bijles latijn Leuven

Hulp voor bijles latijn in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars latijn in de buurt van Leuven

Bijles latijn in Tremelo (3120) - Noah
Noah
Tremelo
5/5 (2 reviews)
Ik zit nu in mijn laatste jaar van het middelbaar onderwijs en volg een richting met Latijn, 9u Wiskunde en een stevig pakket wetenschappen. Ik heb deze vakken altijd zonder veel moeite, maar met veel passie tot een goed einde weten te brengen en hoop de kennis die ik heb opgedaan nu met anderen te kunnen delen! Ik zou les kunnen geven aan leerlingen van de lagere school en tot het 5de middelbaar.
Bijles latijn in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik in het 5e middelbaar Latijn-Wiskunde (6h) volg, is het vanzelfsprekend dat ik zeer veel interesse heb in beide vakken. Ik heb al veel ervaring met bijles geven, en dat is elke keer zeer goed verlopen.
Bijles latijn in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles latijn in Loonbeek (3040) - Bernard
Bernard
Loonbeek
Nieuw
Als arts heb ik een brede vorming in de exacte wetenschappen. Hoewel hogeschool of universitair niveau bijles wat hooggegrepen zijn, vormen de vakken uit de middelbare school niet het minste probleem.
Bijles latijn in Leuven (3000) - Maja
Maja
Leuven
Nieuw
Ik ga binnenkort beginnen aan mijn 5de jaar middelbaar in de studierichting Wiskunde-Wetenschappen LEF. De vorige 4 jaar heb ik Latijn gestudeerd, waarvoor ik een goed inzicht had. De wetenschapsvakken zijn mijn persoonlijke favorieten en daardoor heb ze ook goed onder de knie. Ik heb altijd minstens 5 uur wiskunde gestudeerd met goede resultaten.
Bijles latijn in Tervuren (3080) - Ouarda
Ouarda
Tervuren
Nieuw
Ik heb latijn op school geleert en ik heb dat heel leuk gevonden. Dus zou ik graag dat nu leren. Ik ben een guldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen.
Bijles latijn in Heverlee (3001) - Thomas
Thomas
Heverlee
Nieuw
Mijn passie voor de Griekse en Romeinse wereld blijft ook mijzelf verbazen. Ik zou het jammer vinden mocht ik deze passie en de reeds vergaarde kennis zomaar in mijn eigen literaire geest verloren gaan.
Bijles latijn in Bierbeek (3360) - Mira
Mira
Bierbeek
Nieuw
Ik volg al 6 jaar Latijn, dus heb al een goede kennis hierover. Ik kan helpen met grammatica, teksten vertalen en cultuur. Doordat ik zelf nog in het 6de middelbaar zit, zitten de teksten nog tamelijk fris in mijn hoofd.
Bijles latijn in Leuven (3000) - Julie
Julie
Leuven
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in Grieks-Latijn en volg momenteel de opleiding rechten aan de KU Leuven. Ik geniet zelf van bij te leren, maar vind het ook enorm fijn om andere mensen te zien groeien!
Bijles latijn in Heverlee (3001) - Sasha
Sasha
Heverlee
Nieuw
Hallo! Ik ben studente fysica en ik zit nu in mijn derde bachelorjaar! Ik heb een brede kennis over fysica en wiskunde en geef deze kennis graag door aan studenten/jongeren die ik ermee kan helpen. Daarnaast heb ik 6 jaar latijn gestudeerd en kan hier ook altijd mee helpen.
Bijles latijn in Leuven (3000) - Sophie-anne
Sophie-anne
Leuven
Nieuw
Ik heb al best veel ervaring met bijles, zowel lagere school huiswerkbegleiding (Fabota: 3 jaar) als bijles in het middelbaar (3 jaar ondertussen). Door mijn opleiding geneeskunde geef ik liefst hiervoor relevante vakken (biologie en chemie), maar ben zeker ook bekwaam met wiskunde (1e en 2e graad voornamelijk), Nederlands, Engels en als ik de tijd voor heb Latijn en Grieks (afgestudeerd Gri-Wis).
Bijles latijn in Leuven (3000) - Marlies
Marlies
Leuven
Nieuw
Ik heb een achtergrond Biomedische Wetenschappen, je kan bij mij terecht voor bijles biologie of natuurwetenschappen (alle jaren), chemie (tot 4de middelbaar), fysica (tot 4de middelbaar) en wiskunde (tot 4de middelbaar), maar ook indien je Nederlands wil bijleren. Ik kan mij vrijmaken tijdens de weekdagen 's avonds of weekend.
Bijles latijn in Haacht (3150) - Hannah
Hannah
Haacht
Nieuw
Ik studeer al mijn heel secundaire carrière Latijn en zit momenteel in mijn laatste jaar. Ik vind het een zeer tof vak en zou graag willen helpen waar kan!
Bijles latijn in Rotselaar (3110) - Rune
Rune
Rotselaar
Nieuw
Ik ben een zesdejaarsstudente Latijn-Wiskunde. Ik ben graag bezig met wetenschappen, wiskunde, Latijn en Nederlands. Ik ben beschikbaar voor bijles in de lagere school en het middelbaar. Omdat ik zelf nog een student ben, kan ik leerstof met een andere kijk brengen. Ook kan ik helpen met leerdruk en plannen.
Bijles latijn in Kessel lo (3010) - Giulia
Giulia
Kessel lo
Nieuw
Ik studeer momenteel Latijn in het vierde middelbaar op het montfortcollege in Rotselaar. Ik heb de vorige drie jaren nog geen enkel probleem gehad met verwerken van leerstof en zou het dan ook fijn vinden als ik iemand zou kunnen helpen die hier wel een probleem(pje) mee heeft natuurlijk. Ik ben geduldig en vriendelijk en zal de tijd nemen om u te helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles latijn Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus Latijn Leuven, privéleraar Latijn Leuven, leraar Latijn gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden