bijles rechten Leuven

Hulp voor bijles rechten in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten in de buurt van Leuven

Bijles rechten in Boutersem (3370) - Roksolana
Roksolana
Boutersem
Nieuw
Ik geef met zeer veel plezier economische vakken en doe dit op een interactieve manier, zodat de leerling geboeid is en alles beter onthoudt. Daarbij geef ik ook bijlessen Nederlands aan Franstaligen en Engels. Verder begeleidt ik ook leerlingen van het lager met een individuele benadering. De kennis die ik bezit heb ik doorheen de jaren van mijn studies verzameld en deel ik graag met jullie.
Bijles rechten in Heverlee (3001) - Kim
Kim
Heverlee
Nieuw
Ik heb reeds 21 jaar ervaring als (praktijk)assistent en lector met steeds zeer goede studentenevaluaties. Ik heb lesgegeven aan de KUL, UHasselt en VUB. Ik heb eveneens 21 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan en veel masterproeven begeleid. Mijn specialisaties (waar ik ook effectief assistent voor was zijn): Verbintenissenrecht, Bijzondere Overeenkomsten, Internationaal Privaatrecht
Bijles rechten in Leuven (3000) - Mira
Mira
Leuven
Nieuw
Ik zou graag mijn passie voor het recht delen met jongere studenten door het geven van bijlessen. Na 4 jaar studeren ben ik immers erg vertrouwd geraakt met de vakken en examens van onze opleiding. Ook heb ik reeds ervaring met het geven van 'peer assisted learning' sessies aan eerstejaars voor het vak publiekrecht. Ik ben bovendien een grote voorstander van een persoonlijke en flexibele aanpak !
Bijles rechten in Leuven (3000) - Jozefien
Jozefien
Leuven
Nieuw
Ik ben een studente aan de KULeuven en behaalde vorig jaar mijn master in de rechten. Ik behaalde mijn bachelor aan de UHasselt en mijn master aan de KULeuven. Indien u bijles nodig heeft in vakken van beide universiteiten, wil ik u hier graag in helpen!
Bijles rechten in Leuven (3000) - Wout
Wout
Leuven
Nieuw
Ik heb een master rechten aan de KULeuven en doe momenteel een 2e master rechten in Tilburg. Ik heb ondertussen dus een uitgebreide kennis van het recht die ik kan en graag wil delen. Door mijn ervaring als student, kan ik helpen bij het verbeteren van studiemethodes en andere vaardigheden die komen kijken bij het studeren van rechten. Ik ben spontaan en flexibel dus aarzel niet om te contacteren!
Bijles rechten in Boutersem (3370) - Valentina
Valentina
Boutersem
Nieuw
Ik heb een uitgebreide kennis over het recht na het volgen van mijn bachelor en master aan de KUL en mijn huidige specialisatie aan UM. Bovendien, rondde ik reeds vele stages af. Eerder gaf ik ook PAL IRW.
Bijles rechten in Leuven (3000) - Julie
Julie
Leuven
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in Grieks-Latijn en volg momenteel de opleiding rechten aan de KU Leuven. Ik geniet zelf van bij te leren, maar vind het ook enorm fijn om andere mensen te zien groeien!
Bijles rechten in Leuven (3000) - Siglinde
Siglinde
Leuven
Nieuw
Al ervaring met studenten bijles te geven in bachelorvakken van de studie rechten via het ‘paltutor-systeem’ van de Kuleuven. Aangename ervaring langs beide kanten waardoor ik het zeker opnieuw zou willen doen!
Bijles rechten in Leuven (3000) - Stan
Stan
Leuven
Nieuw
Momenteel volg ik een master-na-master opleiding sociaal recht aan de ULB. Ik rondde mijn bachelor aan de UHasselt (onderscheiding) en mijn master aan de KU Leuven (grote onderscheiding) reeds succesvol af. Ik heb reeds anderhalf jaar ervaring bij diverse andere bijleskantoren in het geven van bijlessen en begeleidingen, en in het bijzonder het corrigeren van thesissen en bronnenonderzoeken.
Bijles rechten in Leuven (3000) - Laura
Laura
Leuven
Nieuw
Als masterstudent rechten zitten de vakken van de voorbije jaren nog fris in mijn geheugen. Ook heb ik nog geen herexamens gehad. Bij deze wil ik graag mijn kennis en tips overbrengen
Bijles rechten in Leuven (3000) - Beatrijs
Beatrijs
Leuven
Nieuw
Andere studenten kwamen doorheen mijn studies altijd tips bij mij vragen omtrent studiemethode en mijn manier van aanpak. Rechten is niet moeilijk maar je moet gewoon weten HOE je moet studeren.
Bijles rechten in Leuven (3000) - Joachim
Joachim
Leuven
Nieuw
De richting interesseert me erg. Bovendien geef ik PAL-sessies, hierbij help ik eerstejaars om de materie beter te begrijpen. Deze bijlessen liggen dus in het verlengde hiervan. Een voordeel hiervan is, dat ik extra veel oefeningen, examens en tips&tricks ken om die eerstejaarsexamens tot een goed einde te brengen!
Bijles rechten in Leuven (3000) - Lieselotte
Lieselotte
Leuven
Nieuw
Ik ben een studente in laatste jaar rechten. Ik heb ervaring met bijles geven aan studenten uit de verschillende bachelorjaren. Door de jaren heen heb ik ervaring gekregen met een goede studiemethode te vinden voor elk vak.
Bijles rechten in Heverlee (3001) - Reinert
Reinert
Heverlee
Nieuw
Ik ben zeer sociaal en je zal altijd op een laagdrempelige manier beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. Verder studeer ik nog, dus ben ik zeer flexibel qua uren én ben ik zelf ook nog met leerstof bezig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten Leuven, privéleraar rechten Leuven, leraar rechten gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles rechten in Leuven

Bijles Rechten - Bijles Rechten - urgent assitance for legal administration - Ondersteuning rechten - Bijles fondements de droits kul 3 de bachelor kul - Insolventierecht - 1ste Bachelor rechten KUL, 2de semester - Info repetitor leuven rechten - Bijles wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden