DJ huren Evergem

DJ Evergem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ Evergem

Dj trouwfeest in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Onder de naam Kimman ben ik actief als muziekproducer en dj. Ik geef lessen rond de software Ableton Live en basis dj-technieken. Daarnaast ook beschikbaar als dj duo Kimman met ervaring op o.a. Lokerse Feesten, Tomorrowland, Kompass, Vaag, ... Socials: Spotify 'Kimman', Instagram @hello_kimman, Facebook /MusicByKimman
Dj trouwfeest in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben ondertussen al 4 jaar gekend als DJ LooseBeat op verscheidene feesten voor voornamelijk jeugd. Ik heb 2 jaar elke vrijdag gedraaid in café 't Putje aan het station van Gent. Voor meer info omtrent voorbije evenementen mag u me altijd contacteren.
Dj trouwfeest in Assenede (9960) - Tommy
Tommy
Assenede
5/5 (1 reviews)
Ik ben een allround dj onder de naam Tom Massis. Ik heb al heel wat privé feesten gedaan zoals B-days, trouwfeesten ect. Ik heb ook al heel wat andere evenementen gedaan in café's Zoals : AfterworkParty Soundprojects, Overuren (afterworkparty georganiseerd door vriendenkring Sidmar), Carnaval party bij danscafé ambiance met Partyfriex, Night of the dj's bij café Maritime etc.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Bernd
Bernd
Gent
Nieuw
Ik ben Bernd (DJ Burnd), en heb twee verschillende sets. Afhankelijk van wat gevraagd wordt. Ofwel draai ik 50's rock 'n roll, swing/blues. Ofwel draai ik 80's/90's/00's hitjes. Op voorhand wordt afgesproken welke set je wilt. Mijn kennis van muziek haal ik uit de 8 jaar dat ik uitvoerend muzikant ben.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Raf
Raf
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Raf aka D-men-C. Ik draai techno sinds 1996. Ik kan hiermee verschillende richtingen uit, van zachte groovy vibes tot strakke en beukende beats. Op mijn palmares, een radioprogramma en mixes op verschillende online radio’s. Optredens in Detroit en België. Ik kan mijn kennis ook aanleren aan u of aan uw kind. Wil je auditief bewijs van mijn kunnen? Check D-men-C op SoundCloud.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Shanlay
Shanlay
Gent
Nieuw
Ik ben al sinds kleins af aan bezig met muziek. Ik houd van elk genre. Ik ben al lang bezig met verschillende mixen te maken. Ik heb ook al ge dj’t op feesten van vrienden van me.
Dj trouwfeest in Evergem (9940) - Matthias
Matthias
Evergem
Nieuw
Ik ben een fervent New Wave / Minimal Synth / Neue Deutsche Welle / Italo-Disco verzamelaar & je kunt me steeds boeken voor dergelijk feest! Ik draai enkel met vinyl, speel de 'onbekende van de bekende' en de 'bekende van de onbekende' artiesten! ;)
Dj trouwfeest in Evergem (9940) - Casper
Casper
Evergem
Nieuw
U kan mij vooral terugvinden op scouts-, verjaardagsfeestjes en fuiven onder de naam DJ Turbolence. Hierbij voorzie ik mijn eigen geluids- en lichtinstallatie met rookmachine. Vaak draai ik all-round en stem mijn stijl af op het publiek, ambiance gegarandeerd!
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
Nieuw
DJ voor verschillende clubs in Gent. Ik draai zelf ook elke week in Overpoortstraat. Reeds al meerdere jaren ervaring en ik ben nog jong.
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Cedric
Cedric
Gent
Nieuw
Hou jij ook van catchy tunes? Op zoek naar "plain old fun" op de dansvloer? Dan ben je hier aan het goede adres! Radiozender NRJ, De Vooruit, Gentse Feesten, Brussels Pride... gingen jou reeds voor. Fuiven, clubs, festivals, trouwfeesten, corporate events of gewoon achtergrondmuziek, alles is mogelijk. Stuur gerust een berichtje en dan bekijken we samen hoe we jouw event kunnen laten schitteren!
Dj trouwfeest in Mariakerke (9030) - Kenneth
Kenneth
Mariakerke
Nieuw
Ik ben een dj vooral in de house scene.ik heb al verschillende sweet 16 birthday gedraaid. Ben gekend in de discotheken. Babyborrels ook al moeten draaien
Dj trouwfeest in Bassevelde (9968) - Philippe
Philippe
Bassevelde
Nieuw
Als tiener ben ik begonnen als dj in het da'scafe van mijn grootouders. Muziek van de jaren 60 tot op heden is mijn repertoire. Ik doe dit met heel mijn hart. Dus als u een feestje wilt met ambiance en klassiekers voor een geslaagde namiddag en avond twijfel dan niet om mij te contacteren!
Dj trouwfeest in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
Nieuw
Ik sta misschien niet gekend voor mijn beste overgangen, maar elk feestje weet mijn afspeellijst zeker aan te slaan. Ik heb hiervoor ook wel enkele apparatuur liggen die hiervoor kan gebruikt worden
Dj trouwfeest in Sint-amandsberg (9040) - Wasen
Wasen
Sint-amandsberg
Nieuw
Trouwfeestjes, verjaardagsfeestjes, kerstfeestjes, Nieuwjaars feestjes, schoolfeestjes, live-sets noem maar. Ik ben gespecialiseerd in de harddance genre maar ik kan ook andere genres draaien
Dj trouwfeest in Zelzate (9060) - Xander
Xander
Zelzate
Nieuw
Ik ben een DJ die kan ingehuurd worden voor uw feestjes, ik ben niet zozeer een klassieke DJ voor de meezingers maar eerder voor muziek zoals: house, EDM, drum & bass, hardstyle,… dus als u een feestje organiseert waar een van deze muziekstijlen een must is, ik ben degene die u zoekt! ;)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Dj huren Evergem: geëvalueerd met 4.92 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj Evergem, dj gezocht Evergem, dj trouwfeest Evergem, dj huren Evergem, deejay Evergem, dj boeken Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen DJ Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden