bijles fysica Deurne

Hulp voor bijles fysica Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Deurne

Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.76/5 (17 reviews)
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Bijles fysica in Berchem (2600) - Bavo
Bavo
Berchem
5/5 (5 reviews)
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles fysica in Antwerpen (2018) - Stijn
Stijn
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Hoewel ik dit nog niet op professionele basis gedaan heb deed ik dit in het verleden geregeld voor vrienden en kennissen, en kreeg ik daar steeds positieve feedback op. Zeker voor de vakken waar ik later in mijn ingenieurs studies nog dieper op ingegaan ben, beschik ik over een meer den voldoende kennis, en zou ik deze dan ook graag met jongeren delen.
Bijles fysica in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles fysica in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles fysica in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles fysica in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik geef nu al een hele tijd gratis bijles aan mijn vriendinnen en ik krijg altijd van hun te horen dat dit altijd veel voor hun helpt. Ik heb ook een kleine broer die ik altijd help met zijn huiswerk. Mijn ouders hebben mij dit ook aangeraden te doen, omwille van mijn goede punten, studie houding en mijn ervaring die ik al heb met kinderen werken.
Bijles fysica in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles fysica in Berchem (2600) - Matthias
Matthias
Berchem
Nieuw
Ik heb al regelmatig bijles gegeven, vooral universiteitsstudenten, maar ook middelbaar. Verder heb ik aan de KUL gewerkt als praktijksassistent. Ik zie me als iemand die erg gemotiveerd is om anderen iets te helpen begrijpen, daar voel ik me dan ook verantwoordelijk voor. Ik leg graag de vakinhoud goed uit, maar ik ga ook altijd in op hoe de andere de leerstof ziet, en wat de moeilijkheden zijn.
Bijles fysica in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Als Burgerlijk ingenieur kan ik bijles geven in wiskunde, fysica, chemie... Ik heb zelf ook les gegeven aan een hogeschool in Antwerpen en geef al 10 jaar bijles.
Bijles fysica in Antwerpen (2018) - Arkady
Arkady Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een diploma voor leerkracht basisschool en heb een bachelor in de bedrijfskunde van de UA. Hierna ben ik in het bijles wereldje terecht gekomen en doe dit werk al 4 jaar met veel plezier. Omdat ik als leerkracht basisonderwijs ben begonnen en me daarna ben gaan specialiseren in wiskunde op secundair niveau heb ik goed inzicht in de verschillende niveaus van wiskunde.
Bijles fysica in Antwerpen (2060) - Robin
Robin
Antwerpen
Nieuw
Bwbsbsbsbjsnzkzkznebevvdjfjdksklzbzvzvzvvxvxvdbbdjzjskkekxjbxbxbdbbwjdjjdjdjjdjdhdhdhdhdhdvvfhfjfjfjfjjfjfjfjfhfjjfjxjfjxjjfjfjfjjfjfjdjjdjdjdjjfjxjxjx
Bijles fysica in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Antwerpen
Nieuw
- leerkracht wiskunde-wetenschappen - master in de biomedische wetenschappen - ervaring in farmaceutische industrie -passie voor onderwijs en wetenschappen
Bijles fysica in Borgerhout (2140) - Niels
Niels
Borgerhout
Nieuw
Als ingenieur en hobbypiloot ben ik voortdurend bezig met verschillende wetenschappen en uit ervaring weet ik dat het niet altijd even toegankelijk is. Ik probeer mijn leerlingen inzicht te verschaffen in de vaak complexe, abstracte materies door eenvoudige analogieën te maken met voorbeelden uit het dagelijkse leven, zodat de studenten meer voeling krijgen met de redeneringen achter de theorie.
Bijles fysica in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Mortsel
Nieuw
(Bijles geven is gewoon ongelofelijk plezant en mensen laten begrijpen nog meer - nu wil ik eerst graag wat rondkijken om te zien of de jobs me zouden liggen)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Deurne: geëvalueerd met 4.93 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Deurne, fysica bijles Deurne, opfriscursus fysica Deurne, privé leraar fysica Deurne, leraar fysica gezocht Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica in Deurne

bijlessen fysica - Fysica - Leerkracht fysica - Bijles fysica - Studiecoach - FYSICA BIJLESSEN - Bijles fysica examen - Bijles Fysica - Bijles Fysika - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica, Bijles chemie - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken (2) - Bijles Fysica - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken - Dringend Bijles - Hulp bijles wetenschappen en maken van samenvattin - amir - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wetenschappen, Bijles fysica - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles wetenschappen, Bijles fysica - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles wetenschappen, Bijles fysica - bijles Fysica - Bijles chemie en fysica - Bijles voor fysica en chemie - Bijles docent voor chemie en fysica - Opvulling hiaten wetenschap - Bijles fysica-chemie-wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles biologie, Bijles fysica, Bijles chemie - Lessen & hulp - Bijles : Bijles fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden