informaticus Kortrijk-dutsel

Ontdek talentvolle pc specialisten in Kortrijk-dutsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Kortrijk-dutsel

Informaticus in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (72 reviews)
Loopt je computer vast of wil je leren hoe je bepaalde programma's of randapparatuur kan configureren. Ik wil je hierbij graag snel en efficiënt komen helpen. Ik kan alles rustig uitleggen en je verder helpen waar nodig...
Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (70 reviews)
Wel, als ex uitbater van een cyber café waar ik zelf mijn pc's samengesteld en geïnstalleerd heb en nadien ook nog verschillende opleidingen gevolgd heb om netwerken te installeren en servers te configureren, denk ik wel dat ik vele problemen kan oplossen.
Informaticus in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Ik heb een driejarige opleiding gevolgd als pc technicus en heb tijdens die drie jaar ook gewerkt in een computerwinkel. Heb dus veel ervaring met zowel Windows als Mac. Heb ervaring met zowel hardware als software.
Informaticus in Lubbeek (3210) - Giel
Giel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lubbeek
5/5 (10 reviews)
Ik heb al enige tijd ervaring met het vervangen van Iphone schermen, dit is ondertussen een routine klus voor mij. het vervangen van een Iphone 8 scherm is helaas wel iets duurder dan dat van voorgaande modellen
Informaticus in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan mijn ervaring als leerkracht en ict-coordinator combineren om systemen en programma's stap voor stap samen met u onder de knie te krijgen. Ik kan dit zowel in het echt als via persoonlijke online tutorials.
Informaticus in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
40 jaar ervaring in IT, inclusief het geven van cursussen. Nog steeds met de nodige passie. Leeftijd mag geen belemmering zijn om in deze wereld te stappen. Deel vraag mijn kennis op een begrijpelijke manier.
Informaticus in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Uw computer is defect, start niet meer op, heeft een virus, is traag? Ik probeer voor u een correcte en betaalbare oplossing te vinden. Ik focus hierin op een degelijke kwalitatieve oplossing waarmee u weer lange tijd verder kan.
Informaticus in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am an expert WordPress designer with more than 5 years of experience. I am also a frontend developer. I am familiar with HTML, CSS, Bootstrap, JS, and jQuery.
Informaticus in Leuven (3000) - Benjamin
Benjamin
Leuven
5/5 (4 reviews)
Al sinds klein was ik altijd met computers bezig. Als mijn computer een probleem had zocht ik altijd zelf naar een oplossing. Bij dit proces heb ik veel bijgeleerd. Dus als uw computer een foutmelding of iets heeft, kan ik u van dienst zijn.
Informaticus in Wezemaal (3111) - Gert
Gert
Wezemaal
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Gert en ik ben een gemotiveerde klusser. Sinds het renoveren van onze woning heb ik allerhande klussen leren uitvoeren, waaronder het plaatsen en proper afwerken van gyproc. Ook andere kleine huis- en tuinklussen zijn m’n ding (verlichting ophangen, tuinwerken, ...). In elkaar zetten van (bijvoorbeeld) Ikea-meubels is een hobby.
Informaticus in Linden (3210) - Mario
Mario
Linden
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij uw computer. Geinteresseerd in het aanleren van programmeren, websites bouwen, data analyse, AI en blockchain technologie? Bij mij kan u terecht voor een introductie tot deze onderwerpen of meer geavanceerde cursussen. Ook kan ik websites, apps, blogs, ... voor u bouwen en onderhouden.
Informaticus in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Heeft u een leuke website nodig? Ik maak in samenspraak met u een leuke website. Graag krijg ik van u een seintje. Hopelijk tot hoors. Groetjes Julie
Informaticus in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Een eerlijke prijs, soms is het niet mogelijk puur op uurtarief te tellen. Dat zou bij lang wachten een enorme rekening voor de klant geven. Ik geef een duidelijke prijs vooraf, geen verrassingen
Informaticus in Baal (3128) - Olivier
Olivier
Baal
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een klein IT bedrijfje als zelfstandige in bijverdienste en ben meer dan 15 jaar actief in de IT sector. Zeer goede kennis van Windows systemen / hardware en netwerken
Informaticus in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Heeft u een smartphone of tablet of gekocht, maar weet u nog niet goed hoe ermee aan de slag te gaan? Heeft u (basis)vragen rond Word, Excel, het gebruik van Google, het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke? Ik help u graag verder!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Kortrijk-dutsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
“ Goed systeem om snel op professionele manier herstellingen betaalbaar uit te voeren ”
Milosz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Kortrijk-dutsel: geëvalueerd met 4.99 door 216 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Kortrijk-dutsel, pc hersteller Kortrijk-dutsel, reparatie computer Kortrijk-dutsel, computertechnicus Kortrijk-dutsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden