bijles chemie Deurne

Hulp voor bijles chemie in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Deurne

Bijles chemie in Berchem (2600) - Bavo
Bavo
Berchem
5/5 (5 reviews)
Afgestudeerd als bio-ingenieur aan UGent. Heb passie voor wetenschap en les geven. Wil graag kennis en ervaring delen en leerlingen op geduldige manier te motiveren en bij te staan!
Bijles chemie in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
Merksem
5/5 (2 reviews)
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles chemie in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles chemie in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik geef nu al een hele tijd gratis bijles aan mijn vriendinnen en ik krijg altijd van hun te horen dat dit altijd veel voor hun helpt. Ik heb ook een kleine broer die ik altijd help met zijn huiswerk. Mijn ouders hebben mij dit ook aangeraden te doen, omwille van mijn goede punten, studie houding en mijn ervaring die ik al heb met kinderen werken.
Bijles chemie in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles chemie in Berchem (2600) - Indica
Indica
Berchem
Nieuw
Wiskunde en wetenschappen zijn mijn dada. Meer specifiek ben ik voor wiskunde vooral goed in statistiek en het bijhorend pakket SPSS. Ik geef deze vakken regelmatig als bijlessen via een platform.
Bijles chemie in Antwerpen (2060) - Robin
Robin
Antwerpen
Nieuw
Bwbsbsbsbjsnzkzkznebevvdjfjdksklzbzvzvzvvxvxvdbbdjzjskkekxjbxbxbdbbwjdjjdjdjjdjdhdhdhdhdhdvvfhfjfjfjfjjfjfjfjfhfjjfjxjfjxjjfjfjfjjfjfjdjjdjdjdjjfjxjxjx
Bijles chemie in Antwerpen (2060) - Fausto
Fausto
Antwerpen
Nieuw
- leerkracht wiskunde-wetenschappen - master in de biomedische wetenschappen - ervaring in farmaceutische industrie -passie voor onderwijs en wetenschappen
Bijles chemie in Borsbeek (2150) - Arno
Arno
Borsbeek
Nieuw
Ik ben een bedreven scoutsleider die afgestudeerd is in industriële wetenschappen. Daarom kan/wil ik uw zoon of dochter graag verder helpen met wiskunde en/of chemie van het 6de leerjaar tot en met het 6de studiejaar. Ik heb ook kennis in Fysica, mechanica en elektriciteit waardoor ik zeker wat vragen kan beantwoorden tijdens de bijles. Tot Snel!
Bijles chemie in Mortsel (2640) - Kristoff
Kristoff
Mortsel
Nieuw
(Bijles geven is gewoon ongelofelijk plezant en mensen laten begrijpen nog meer - nu wil ik eerst graag wat rondkijken om te zien of de jobs me zouden liggen)
Bijles chemie in Deurne (2100) - Asmae
Asmae
Deurne
Nieuw
Ik ben een student ingenieurswetenschappen. Ik wil graag anderen helpen bij problemen met wiskunde en wetenschappen zodat ze ook daarvan kunnen genieten. Ik ben heel flexibel en pas elke bijles sessie aan de behoeften van de leerling.
Bijles chemie in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Ik zit in mijn tweede jaar bio-ingenieurswetenschappen, waardoor dat ik redelijk wat weet over mijn hoofdvakken, namelijk: Biologie, wiskunde, chemie en fysica. In het middelbaar heb ik zes jaar lang Latijn-wetenschappen gevolgd. Ik heb twee jaar lang bijles wiskunde gegeven op een vzw. Ik heb hierdoor ook een Compass-certificaat ontvangen van de stad Antwerpen.
Bijles chemie in Borgerhout (2140) - Fouad
Fouad
Borgerhout
Nieuw
Ik ben student burgelijk ingenieur, ik kan les wiskunde, fysica, chemie en natuurkunde geven. Ik heb ASO wetenschappen-wiskunde gestudeerd. Ik kan iedereen van het middelbaar helpen.
Bijles chemie in Wommelgem (2160) - Jonathan
Jonathan
Wommelgem
Nieuw
Vanaf dat ik jong was en ik begreep iets wat medestudenten niet begrepen, kon ik het steeds voor hun uitleggen op manieren dat ze het écht begrepen. Daar bovenop heb ik steeds graag met jeugd samengewerkt (zoals leiding geven op een jeugdbeweging, actief zijn in een studentenbeweging, ...). Door deze 2 eigenschappen lijkt mij bijles geven als op mijn lijf geschreven.
Bijles chemie in Antwerpen (2060) - Zi
Zi
Antwerpen
Nieuw
Ik volg Latijn al sinds het eerste middelbaar. Inmiddels heb ik al 6 jaar kennis in het Latijn opgedaan. Wiskunde doe ik al sinds dat ik een klein kind was. Het vak interesseert mij ook het meest op school waardoor ik mijn aandacht daarop het meest focus. Chemie kan ik redelijk goed aangezien ik een jaartje geleden Latijn - Wiskunde - Wetenschappen heb gedaan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Deurne, privé leraar chemie Deurne, leraar chemie gezocht Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Deurne

Bijles chemie - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica, Bijles chemie - Bijles chemie 5de middelbaar sport-wetenschappen - Bijles Chemie - Lessen & hulp - Bijles : Bijles chemie - Bijles chemie en fysica - Bijles docent voor chemie en fysica - Bijlessen chemie - Bijles fysica-chemie-wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles biologie, Bijles fysica, Bijles chemie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden