computerhulp Destelbergen

Computerhulp aan huis in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Destelbergen

Computerhulp in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar computer hulp? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met technologie. Windows, mac, smartphones,...
Computerhulp in Lemberge (9820) - Marc
Marc
Lemberge
5/5 (6 reviews)
Ik werk ondertussen 6 jaar in de IT-sector voor KMO's dus de probleempjes die in een thuisomgeving kunnen voorkomen zijn voor mij bekend terrein. Ik kan jou helpen bij algemene computerproblemen, printerproblemen, installatie en configuratie van uw WiFi,... Wat het probleem ook mag zijn, ik zoek graag naar de juiste oplossing!
Computerhulp in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ikzelf werk reeds vanaf de allereerste Macplus op dit platform. Er zijn dus wat systemen en computers door mijn handen gegaan. Zonder computertechnicus te zijn kan ik mensen die worstelen met het besturen of organiseren, of updaten wellicht helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Lochristi (9080) - Bram
Bram
Lochristi
5/5 (2 reviews)
Wil je jouw computer, tablet of smartphone beter onder de knie krijgen? Je bestanden wat beter organiseren? Hoe werk je vlot met een bepaald programma? Je bent bij mij aan het juiste adres voor al deze zaken, en meer! Mocht je vragen hebben over iets wat ik hier niet oplijst, contacteer me gerust!
Computerhulp in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (2 reviews)
Als je niet lang geaffineerd bent met windows of bestuursysteem van smartphones en tabletten of wil in het algemeen jouw weg leren kennen, help ik jou graag met geduld ;-)
Computerhulp in Gent (9000) - Werner
Werner Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help je graag met het opzetten van een netwerk (vast of WIFI), Ik haal het beste uit je Windows computer en/of je office-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, ... voor beginners en gevorderden). Ik heb een ruime ervaring in het lesgeven en netwerkbeheer.
Computerhulp in Gent (9000) - Pauline
Pauline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk in privé op Windows en op mijn werk met Mac! Ik wordt ook de excel wizard genoemd op mijn werk. Daarnaast vind ik administratieve taken heel leuk om te doen en werk ik snel en efficiënt. Ik doe namelijk soms admin van een kennis die een eenmanszaak heeft.
Computerhulp in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Olivier uit de prachtige stad Gent. Ik heb jarenlang als service-technicus gewerkt, steeds ter plaatse bij mensen thuis en in KMO's. Sinds enkele jaren heb ik een minder uitvoerende job, maar het kriebelt toch vaak om naast het bureauwerk nog de handen uit de mouwen te steken. Ik ben behulpzaam en probeer steeds een goede oplossing voor te stellen, en zaken netjes uit te voeren.
Computerhulp in Gentbrugge (9050) - Christoffel
Christoffel
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben zowat een All-rounder in de IT wereld. Computers (Hardware en software), Rpi, Printers, Netwerkschijven, Media Spelers, ... Ik ben zeer vriendelijk en geef niet snel op indien er problemen op te lossen zijn!
Computerhulp in Gent (9000) - Angelo
Angelo
Gent
Nieuw
Hulp nodig met je Mac, iPad, iPhone? Ik heb jaren ervaring als lesgever, manager en verkoper binnen het Apple-gamma. Daarnaast ben ik in het algemeen op de hoogte van technologie, dus moet er een printer, Windows-PC, andere tablet aangesloten worden op een netwerk of cloud, laat het dan maar weten.
Computerhulp in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Eigen netwerk opzetten? Wachtwoord/naam van je wifi netwerk aanpassen? Hulp nodig met vervelende kwaaltjes van je mac of ipad/iphone. Meedenken over veiligheid en optialisatie. Ik ben een webdevolper en ken het IOS-apple systeem inside-out. Ook ben ik handig met server instellingen, wifi instellingen, privacy instellingen, printer enz. Als zelfstandige coach kan ik bij zowat als bijspringen.
Computerhulp in Gent (9000) - Guy
Guy
Gent
Nieuw
Met 40 jaar ervaring in de informatica kan ik bijstaan in een hele reeks zaken gaande van de installatie van uw systeem tot het helpen oplossen van problemen dmv programmatie of gebruik van standaardtoepassingen zoals Excel en Access.
Computerhulp in Melle (9090) - Vincent
Vincent
Melle
Nieuw
Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test
Computerhulp in Gent (9000) - Cedric
Cedric
Gent
Nieuw
In mijn middelbaar heb ik informatica gestudeerd, vervolgens heb ik op bachelor niveau een diploma toegepaste informatica gehaald. En momenteel ben ik tewerkgesteld als App ontwikkelaar. Zelf volg ik alle nieuwe snufjes op omdat het me interesseert. Ik ben van nature een rustig persoon waardoor ik alles rustig probeer uit te leggen. Ook begrijp ik dat veel zaken niet van de eerste keer zullen gaan
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Destelbergen, computerproblemen oplossen aan huis Destelbergen, computer problemen Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Destelbergen

Mac : sommige programmas blokkeren. - Opmaak teksten - dr wifi versterker te plaatsen, geen lan verbinding meer - wifi uitbreiden over gans de woning
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden