elektricien Buggenhout

Elektricien Buggenhout gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Buggenhout: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
Electriciteit heeft geen geheimen voor mij ik werk steeds alsof het voor mezelf is ik kan overweg met de moderne technieken vijftig jaar ervaring in het vak
Dirk is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hamme (9220) - Dirk
Dirk
Hamme
4.94/5 (114 reviews)
Ik heb ruime ervaring in elektriciteit en heb daar ook de nodige opleiding van gekregen. Ik hou me aan de Belgische wetgeving en ben eveneens in het bezit van een ba4
Elektricien in Lippelo (2890) - Olivier
Olivier
Lippelo
5/5 (44 reviews)
Diverse projecten gedaan zowel werk als privé gerelateerd. Elia, Infrabel, Telenet zaten in mijn portfolio als project manager maar zelf kan ik ook de handen uit de zakken halen om iets voor te tonen.
Elektricien in Moorsel (9310) - Jean-yves
Jean-yves Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Moorsel
4.96/5 (27 reviews)
Wij doen allerlei elektriciteitswerken Van aansluiten zekeringkast tot nieuw elektriciteit in heel het huis Gediplomeerd en zelfstandig garanderen we u een professioneel en keurig eindresultaat
Elektricien in Puurs (2870) - George
George
Puurs
5/5 (16 reviews)
Kleine klussen ivm elektriciteit zijn steeds mijn ding geweest. Na gezamenlijk overleg lossen we die problemen wel op !
Elektricien in Lebbeke (9280) - Jean-pierre
Jean-pierre
Lebbeke
4.93/5 (14 reviews)
Ik ben een all round vakman ,reeds 27 JAAR ERVARING, elektriciteit is mijn specialiteit, kan vloeren, opritten aanleggen, schilderen, behangen, parket aanleggen, isolatie plaatsen enz.....enkel geen stukadoorswerken .
Elektricien in Lebbeke (9280) - Gunther
Gunther Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (14 reviews)
Voor de kleine electriciteitswerken kan u bij mij terecht, ophangen van lampen binnen en buiten, vernieuwen van lichtschakelaars en stopcontacten, plaatsen van extra stopcontacten. Ook vernieuwen van uw elektriciteit conform de wetgeving.
Elektricien in Hamme (9220) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
4.71/5 (7 reviews)
Beste heer/dame, Ik ben een elektriciën in bijberoep met zo'n 10-tal jaar ervaring. Ik doe zowel kleine als grote werkzaamheden. Ik vind het belangrijk om proper werk af te leveren bij klanten alsook om kwaliteitsvolle materialen te gebruiken. Heeft u een elektriciën nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Elektricien in Appels (9200) - Necati
Necati
Appels
4.8/5 (5 reviews)
Klein of groot problemen oplossen , nieuw installatie maken , modern parlofone met camera plaatsen , moderne camera system intallatie plaatsen , moderne alarm system installatie plaatsen , schemas plannen tekennen , elektriciteit keuring ...
Elektricien in Puurs (2870) - Leroy
Leroy
Puurs
5/5 (5 reviews)
Ik wil iedereen helpen. Lukt het mij niet zoeken we samen naar een oplossing. Ik zit zelf in de electriche sector beschik over redelijk wat materiaal om u toe te staan. Altijd positief blijven ondanks het tegen gaat.
Elektricien in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als elektricien sta ik klaar om jou te helpen bij alle elektriciteitswerken. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, het vervangen van stopcontacten, het oplossen van een kortsluiting of het uitvoeren van een volledige elektrische installatie, ik kan je helpen.
Elektricien in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Voor kleine werken zoals électriciteitskabels vervangen, zekeringen, schakelaars, lampen stopcontacten enz kan je op me rekenen. Grote werken zoals zekeringskasten aansluiten of een volledige huisinstallatie met de nodige schema's nemen te veel tijd in voor mij maar voor de kleine werkjes sta ik klaar.
Elektricien in Buggenhout (9255) - Tomas
Tomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Buggenhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met elektriciteitswerken zoals het plaatsen en uitbreiden van uw elektriciteitsnet in uw woning.
Elektricien in Sint-amands (2890) - Timmy
Timmy
Sint-amands
5/5 (1 reviews)
Hallo heb je elektriciteitswerken klein of groot dan kan je bij mij terecht. Heb al 10 jaar ervaring in elektriciteitswerken. Ook niko home control heeft voor mij nog weinig geheimen.
Elektricien in Londerzeel (1840) - Joren
Joren
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Basis vaardigheden zoals daar zijn : kabels trekken, sleuven slijpen, stopcontacten en schakelaars aansluiten, lampen ophangen en aansluiten etc. Goed is niet goed genoeg. Een propere werf is een absolute must
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Buggenhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed platform en gebruiksvriendelijk. Eerste keer dat ik van Ring Twice gebruik maak en alles verliep vlekkeloos. ”
Luc
“ zeer goede dienst, ik wist voordien niet dat dit bestond. Makkelijk om een goede vakman te boeken ongeacht wat het kost. ”
Gelu constantin
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Buggenhout: geëvalueerd met 4.96 door 468 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Buggenhout, elektricien Buggenhout, elektriciteitswerken Buggenhout, elektrieker Buggenhout, elektriciteit aanleggen Buggenhout, elektriciteitskeuring Buggenhout, stroompanne Buggenhout, kleine elektriciteitswerken Buggenhout, elektrische installatie Buggenhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden