grafisch ontwerper Destelbergen

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Destelbergen

Grafisch ontwerper in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar een nieuwe website of webapplicatie? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met programmeren.
Grafisch ontwerper in Sint-amandsberg (9040) - Sophie
Sophie
Sint-amandsberg
5/5 (3 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring in het bouwen van websites. Je kan bij mij terecht voor een volledig project: ontwerp, bouwen van de website in Wordpress, online plaatsen, zoekmachine-optimalisatie. Enkele referenties: www.ghenthome.be, www.artevivre.be, www.vijverhof.be, www.kathiapermentier.be
Grafisch ontwerper in Gentbrugge (9050) - Michael
Michael
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Alles wat met 3D-ontwerp te maken heeft of fotobewerking kan ik mee helpen. Met Sketchup als 'specialiteit'. Dus heb je een ontwerp in gedachten of snel geschetst, dan help ik graag verder om het in detail uit te tekenen en te zien waar er nog manco's zijn.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Onderlegd in Microsoft Suite en Adobe Creative Suite (Photoshop, Premiere Pro, enz.) Filmen doen we met professioneel materiaal: Sony A7 III systeemcamera, Sony FS5 II professionele filmcamera, Deity Pro microfoon, spots, greenscreen, enz.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Nouchka
Nouchka
Gent
5/5 (1 reviews)
Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo's die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Daarnaast ontwerp ik ook websites. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor een logo, huisstijl en websites, bied ik al deze diensten aan.
Grafisch ontwerper in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Mijn eerste opleiding is Graficus. Ik kan goed overweg met pen en papier, maar ook met grafische programma's. Zowel Adobe paketten als freeware. Verder hou ik van kunst en fotografie.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in tal van Grafische programma's en kan dit de content opbouw verantwoorden met mijn Master in de Mediakunsten. Vervolgens kan ik nog een heleboel andere software gebruiken voor talloze verschillende doeleinden. Heel het Adobe pakket heb ik onder de knie en ook beschikking toe.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Florence
Florence
Gent
Nieuw
Ik heb twee avondopleidingen gevolgd in InDesign en Photoshop. Voor alle ontwerpen van folders, kaartjes, magazines... mag ik me steeds contacteren. Met beide opleidingen ben ik daarin voldoende onderlegd en ook creatief genoeg om er iets moois van te maken.
Grafisch ontwerper in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik ben al 10 jaar (web)designer. Ik kan je bijstaan bij alles van visitekaartjes tot geboortekaartjes. Mijn echte sterkte ligt vooral digitaal. Als front-end webdeveloper en user experience designer werk ik (samen met klanten) het beste ontwerp voor een website of applicatie uit. Ik coach graag mijn klanten om ook zelf aan de slag te gaan met (gratis) programma's en hun vaardigheden uit te breiden
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Jarno
Jarno
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in web design met zowel LAMP als MEAN stacks (zelfleer), alsook Rails (als deel van mijn bacheloropleiding). Ik ben verder ook kundig met grafische ontwerp-programmas en kan dus aanvullende content of posters creëeren voor desbetreffende websites.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Jurgen
Jurgen
Gent
Nieuw
Correcte kleurenthema’s; geschikte typografie of gebalanceerde witruimte klinken u misschien vaag bekend in de oren, maar je weet niet welke impact deze kunnen hebben op uw doel? Heel veel ! Laat het aan mij over en wees gerust dat we samen een mooi resultaat bekomen. Bekijk zeker mijn portfolio en neem gerust contact op om wensen te bespreken.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
Nieuw
Sinds het middelbaar actief in de grafische industrie. Ondertussen ben ik fulltime bezig met een grafische gerelateerde job. Als student voerde ik in naam van enkele bedrijven grafische taken uit. Bijvoorbeeld het overnemen van een prepress afdeling bij het verlof van het vaste personeel van een zeefdrukkerij. Indien interesse in mijn volledig profiel bezorg ik graag een volledig curriculum.
Grafisch ontwerper in Sint-amandsberg (9040) - Micha
Micha
Sint-amandsberg
Nieuw
Teken je graag en zou je dit graag digitaal doen via Photoshop maar heb je nog niet de nodige programma-kennis? Hierbij kan ik je zeker op weg helpen. Heb je een laptop waar je op kan werken, dan nodig ik je bij mij thuis uit. Zit je gebonden aan een minder mobiel toestel, dan kan ik mij binnen regio Gent verplaatsen en kom ik naar je toe. In beide gevallen heb ik een Tekentablet ter beschikking.
Grafisch ontwerper in Gent (9000) - Silke
Silke
Gent
Nieuw
Ik ben interieurontwerper van opleiding, maar doe ook allerlei grafische ontwerpen. Zaken zoals posters voor evenementen, logo's, huisstijlen, websites, folders, visitekaartjes... Ook over uw interieur wil ik graag advies geven. Neem gerust vrijblijvend contact met me op!
Grafisch ontwerper in Merelbeke (9820) - Wim
Wim
Merelbeke
Nieuw
k kan u helpen met het aanmaken van een (wordpress) site en er ook voor zorgen dat die veilig en snel zal laden. Ik zorg voor een mooie layout van uw pagina en installeer de nodige plug-ins zodat u zich enkel moet bezig houden met de creatieve kant. Ook geef ik graag raad wat betreft het zoeken van een goede hosting en het bereikbaar maken van uw webstek voor zoekrobotten zoals google.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Destelbergen, prijs grafisch ontwerp Destelbergen, hulp creatie logo Destelbergen, tarief grafisch design Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden