webdesign Leuven

Hulp voor webdesign in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Leuven

Webdesign in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Webdesign in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik heb een studie achter de rug in web-design op Thomas More in Mechelen. Op het einde van mijn studie heb de kans gekregen om stage te lopen en te werken bij SOCRAI (een Cybersecurity bedrijf). Mijn favoriete taken bestonden uit: - Website prototype ontwerpen - Landingspagina's coderen - Logo's / 2D / Illustraties ontwerpen - Video's monteren (2D & text animaties, Interviews, rapportages)
Webdesign in Wezemaal (3111) - Gert
Gert
Wezemaal
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Gert en ik ben een gemotiveerde klusser. Sinds het renoveren van onze woning heb ik allerhande klussen leren uitvoeren, waaronder het plaatsen en proper afwerken van gyproc. Ook andere kleine huis- en tuinklussen zijn m’n ding (verlichting ophangen, tuinwerken, ...). In elkaar zetten van (bijvoorbeeld) Ikea-meubels is een hobby.
Webdesign in Linden (3210) - Mario
Mario
Linden
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij uw computer. Geinteresseerd in het aanleren van programmeren, websites bouwen, data analyse, AI en blockchain technologie? Bij mij kan u terecht voor een introductie tot deze onderwerpen of meer geavanceerde cursussen. Ook kan ik websites, apps, blogs, ... voor u bouwen en onderhouden.
Webdesign in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Heeft u een leuke website nodig? Ik maak in samenspraak met u een leuke website. Graag krijg ik van u een seintje. Hopelijk tot hoors. Groetjes Julie
Webdesign in Lubbeek (3210) - Joeri
Joeri
Lubbeek
5/5 (2 reviews)
Het ontwikkelen van website is iets waar ik me op focus voor mijn vrouw haar eenmanszaak. Onze zoon studeert grafisch ontwerp wat dan weer goed complementeert voor de ontwerpsfase van websites. Ik kijk graag samen met u wat je exact behoeften zijn om een voorstel te doen. Dit impliceert natuurlijk ook opvolging , updaten en hosting van de website.
Webdesign in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Bij elk project streeft ik naar een snelle en vriendelijke service. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers, waar u als opdrachtgever tevreden over kan zijn. Ik werk telkens met een mooi en modern design en doe dat voor een eerlijke prijs.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik werk in een IT sector met web-gebaseerde applicaties. Ik heb vooral ervaring met het backend systeem. Ik ben flexibel met jouw noden. Als het de bedoeling is dat je later zelf de website (in beperkte mate) kan bijstellen, dan kunnen we iets in Wordpress creëeren. Wil je meer mogelijkheden, dan werken we iets uit met Java/JS. De prijs kan besproken worden op voorhand.
Webdesign in Leuven (3000) - Santa
Santa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Een simpele mooie website nodig, maar je wilt niet peperduur betalen? Dan kan je het gerust aan me vragen. Ik heb voor aantal bedrijven websites gemaakt en daarvoor gebruik ik verschillende tools - Wix, Wordpress, Squarespace. Dus je bent niet gelimiteerd. Wilt u mijn portfolio zien voor we beginnen? Neem dan gerust contact op en ik stuur aantal voorbeelden door.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Noémie
Noémie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als marketeer heb ik al heel wat websites geprogrammeerd en gedesigned. Ook short form video ( tiktok, reels) en langer edit werk zijn een echte hobby
Webdesign in Kessel lo (3010) - Floris
Floris
Kessel lo
Nieuw
Ik heb op dit moment reeds 13 jaar ervaring met online reclame. Van social media campagnes, over video, over webshops en dergelijke meer. Onder mijn klanten rekende ik bijvoorbeeld VRT, Vredeseilanden, de Vlaamse overheid en vele anderen.
Webdesign in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Al vier jaar ben ik bezig met website ontwikkeling. Ik werk momenteel als Webdesigner en heb ook websites gebouwd voor een aantal start-ups. Hiermee heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik blijf maar bijleren.
Webdesign in Wilsele (3012) - Lisa
Lisa
Wilsele
Nieuw
Ik ben zeer handig met ontwerpsoftware zoals Illustrator en Photoshop. Ik werk fulltime als marketing medewerker, dus grafisch ontwerp is zeker één van mijn skills. Heb je een logo nodig, een visitekaartje of affiche? Of eerder een digitaal ontwerp voor je website of social media? Neem contact op, ik help je!
Webdesign in Leuven (3000) - Alin
Alin
Leuven
Nieuw
Hulp nodig voor website maken? content creator voor social media? video of graphic design voor social media? Ik heb ervaring met het bouwen van een website, content maken voor sociale media, video maken, pamflet maken en marketingcampagne publiceren.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Peter
Peter
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al erg lang met de beste software op gebied van vormgeving, lay-out en montage. Bovendien heb ik een opleiding aan de Koninklijke Academie van Antwerpen in toegepaste en vrije grafiek. Ik heb een eigen, herkenbare stijl, maar ik pas me natuurlijk aan aan de vereisten van de opdrachtgever en het beoogde publiek. Communicatie dient namelijk niet de maker ervan, maar de boodschap.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel webdesigners in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Leuven, webdesigner gezocht Leuven, website laten maken prijs Leuven, goedkope webdesigner Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden