webdesign Leuven

Hulp voor webdesign in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Leuven

Webdesign in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Webdesign in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Ik heb een studie achter de rug in web-design op Thomas More in Mechelen. Op het einde van mijn studie heb de kans gekregen om stage te lopen en te werken bij SOCRAI (een Cybersecurity bedrijf). Mijn favoriete taken bestonden uit: - Website prototype ontwerpen - Landingspagina's coderen - Logo's / 2D / Illustraties ontwerpen - Video's monteren (2D & text animaties, Interviews, rapportages)
Webdesign in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Heeft u een leuke website nodig? Ik maak in samenspraak met u een leuke website. Graag krijg ik van u een seintje. Hopelijk tot hoors. Groetjes Julie
Webdesign in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Bij elk project streeft ik naar een snelle en vriendelijke service. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voor uw bezoekers, waar u als opdrachtgever tevreden over kan zijn. Ik werk telkens met een mooi en modern design en doe dat voor een eerlijke prijs.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik werk in een IT sector met web-gebaseerde applicaties. Ik heb vooral ervaring met het backend systeem. Ik ben flexibel met jouw noden. Als het de bedoeling is dat je later zelf de website (in beperkte mate) kan bijstellen, dan kunnen we iets in Wordpress creëeren. Wil je meer mogelijkheden, dan werken we iets uit met Java/JS. De prijs kan besproken worden op voorhand.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Floris
Floris
Kessel lo
Nieuw
Ik heb op dit moment reeds 13 jaar ervaring met online reclame. Van social media campagnes, over video, over webshops en dergelijke meer. Onder mijn klanten rekende ik bijvoorbeeld VRT, Vredeseilanden, de Vlaamse overheid en vele anderen.
Webdesign in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Al vier jaar ben ik bezig met website ontwikkeling. Ik werk momenteel als Webdesigner en heb ook websites gebouwd voor een aantal start-ups. Hiermee heb veel kennis en ervaring opgedaan en ik blijf maar bijleren.
Webdesign in Leuven (3000) - Alin
Alin
Leuven
Nieuw
Hulp nodig voor website maken? content creator voor social media? video of graphic design voor social media? Ik heb ervaring met het bouwen van een website, content maken voor sociale media, video maken, pamflet maken en marketingcampagne publiceren.
Webdesign in Leuven (3000) - Eline
Eline
Leuven
Nieuw
Ik werk zowel met Indesign, Illustrator en Photoshop. Hierin ontwerp ik zowel off -als onlinevisuals. Daarnaast kan ik ook coderen voor websites.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Peter
Peter
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al erg lang met de beste software op gebied van vormgeving, lay-out en montage. Bovendien heb ik een opleiding aan de Koninklijke Academie van Antwerpen in toegepaste en vrije grafiek. Ik heb een eigen, herkenbare stijl, maar ik pas me natuurlijk aan aan de vereisten van de opdrachtgever en het beoogde publiek. Communicatie dient namelijk niet de maker ervan, maar de boodschap.
Webdesign in Kessel lo (3010) - Toon
Toon
Kessel lo
Nieuw
Ik kan websites maken via wix & joomla. Heb een opleiding master productinwikkeling waar ik de nodige kennis opdeed van grafische en technische programma's.
Webdesign in Heverlee (3001) - Lawrence
Lawrence
Heverlee
Nieuw
Ik ben reeds 5 jaar actief als IT consultant waar webdevelopment een groot deel van mijn takenpakket is. Bent u opzoek naar iemand met de nodige kennis en jullie kan leiden in het hele proces van design thinking tot effectieve ontwikkeling? Dan bent u aan het juiste adres!
Webdesign in Leuven (3000) - Brian
Brian
Leuven
Nieuw
Bachelor Grafisch Ontwerp, master Beeldende Kunsten. Ik heb de nodige skills van digitaal tot print en kan zeer goed inschatten wat zou passen voor uw projecten, of dit nu voor web of billboard-formaat is. Ik kan zelfstandig werken én in dialoog. Een esthetisch resultaat dat de tand des tijds overleven kan of mee is met de tijd, heeft altijd meer succes dan kitsch.
Webdesign in Leuven (3000) - Biswanath
Biswanath
Leuven
Nieuw
I have 9 years experience in wordpress site design and development. I have designed, developed many porfolio as well as ecommerce wordpress websites. Quite experienced with optimal use of Wordpress plugins to add functionalities to a website.
Webdesign in Heverlee (3001) - Kris
Kris
Heverlee
Nieuw
Ik ben sinds 1997 actief als webontwikkelaar en ontwikkelde tientallen zeer grote websites onder meer voor de Vlaamse Overheid. Ik volgde onder meer een opleiding als multimedia-realisator én ontwikkelaar van animatiefilms.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Leuven, webdesigner gezocht Leuven, website laten maken prijs Leuven, goedkope webdesigner Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie webdesign in Leuven

Drupal frontend developer - Eenvoudige website ontwerpen - assistent(e) for improvement sports shop shopify - assistent(e) for improvement sports shop shopify - Koppelen van WIX site naar bestaand domein of bouwen nieuwe site - Website ontwerpen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden