DJ huren Sint-niklaas

DJ Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ Sint-niklaas

Dj trouwfeest in Stekene (9190) - Peter
Peter
Stekene
4.89/5 (9 reviews)
Ik organiseer dansnamiddagen of soirees met animatie. Mijn programma: 'Bal Populaire Met Valère', verzorg ik sinds 2016' voor jubileums, feesten en verenigingen. Ik zorg voor aangepaste en gevarieerde muziek op, maat van de aanwezigen en animeer de namiddag met een moppentrommel en foute tombola. Tussen de Dj sessies door breng ik live liedjes.
Dj trouwfeest in Elversele (9140) - Ludo
Ludo
Elversele
4.75/5 (4 reviews)
Ontlening en advies van materiaal voor optredens en evenementen. Hulp en advies bij organisatie en planning van kleine evenementen, +/- 800 personen. 25 jaar ervaring (fulltime) in theater. In bezit van (analoge) mengtafels, luidsprekers, microfoons, effectapparatuur, belichtingsmateriaal en veel meer.
Dj trouwfeest in Hamme (9220) - Jp
Jp
Hamme
Nieuw
Mijn naam is JP. Al 35 jaar ben ik dj met een zeer uitgebreide muziekkennis . Als je mij zou inhuren zal je u kunnen verwachten aan een waaier van tracks. Natuurlijk komt de klant op de eerste plaats en kunnen we steeds overeenkomen wat je specifiek zou willen . KLANT IS KONING !!!!!!! MVG DJ JP
Dj trouwfeest in Lokeren (9160) - Jurgen
Jurgen
Lokeren
Nieuw
Is dansen uw passie of zing je graag mee, zoek dan niet verder. Voor alle soorten feestjes, trouwfeesten, sweet 16, jubileum of verjaardagsfeestjes sta ik ter uwer beschikking. Alle genres en uiteraard ook verzoekjes mogelijk das absoluut geen probleem. Ik onderscheid me van anderen omdat ik de tracks zoveel mogelijk in elkaar mix, alle genres door elkaar :-)
Dj trouwfeest in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb tal van ervaring als Dj, heb wel enkel het minimale matriaal maar kan wel werken met nieuwst installaties en ook vroegere installaties. Ik geef dan ook zelf feestjes :)
Dj trouwfeest in Lokeren (9160) - Kwinten
Kwinten
Lokeren
Nieuw
..............................,........................................................................................................................
Dj trouwfeest in Doel (9130) - Rbn
Rbn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
Nieuw
zelf ben ik eigenaar van een DJ talent agency waar ik insta voor de bookings en management. Daarbij heb ik een ruime kennis van de hele markt. Ik baat ook een nachtclub uit
Dj trouwfeest in Temse (9140) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Reeds van in mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd met muziek bezig, vroeger ook als radio DJ, nu verzorg ik hier en daar nog een feestje. Mijn favoriete muziek is de zogenaamde Foute muziek maar uiteraard houd ik rekening met uw keuze. Ook verzorg ik al uw feesten van A tot Z.
Dj trouwfeest in Lokeren (9160) - R
R Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
Hi Ik ben Roeland speel verschillende stjlen: drum&bass dubstep dub reggae jungle urban hip hop rockabilly psychobilly .... Beschikbaar binnen en buiten België
Dj trouwfeest in Beveren-waas (9120) - Yani
Yani
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben iemand die graag het feest voorziet van de nodige ambiance en ik zorg er graag voor dat mensen het naar hun zin hebben. Het uur is geen problee voor mij. Ik verplaats me met eigen middelen.
Dj trouwfeest in Beveren-aan-de-ijzer (8691) - Milan
Milan
Beveren-aan-de-ijzer
Nieuw
Voor al u feesten moet je bij dj Milan zijn. Ik ben klaar met het enkel draaien op mijn kamer en wil het dak van feesten eraf blijven, en mensen zien lachen en aan het dansen krijgen.
Dj trouwfeest in De klinge (9170) - Johan
Johan
De klinge
Nieuw
Reeds 33 jaar all-round DJ. All-round in de ruimste zin: van foute apres ski hits, over hedendaags tot alternatieve grunge. Jouw voorkeur wordt opvoorhand besproken en gedraaid op JOUW feest. Aangepast volume met professionele installatie. Lichtinstallatie mogelijk.
Dj trouwfeest in Lokeren (9160) - Bart
Bart
Lokeren
Nieuw
Al jarenlang radio dj, met een grote muziekkennis. Waar je niemand anders vind, op een klein feestje zonder al te veel mensen? Wel, ik kom even helpen. Ik help met je playlist voor een geslaagde avond.
Dj trouwfeest in Nieuwkerken-waas (9100) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ben je het beu dat het steeds dezelfde nummers zijn op een trouwfeest? Wil je er als het ware een festival van maken, dan ben je bij ons op het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het brengen van remixes van bekende songs. Dus meezingers in een nieuw jasje. Genre is wel steeds EDM en POPdance .
Dj trouwfeest in Nieuwkerken-waas (9100) - Matthew
Matthew
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Rond mijn 17 jaar dj geweest op sweet16 feestjes en andere verjaardag feestjes. heb zelf een fuif georganiseerd van a tot z waar ik zelf ook op draaide. Draai voornamelijk house, dnb
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Dj huren Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.82 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj Sint-niklaas, dj gezocht Sint-niklaas, dj trouwfeest Sint-niklaas, dj huren Sint-niklaas, deejay Sint-niklaas, dj boeken Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen DJ Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden