag en ik kan u waarschijnlijk helpen. Alles is bespreekbaar.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Uw oude toestel wordt weer de oude, nieuwe van toen 👍 Veel ervaring met software en instaleren van windows. Reparatie kan ook uitgevoerd worden, ik bezit het nodige en juiste materiaal.
Smartphone herstellen in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring, 30 jr in het wereldje vertoefd als werknemer & zelfstandige, onlangs op pensioen. Netwerkbeheer, max. internet acces, camera beveiliging, VoIP etc... voor particulier en KMO.
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig voor het herstellen van je laptop, desktop? Uw desktop of laptop herformateren, een nieuw besturingssysteem installeren of defecte onderdelen vervangen. Verplaats me regio Antwerpen, Mechelen. Een ervaren Desktop/Laptop hersteller!
Smartphone herstellen in Mortsel (2640) - Defrim
Defrim
Mortsel
Nieuw
Ik werk al 10 jaar voor proximus ik weet er alles van computers tot het internet wat u ook voor problemen heeft tv, internet, pc, mail, wifi,... ik herstel deze voor u gegarandeerd en snel. Ben direct beschikbaar.
Smartphone herstellen in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hulp nodig bij een computerprobleem, opleiding nodig, dan help ik u graag verder in omgeving van Mechelen. Dit kan zowel telefonisch als vanop afstand via TeamViewer.
Smartphone herstellen in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
Nieuw
Ik kan de meeste software en hardware problemen perfect oplossen. Daarbij steun ik op meer dan 14 jaar ervaring in de computerwereld. Eerst stel ik een diagnose en dan ga ik over tot de gepaste actie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Lier: geëvalueerd met 4.99 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Lier, phone repair Lier, scherm reparatie Lier, smartphone repair Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden