elektricien Damme

Elektricien Damme gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Damme: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (154 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met uitbreiding / vervangen van uw elektriciteit in uw woning. Ik kan ook uw elektrische schema's maken voor keuring. Lampen hang ik ook met plezier.
Elektricien in Brugge (8000) - Thibeau
Thibeau Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.83/5 (29 reviews)
ben technieker van opleiding en doe dit nog steeds voor men full time job ikzelf heb avondschool gevolgd voor elektricteit ik ben een echte handyman die zeker wil werken
Elektricien in Sijsele (8340) - Nico
Nico Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sijsele
4.73/5 (15 reviews)
30 jaar ervaring in de elektrische sector. Nieuwbouw- renovatie projecten. Zonnepanelen , camera beveiliging. Alsook voor kleine klussen en/of herstellingen komen wij ter plaatse. Steeds gratis offerte op maat.
Elektricien in Damme (8340) - Xander
Xander
Damme
5/5 (11 reviews)
Elektriciteitswerken geen enkel probleem, zelf ben ik elektricien. Help u graag een handje met uw problemen. Al vele geslaagde projecten gedaan en dat is waar ik voor ga natuurlijk :)
Elektricien in Sint-kruis (8310) - Patrick
Patrick
Sint-kruis
5/5 (10 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit tegen de juiste prijs. Geen volledige nieuwbouwinstallaties. Ik heb ervaring in het plaatsen van elektriciteit en herstellingen.
Elektricien in Brugge (8000) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (8 reviews)
Als opleiding heb ik Elektromechanica gedaan. Van elektriciteit weet ik dus alles af. Liefst spits ik mij toe op allerlei nieuwe producten. Je huis slimmer en chiquer maken als het ware.
Elektricien in Beernem (8730) - Benjamin
Benjamin
Beernem
5/5 (3 reviews)
Als servicetechnieker heb ik zeer veel ervaring met alle soorten elektrische problemen! U kan mij alles vragen, ook aansluiten van airco/warmtepomp mogelijk...
Elektricien in Assebroek (8310) - Klaas
Klaas
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben afgestudeerd als graduaat Elektro Mechanica, dus ik kan wel met kleine elektrische problemen overweg. Laat gerust iets weten mocht er iets moeten vervangen worden e.d.
Elektricien in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik kan eenvoudige klussen als elektricien uitvoeren : stopcontacten vervangen en uitbreiden, een nieuwe verzekeringskast installeren, lampen en lusters aan het plafond aansluiten, nieuwe elektrische leidingen aansluiten.
Elektricien in Sint-kruis (8310) - Steven
Steven
Sint-kruis
5/5 (1 reviews)
Wij vernieuwen / herstelen problemen met de elektriciteit. Aanpassingen / opmerkingen na een keuring worden graag zonder probleem voor u verholpen. Plaatsen en herstellen van tuinverlichting plaatsen van video en parlefonie plaatsen v beveiligingssystemen en camerasystemen u kan beroep op ons doen als u intresse heeft om bovenstaande werken bij u te laten uitvoeren, aan zeer correcte prijzen. Een gratis offertje wordt zo snel mogelijk voor u opgemaakt. ------------
Elektricien in Knokke-heist (8300) - Robin
Robin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Knokke-heist
Nieuw
Ik werk reeds enkele jaren in de film en tv sector als electro, dit houd eigenlijk de verlichting in van een filmset. Vanuit dit opzicht probeer ik dan ook licht op een natuurlijke manier in een huis te brengen.
Elektricien in Sint-kruis (8310) - Davy
Davy
Sint-kruis
Nieuw
Geschoolde elektricien .............................................................................................................................
Elektricien in Maldegem (9990) - Kyle
Kyle
Maldegem
Nieuw
Als student, neem ik enkel de ervaring met me mee die ik opgenomen heb op stage enz. Ik ben altijd gedreven om met elektriciteit te werken en nu heb ik mijn opleiding professioneel bachelor in elektromechanica en automatisering afgerond.
Elektricien in Brugge (8000) - Aaron
Aaron Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Beste leden, uw vakman voor alle elektriciteitswerken groot en klein! U kunt bij mij terecht voor kleine uitbreidingen zoals: het plaatsen van stopcontacten, het leveren en plaatsen van lamp-armaturen tot volledige installaties van nieuwbouw en renovatie en depannage. Wij zijn gespecialiseerd in het conform stellen van uw oude elektrische installatie voor verkoop/verhuur/(her)keuring U kunt mi
Elektricien in Assebroek (8310) - Brecht
Brecht
Assebroek
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Brecht en na het volgen van een avondcursus elektriciteit aan Syntra West heb ik ervaring opgedaan in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ik wil deze kennis graag voortzetten in nieuwe klussen. Ik ben beschikbaar in het weekend en ‘s avonds
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Damme

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed platform en gebruiksvriendelijk. Eerste keer dat ik van Ring Twice gebruik maak en alles verliep vlekkeloos. ”
Luc
“ zeer goede dienst, ik wist voordien niet dat dit bestond. Makkelijk om een goede vakman te boeken ongeacht wat het kost. ”
Gelu constantin
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Damme: geëvalueerd met 4.95 door 236 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Damme, elektricien Damme, elektriciteitswerken Damme, elektrieker Damme, elektriciteit aanleggen Damme, elektriciteitskeuring Damme, stroompanne Damme, kleine elektriciteitswerken Damme, elektrische installatie Damme,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan elektricien in Damme

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden