computerhulp Destelbergen

Computerhulp aan huis in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Destelbergen

Computerhulp in Gent (9000) - Ayko
Ayko
Gent
5/5 (43 reviews)
Hulp nodig voor uw pc, Mac, mobiel apparaat…? Werkt er een systeem niet naar behoren of is er bepaalde infrastructuur toe aan vernieuwing? Ik help als gediplomeerd IT’er in de buurt van Beersel en Gent (+ deelgemeenten) bij technische problemen, hulp en uitleg. Ik kan snel ter plaatse komen, reserveonderdelen leveren en heb jaren ervaring met zowat elk merk!
Computerhulp in Gentbrugge (9050) - Pieter-jan
Pieter-jan
Gentbrugge
5/5 (8 reviews)
Op zoek naar computer hulp? Neem gerust contact op! Ik werk voltijds als IT-consultant en ben ook in mijn vrije tijd bezig met technologie. Windows, mac, smartphones,...
Computerhulp in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (7 reviews)
Als je niet lang geaffineerd bent met windows of bestuursysteem van smartphones en tabletten of wil in het algemeen jouw weg leren kennen, help ik jou graag met geduld ;-)
Computerhulp in Lemberge (9820) - Marc
Marc
Lemberge
5/5 (6 reviews)
Ik werk ondertussen 6 jaar in de IT-sector voor KMO's dus de probleempjes die in een thuisomgeving kunnen voorkomen zijn voor mij bekend terrein. Ik kan jou helpen bij algemene computerproblemen, printerproblemen, installatie en configuratie van uw WiFi,... Wat het probleem ook mag zijn, ik zoek graag naar de juiste oplossing!
Computerhulp in Sint-amandsberg (9040) - Geert
Geert
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Ikzelf werk reeds vanaf de allereerste Macplus op dit platform. Er zijn dus wat systemen en computers door mijn handen gegaan. Zonder computertechnicus te zijn kan ik mensen die worstelen met het besturen of organiseren, of updaten wellicht helpen.
Computerhulp in Destelbergen (9070) - Jurgen
Jurgen
Destelbergen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo! Ik heb een bachelor en master in informatica. Ik ben meer dan 10 jaar professioneel en fulltime actief in ICT. Na de uren doe ik web development. Graag deel ik mijn ervaring en kennis om mensen te helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Lochristi (9080) - Bram
Bram
Lochristi
5/5 (2 reviews)
Wil je jouw computer, tablet of smartphone beter onder de knie krijgen? Je bestanden wat beter organiseren? Hoe werk je vlot met een bepaald programma? Je bent bij mij aan het juiste adres voor al deze zaken, en meer! Mocht je vragen hebben over iets wat ik hier niet oplijst, contacteer me gerust!
Robin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk bij een IT-bedrijf en mijn afstudeerrichting binnen het ingenieurwezen was elektronica-ICT. Ik spendeer wekelijks uren achter een computerscherm en ken hier dus heel veel van. De interne werking op zowel software als hardware vlak, schrikken mij ook niet af! Ook excel en word of programmeertalen zoals Python, Java of C++ zijn mij niet onbekend.
Computerhulp in Destelbergen (9070) - Maarten
Maarten
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Al 12 jaar ben ik bezig met allerhande IT zaken en dit op verschillende platformen waardoor ik beschik over een brede kennis die zeker van pas zal komen.
Computerhulp in Gent (9000) - Wannes
Wannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Computerhulp in Gent (9000) - Werner
Werner Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help je graag met het opzetten van een netwerk (vast of WIFI), Ik haal het beste uit je Windows computer en/of je office-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, ... voor beginners en gevorderden). Ik heb een ruime ervaring in het lesgeven en netwerkbeheer.
Computerhulp in Gent (9000) - Pauline
Pauline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk in privé op Windows en op mijn werk met Mac! Ik wordt ook de excel wizard genoemd op mijn werk. Daarnaast vind ik administratieve taken heel leuk om te doen en werk ik snel en efficiënt. Ik doe namelijk soms admin van een kennis die een eenmanszaak heeft.
Computerhulp in Gent (9000) - Hicham
Hicham Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Heb je problemen met je netwerk of heb je nood aan een IT gerelateerde opleiding. Door mij jaren lange ervaring kan ik je advies geven over alle IT gerelateerde problemen.
Computerhulp in Gent (9000) - Quinten
Quinten
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik geef maandelijks meerdere ICT-gerichte kleine opleidingen voor collega's op het werk. Daarnaast schrijf ik vaak uitgebreide tutorials om collega's volgers te helpen met nieuwe projecten of al bestaande projecten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Destelbergen: geëvalueerd met 4.98 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Destelbergen, computerproblemen oplossen aan huis Destelbergen, computer problemen Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Destelbergen

Overzetten van data naar nieuwe iPhone - Instaleren van Wifi versterker - Mac : sommige programmas blokkeren. - Opmaak teksten - dr wifi versterker te plaatsen, geen lan verbinding meer - wifi uitbreiden over gans de woning
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden