DJ huren Temse

DJ Temse: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ Temse

Steve is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Dj trouwfeest in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
mijn naam is Steve en heb reeds een paar jaar ervaring met trouwfeesten verjaardagsfeesten party's heb professioneel materiaal en ook nog enkele lichten en een rookmachine kom altijd eerst ter plaatste om de wensen en de noden te bespreken
Dj trouwfeest in Elversele (9140) - Ludo
Ludo
Elversele
4.75/5 (4 reviews)
Ontlening en advies van materiaal voor optredens en evenementen. Hulp en advies bij organisatie en planning van kleine evenementen, +/- 800 personen. 25 jaar ervaring (fulltime) in theater. In bezit van (analoge) mengtafels, luidsprekers, microfoons, effectapparatuur, belichtingsmateriaal en veel meer.
Dj trouwfeest in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Een verjaardagsfeestje voor de kids? Een jubileum voor jezelf of de ouders? Met veel plezier kom ik een plaatje (lees: cd’tje) draaien op je privéfeestje. Van jive en disco naar rock, new wave, r&b en dance. Het kan allemaal! Ik ben thuis in de meest common muziekgenres. Ik beschik over eigen lichtapparatuur en discobar. Dat hoef je dus alvast niet meer te voorzien ;-). Alles kan naar uw wens... .
Dj trouwfeest in Sint-amands (2890) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amands
Nieuw
Alvast van harte gefeliciteerd met jullie feestplannen. Reeds 27 jaar verzorg ik privefeesten doorheen het ganse land. Ik informeer je graag over mijn werkwijze. Wat mag je verwachten? 1. Een vlotte, persoonlijke aanpak/begeleiding 2. Een aanstekelijke mix voor jong & oud 3. Inspraak in muziekgenres, wensen,… 4. Een vaste, eerlijke prijs, inclusief installatie
Dj trouwfeest in Bornem (2880) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bornem
Nieuw
Reeds lange ervaring vanuit het Jeugdhuis in Bornem maar sinds 2 jaar zelfstandig in bijberoep. Onder andere al personeelsfeest Gamma België gedaan plus heel wat trouwfeesten. Professioneel materiaal (QSC-Speakers plus Pioneer XDJ RX2). Geen gebabbel door een micro, dat is niet aan mij besteed.
Dj trouwfeest in Hamme (9220) - Jp
Jp
Hamme
Nieuw
Mijn naam is JP. Al 35 jaar ben ik dj met een zeer uitgebreide muziekkennis . Als je mij zou inhuren zal je u kunnen verwachten aan een waaier van tracks. Natuurlijk komt de klant op de eerste plaats en kunnen we steeds overeenkomen wat je specifiek zou willen . KLANT IS KONING !!!!!!! MVG DJ JP
Dj trouwfeest in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb tal van ervaring als Dj, heb wel enkel het minimale matriaal maar kan wel werken met nieuwst installaties en ook vroegere installaties. Ik geef dan ook zelf feestjes :)
Dj trouwfeest in Schelle (2627) - Jens
Jens
Schelle
Nieuw
Van jongs af steeds bezig geweest met muziek, tot ondertussen eigen mixen en songs te maken. Al jaren ervaring met verjaardagsfeesten, trouwfeesten, festivals,... Meest bekend met edm muziek, maar andere stijlen komen ook zeker aan bod.
Dj trouwfeest in Bornem (2880) - Yannick
Yannick
Bornem
Nieuw
Naast mijn dagelijkse job hou ik mij heel graag bezig met muziek . Daarom ben ik in de weekends beschikbaar als DJ. Voor de coronaperiode draaide ik geregeld op verschillende soorten feesten en in een danscafé. Ik draai alle genres, jaren ‘80, ‘90, ambiance, swings, nederhop, R&B, retro, reggaeton, hedendaagse dance...
Dj trouwfeest in Temse (9140) - Frank
Frank Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Reeds van in mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd met muziek bezig, vroeger ook als radio DJ, nu verzorg ik hier en daar nog een feestje. Mijn favoriete muziek is de zogenaamde Foute muziek maar uiteraard houd ik rekening met uw keuze. Ook verzorg ik al uw feesten van A tot Z.
Dj trouwfeest in Breendonk (2870) - Paola
Paola
Breendonk
Nieuw
Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij voor de nodige ambiance,grote dorst ,stijve benen enz ,vaste prijs ongeacht de duur van u feest of event,u staat nooit voor verassingen achteraf .
Dj trouwfeest in Puurs (2870) - Gino
Gino
Puurs
Nieuw
Wij bieden een totaalbeleving aan met een professionele geluid en lichtinstallatie. Dit alles op maat van de klant. Wij rekenen ook geen uurloon. Één vaste prijs voor één volledige avond vol ambiance en plezier...
Dj trouwfeest in Beveren-waas (9120) - Yani
Yani
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben iemand die graag het feest voorziet van de nodige ambiance en ik zorg er graag voor dat mensen het naar hun zin hebben. Het uur is geen problee voor mij. Ik verplaats me met eigen middelen.
Dj trouwfeest in Beveren-waas (9120) - Anthony
Anthony
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben flexibel in wat draaien betreft. Mijn publiek moet dansen en dat is wat telt. De klant komt natuurlijk op de eerste plaats , zo kunnen we steeds wat overeenkomen wat je specifiek zou willen. Enkele uren aan een stuk draaien is geen probleem. Voor trouw of verjaardagsfeesten kan ik alles voor jou regelen wat muziek betreft Materiaal en installaties.
Dj trouwfeest in Beveren-aan-de-ijzer (8691) - Milan
Milan
Beveren-aan-de-ijzer
Nieuw
Voor al u feesten moet je bij dj Milan zijn. Ik ben klaar met het enkel draaien op mijn kamer en wil het dak van feesten eraf blijven, en mensen zien lachen en aan het dansen krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Dj huren Temse: geëvalueerd met 4.8 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj Temse, dj gezocht Temse, dj trouwfeest Temse, dj huren Temse, deejay Temse, dj boeken Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen DJ Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden