bijles chemie Leuven

Hulp voor bijles chemie in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Leuven

Bijles chemie in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met bijles geven. Ik pas me goed aan aan de individuele noden van de student. Ik ben bioloog van opleiding (KUL) en geef drie jaar les in 2de en 3de graad aso (fys, chem, bio, toep wetenschappen, seminarie).
Bijles chemie in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles chemie in Leuven (3000) - Randy
Randy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Abhi
Abhi
Leuven
5/5 (1 reviews)
I taught several years in Faculty of Industrial Engineering in KUL and I understand the problems that students choosing Chemistry/Chemical Engineering face due to such rigorous schedule. I am ready to provide help in Chemistry, Mathematics, Separations, Thermodynamics and Computational Applications of Chemical Engineering (MATLAB)
Bijles chemie in Leuven (3000) - Maja
Maja
Leuven
Nieuw
Ik ga binnenkort beginnen aan mijn 5de jaar middelbaar in de studierichting Wiskunde-Wetenschappen LEF. De vorige 4 jaar heb ik Latijn gestudeerd, waarvoor ik een goed inzicht had. De wetenschapsvakken zijn mijn persoonlijke favorieten en daardoor heb ze ook goed onder de knie. Ik heb altijd minstens 5 uur wiskunde gestudeerd met goede resultaten.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als student in wetenschappen ben ik aardig met bijles geven in alle wetenschapsvakken en ben ik ook vloeiend in het Nederlands en Engels. In het middelbaar deed ik al de richting wiskunde wetenschappen en had ik 9uur wiskunde per week. Ik studeer Geografie en wetenschap is dan ook mijn passie. Ik bewaar al mijn boeken en heb nog honderden notities liggen waarmee ik u kan helpen en bijstaan.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Liesbeth
Liesbeth
Leuven
Nieuw
Ik studeer Voedings- en dieetkunde. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd en na mijn zesde jaar besloot ik een zevende jaar bijzondere wetenschappelijke vorming te volgen.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Amelie
Amelie
Leuven
Nieuw
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs en zit momenteel in het 4e jaar handelsingenieur aan de KUleuven. Ik ben sterk in wetenschappelijke vakken en kan ook bijles geven in Frans, Nederlands en Engels. Ik kan bijles geven aan kinderen in de lagere school en in het middelbaar. Verder kan ik ook bijles geven aan jongeren die verder studeren, dit voor bepaalde vakken.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Lili
Lili
Leuven
Nieuw
Ik ben eerste master studente bio-ingenieur aan de KU Leuven en volg deze studierichting met de grootste gedrevenheid. Met deze academische achtergrond acht ik mezelf dus in staat om u zowel bij wiskundige als wetenschapsvakken te ondersteunen. Ik hoop via deze weg mijn passie voor studeren te kunnen delen!
Bijles chemie in Leuven (3000) - Rune
Rune
Leuven
Nieuw
Ik denk dat ik de geknipte bijlesgever voor u, uw zoon of uw dochter ben omdat ik de leerstof op een laagdrempelige manier kan overbrengen. Ik ben heel enthousiast en ik hoop dat mijn enthousiasme iedereen aansteekt om interesse te hebben in deze vakken. Deze vakken worden ooit als moeilijk en daarmee minder leuk beschouwd. Daar wil ik verandering in brengen.
Bijles chemie in Leuven (3000) - Matthias
Matthias
Leuven
Nieuw
sdifjsiohgsrhoighisrhgihrogh'erhihzgioehjiogheiohoieiogjerijfiejapfjsepifjsiejfpishejfiheipwfhjewfjhpsehjgfpisjhpgifhijpsghspighipsehgfipsehifphepigfhwpiegfhpw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Leuven, privé leraar chemie Leuven, leraar chemie gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Leuven

Dringend bijles Chemie gezocht - Chemie - Wiskunde - Bijles chemie 1ste jaar hoge school - Bijles voor herexamens - bijles chemie - Bijles Industrieel Ingenieur - chemie theorie en oefeningen - bijles chemie - Actie november - Zaïna - bijles Chemie , 1e bach farmacie - Lessen & hulp - Bijles : Bijles fysica, Bijles chemie - Bijles Wiskunde en/of Chemie - test - Bijles Organische chemie en Calculus & Analyse - bijles voor organische chemie - Bijles organische chemie - dringend bijles chemie regio leuven - Bijles chemie - 6e middelbaar - Bijles Chemie & Organische chemie - 1ste jaar Bachelor Farmacie KUL - aanvraag bijles chemie universiteitsstudent - Scheikunde bijles bachelor industrieel ingenieur - Biochemie - Chemie bijles - Bijles computationele chemie - algemene chemie van farmaceutische wetenschappen aan kuleuven - Bijles Chemie (1ste jaar PBa Chemie) - Bijles chemie voor jongen 19 jaar - Chemie bijles - bijles chemie - Chemie 1ste bachelor biomedische wetenschappen - Bijles Chemie - Bijles chemie - Bijles chemie - Bijles wiskunde in Leuven (3000) - Hogere wiskunde 1
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden