bijles statistiek Deurne

Hulp voor bijles statistiek Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles statistiek Deurne

Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.79/5 (19 reviews)
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Bavo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Bavo
Bavo
Berchem
5/5 (5 reviews)
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles statistiek in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles statistiek in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles statistiek in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles statistiek in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles statistiek in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Hallo ik ben Kelly 23 jaar en ik heb 4jaar biotechnische wetenschappen gestudeerd een zeer fijne en interessante richting trouwens ! Biologie was altijd mijn beste vak en vandaag de dag vind ik het nog steeds interessant. Dus moest u kind nood hebben aan bijlessen voor biologie (engels & aardrijkskune ) mag u mij gerust contracteren en zien we elkaar gauw terug .
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Matthias
Matthias
Berchem
Nieuw
Ik heb al regelmatig bijles gegeven, vooral universiteitsstudenten, maar ook middelbaar. Verder heb ik aan de KUL gewerkt als praktijksassistent. Ik zie me als iemand die erg gemotiveerd is om anderen iets te helpen begrijpen, daar voel ik me dan ook verantwoordelijk voor. Ik leg graag de vakinhoud goed uit, maar ik ga ook altijd in op hoe de andere de leerstof ziet, en wat de moeilijkheden zijn.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Indica
Indica
Berchem
Nieuw
Wiskunde en wetenschappen zijn mijn dada. Meer specifiek ben ik voor wiskunde vooral goed in statistiek en het bijhorend pakket SPSS. Ik geef deze vakken regelmatig als bijlessen via een platform.
Bijles statistiek in Antwerpen (2018) - Arkady
Arkady Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een diploma voor leerkracht basisschool en heb een bachelor in de bedrijfskunde van de UA. Hierna ben ik in het bijles wereldje terecht gekomen en doe dit werk al 4 jaar met veel plezier. Omdat ik als leerkracht basisonderwijs ben begonnen en me daarna ben gaan specialiseren in wiskunde op secundair niveau heb ik goed inzicht in de verschillende niveaus van wiskunde.
Bijles statistiek in Borsbeek (2150) - Arno
Arno
Borsbeek
Nieuw
Ik ben een bedreven scoutsleider die afgestudeerd is in industriële wetenschappen. Daarom kan/wil ik uw zoon of dochter graag verder helpen met wiskunde en/of chemie van het 6de leerjaar tot en met het 6de studiejaar. Ik heb ook kennis in Fysica, mechanica en elektriciteit waardoor ik zeker wat vragen kan beantwoorden tijdens de bijles. Tot Snel!
Bijles statistiek in Borgerhout (2140) - Pieter-jan
Pieter-jan
Borgerhout
Nieuw
Beste, Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en werk momenteel als expat ingenieur in de maritieme sector. Tijdens mijn vakantieperiodes in België, zet ik me graag in als bijlesleraar. Ik ben beschikbaar voor bijlessen wiskunde/wetenschappen/economie voor leerlingen secundair en Bachelor studenten.
Bijles statistiek in Berchem (2600) - Elisabeth
Elisabeth
Berchem
Nieuw
Als psychologie studente aan de kuleuven ben ik erg ervaren met het vak statistiek. Al enkele jaren help ik andere studenten met het uitleggen van de leerstof.
Bijles statistiek in Borgerhout (2140) - Fouad
Fouad
Borgerhout
Nieuw
Ik ben student burgelijk ingenieur, ik kan les wiskunde, fysica, chemie en natuurkunde geven. Ik heb ASO wetenschappen-wiskunde gestudeerd. Ik kan iedereen van het middelbaar helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles statistiek Deurne: geëvalueerd met 4.97 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles statistiek Deurne, privéleraar statistiek Deurne, leraar statistiek gezocht Deurne, statistiek bijles Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden