DJ huren

DJ bij jou in de buurt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 346 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ

Dj trouwfeest in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (160 reviews)
Ik ben Mathieu, Ik ben gepassioneerd door muziek. Zoek je nog iemand voor een trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest of iets anders. Dan ben je bij mij op de juiste plaats. Verzoekjes draai ik ook. Contacteer mij voor meer info.
Dj trouwfeest in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.97/5 (158 reviews)
Ik heb al 24 jaar ervaring in het draaien. Ik draai alle soorten muziek in samenspraak met de klant. Van huwelijken en verjaardagsfeestjes tot Tomorrowland en andere festivals.
Dj trouwfeest in Knokke (8300) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Knokke
4.94/5 (49 reviews)
Opgelet! Geen trouw, verjaardag e.d. Vernissage, lounge bij vb tuin feest. Speciale gelegenheden. Enkel electronisch: lounge, ambient, chill & deep house. Beluister mijn profiel op mix cloud. Heel speciaal Beachbars knokke, nieuwpoort, Middelkerke Marbella Ibiza
Dj trouwfeest in 's herenelderen (3700) - Ivan
Ivan
's herenelderen
5/5 (28 reviews)
Als een van de eerste DJ's ben ik nog actief voor de feestjes van mijn generatie .Gouden bruiloften ,pensioneringen enz. Vele jaren in de dancings ,vrije radio,en mobiele discobar
Dj trouwfeest in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
mijn naam is Steve en heb reeds een paar jaar ervaring met trouwfeesten verjaardagsfeesten party's heb professioneel materiaal en ook nog enkele lichten en een rookmachine kom altijd eerst ter plaatste om de wensen en de noden te bespreken
Dj trouwfeest in Bunsbeek (3380) - Guy
Guy
Bunsbeek
4.93/5 (14 reviews)
Ben al jaren actief, gespeeld in discotheken, kermissen, feesten en fuiven,klant is koning en mag zeker voorstel oen(play list) Muziek van de jaren 70 tot hedendaagse disco,zeker ook Nederlandstalige niet vergeten. Eigen installatie
Dj trouwfeest in Boutersem (3370) - Patrick
Patrick
Boutersem
4.77/5 (13 reviews)
Hallo ik ben Patrick ik ben huisman en woon in Neervelp een deelgemeente van Boutersem ik ben in het bezit van een aanhangwagen de klusjes die ik graag doe: schilderen, plaatsen van parket afzagen van bomen en alle andere klussen. Heb ook ervaring als DJ.
Dj trouwfeest in Mol (2400) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (13 reviews)
Passie voor muziek sinds jongsaf. Voorziet u materiaal, breng ik de muziek mee. Hebt u materiaal nodig? Ik breng het mee of breng u in contact met de juiste mensen. Gedraaide muziekstijlen: hiphop, r&b, rap, dance, electro, house, d&b, jungle, pop, alternatief, rock, metal, 80's, 90's, 00's, ...
Dj trouwfeest in Balen (2490) - Bart
Bart
Balen
5/5 (13 reviews)
Ik ben ondertussen reeds 30 jaar Dj, Ik heb een hele waaier van muziek. Ik draai de muziek die gevraagd/afgesproken is met de klant. Heb ervaring zowel voor feesten als voor clubs. Momenteel nog actief in clubs en op dee radio.
Dj trouwfeest in Hertsberge (8020) - Pieter-jan
Pieter-jan
Hertsberge
5/5 (11 reviews)
Dit ben ik al reeds 7 jaar op zelfstandige basis. Ben een allround DJ die actief is onder de naam Vertigo. Reeds een gevestigde waarde in Vlaanderen en omstreken met een mooi palmares aan fuiven, festivals en discotheken!
Dj trouwfeest in Deinze (9800) - Bruno
Bruno
Deinze
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Al sinds ik jong ben was ik geïnteresseerd in elektronische muziek. Ik draai alles van Deep House, techno tot Trance en Hardstyle, en nog veel meer. In overleg kan besproken worden welke muziek er vooral gewenst is. Ik maak ook muziek (vooral trance). Ik heb een eigen DJ Controller, eventuele licht en geluidsinstallatie is ook mogelijk.
Dj trouwfeest in Stekene (9190) - Peter
Peter
Stekene
4.89/5 (9 reviews)
Ik organiseer dansnamiddagen of soirees met animatie. Mijn programma: 'Bal Populaire Met Valère', verzorg ik sinds 2016' voor jubileums, feesten en verenigingen. Ik zorg voor aangepaste en gevarieerde muziek op, maat van de aanwezigen en animeer de namiddag met een moppentrommel en foute tombola. Tussen de Dj sessies door breng ik live liedjes.
Dj trouwfeest in Otegem (8553) - Indigo
Indigo
Otegem
5/5 (9 reviews)
Ik heb in het middelbaar meerdere keren gedraaid op feestjes. Ondertussen terug begonnen en al enkele feestjes achter de rug als dj. House, techno, commercieel..
Dj trouwfeest in Willebroek (2830) - Jan
Jan
Willebroek
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring van sweet 16 feestjes, verjaardags fuiven, oudjaar fuiven. 90's, nillies, retro, dance, r'n b, fuifmuziek algemeen en hedendaagse commerciële muziek...is mijn ding.
Dj trouwfeest in Ichtegem (8480) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ichtegem
5/5 (7 reviews)
Heb je een feestje groot of klein bij mij moet je zijn. Heb reeds 11 jaar ervaring achter de rug als DJ op zowel kleine verassingsfeesten, trouwfeesten tot grotere bedrijfsfeesten. Ik draai zowat alle muziek. Het enige probleem waar ik wel wat mee kamp is dat ik er een 15 jaar geleden was mee gestopt en pas de hobby terug heb opgenomen dus wel wat recentere muziek ontbreek.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel DJ's

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

DJ huren: geëvalueerd met 4.82 door 609 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj, dj gezocht, dj trouwfeest prijs, dj huren, deejay gezocht, dj boeken, dj events, prijs dj verjaardagsfeest,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost het inhuren van een DJ?


De kosten voor het inhuren van een DJ kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Er zijn geen vaste tarieven, aangezien de prijzen worden beïnvloed door zaken als ervaring, bekendheid, locatie en duur van het evenement. Over het algemeen kunnen de kosten voor het inhuren van een DJ variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.


Bij Ring Twice, kost het inhuren van een DJ gemiddeld €20/uur.

Het is altijd aan te raden om vooraf duidelijk af te spreken met de DJ, over de prijs, duur van het optreden, vereisten en andere details. Dit voorkomt verrassingen en misverstanden achteraf.
Om een passende DJ te vinden binnen je budget, kun je prijsvoorstellen aanvragen bij verschillende DJ's en hun tarieven vergelijken. Het is echter belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van hun werk en hun vermogen om de gewenste sfeer en muziekstijl te creëren.

Wat doet een DJ?


Een DJ is een muzikale professional die verantwoordelijk is voor het selecteren en mixen van muzieknummers om een gewenste sfeer en entertainment te creëren tijdens evenementen en optredens. Het werk van een DJ omvat verschillende taken en vaardigheden.

Kortom, een DJ is verantwoordelijk voor het leveren van een meeslepende muzikale ervaring, het creëren van een dansbare sfeer en het vermaken van het publiek tijdens diverse evenementen, zoals clubs, festivals, bruiloften en privéfeesten.

Andere categorieën gelijkaardig aan DJ

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden