huishoudhulp Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Neder-over-heembeek

Huishoudhulp in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
Grimbergen
5/5 (12 reviews)
Goeiedag iedereen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van dieren. Ik hoop je te leren kennen en ik wens je een hele goede dag. Met vriendelijke groeten Axelle
Huishoudhulp in Vilvoorde (1800) - Petka
Petka
Vilvoorde
4.55/5 (11 reviews)
Ik heb all 5 jaar ervaring als poetsvrouw van London en ik heb eigen auto of kan ik gebruiken de openbarevervoer.Schoonmaken en strijken zijn geen probleem.
Huishoudhulp in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Geen tijd om te strijken? Laat mij die drie manden propere was maar wegwerken! Ik heb zelf geen strijkijzer, maar doe met veel plezier bij jou thuis alle kreuken verdwijnen.
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Huishoudhulp in Laken (1020) - Mathilde
Mathilde
Laken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Mathilde, 26 jaar, heel netjes en precies. Ik heb al jaren ervaring door te strijken voor onze familie. Ik ben op zoek naar een bijverdienste en daarom lijkt me dit ideaal. Hopelijk tot binnenkort! Groetjes Mathilde
Huishoudhulp in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
hello. ik heb veel kookles ge had op school (ik volgde voeding & verzorging) en heb heel wat geleerd over gezond maar ook lekker koken! ik kook echt super graag en zou graag kokschool gaan volgen maar hiervoor heb ik nog iets meer geld nodig. ik leer/probeer graag nieuwe recepten uit, dus laat jullie groot-moeder's recepten weer los want ik maak ze met alle vreugde weer smaken !
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Maui
Maui
Schaarbeek
Nieuw
Lekker en gezond koken kreeg ik met de paplepel (letterlijk en figuurlijk) ingegoten. Mijn beide ouders eten vegetarisch, maar gaven mij als kind de keuze over het al dan eten van vlees. Koken was thuis altijd een plezier en het resultaat een regenboog aan kleuren en smaken. Die sensatie wil ik mijn gasten graag laten meegeven!
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - David jackson
David jackson
Schaarbeek
Nieuw
Ik was professioneel bezig met de schoonmaak in mijn eigen firma gedurende 2 jaar in België. Kantoren, scholen, kantines, winkels. Nu op zoek naar werk bij particulieren.
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Shanelle
Shanelle
Peutie
Nieuw
Ik strijk thuis vaak alle kleren van de familie. Ik vind dat het heel rustgevend is en het houd iemand bezig. Ik kan alles strijken van Jeans broeken tot hemden.
Huishoudhulp in Jette (1090) - Laura
Laura
Jette
Nieuw
ik ben creatief met een naald. je kan bij mij terecht komen voor retouches, kleding herstellen, kleren maken op maat, etc... noem maar op. naast men opleiding kleren ontwerpen heb ik wat vrije tijd zou ze graag benutten door extra bijverdiennen.
Huishoudhulp in Neder-over-heembeek (1120) - Morgane
Morgane
Neder-over-heembeek
Nieuw
Ik hou van proper en georganiseerde plekken. Heb je iemand nodig om je kast een te organiseren? I'm the one. Is je garage een rommel? Let me fix that for you. Hiernaast kan ik je ruimte schoonmaken om er weer wat leven in te brengen.
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Lebanidze
Lebanidze
Schaarbeek
Nieuw
Ik hou van schoonmaken en heb vaak als vakantiewerk een poetswerk gedaan. Ik zorg voor dat alles wat ik doe volledig goede resultaat geeft en laat nooit een taak op een helft gedaan.
Huishoudhulp in Jette (1090) - Yana
Yana
Jette
Nieuw
Schoonmaken is echt mijn passie! Ik kuis al sinds mijn jonge jaren elke week het ouderlijk huis. Nu dat ik alleen woon doe ik dit nog vaker. Mijn huis moet er altijd spik en span uitzien! Ik wil deze passie dus graag gebruiken om mensen te helpen!
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Rania
Rania
Schaarbeek
Nieuw
Ik werk heel graag met kinderen. Ik heb drie jaar lang in een binnenspeeltuin gewerkt en deed het super graag. Ik kan eventueel ook van thuis uit strijken.
Huishoudhulp in Schaarbeek (1030) - Bonhyun
Bonhyun
Schaarbeek
Nieuw
Do you need someone to entrust with taking care of babies or pets while you are busy? Or do you need help with household chores? I am good at sewing, babysitting and organizing kitchen and rooms. Why don't you give yourself some moments free of stress from daily chores while focusing on other important jobs
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.91 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Neder-over-heembeek, hulp in huis Neder-over-heembeek, huishoudpersoneel Neder-over-heembeek, goedkope huishoudhulp Neder-over-heembeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Neder-over-heembeek in?

Onder huishoudhulp Neder-over-heembeek vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kan jou met allerlei zaken helpen, zoals met het schoonmaken van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Neder-over-heembeek kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Neder-over-heembeek heeft dus meerdere talenten!

Bovenal is een huishoudhulp Neder-over-heembeek een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke zaken en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Neder-over-heembeek doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Neder-over-heembeek heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Neder-over-heembeek allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Neder-over-heembeek zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou helpen bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van het avondeten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Neder-over-heembeek inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Neder-over-heembeek inschakelt, hangt af van wat je nodig hebt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Neder-over-heembeek in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien vaker beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Neder-over-heembeek. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Neder-over-heembeek. Zij weten precies hoe ze jou kunnen helpen met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Neder-over-heembeek?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Neder-over-heembeek is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Neder-over-heembeek juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Neder-over-heembeek
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken uitgebreid schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Neder-over-heembeek inschakelen kan in prijs afwisselen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract heeft ook een impact op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Neder-over-heembeek kunnen ook afwisselen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Neder-over-heembeek aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het schoonmaken ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het schoonmaken. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Neder-over-heembeek. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Neder-over-heembeek

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Neder-over-heembeek

Naaier - Kleine aanpassing kleed - Felxibele kuisvrouw - Overgordynen inkorten - 2 heurs - 30 euro - inkorten galajurk
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden