bijles wetenschappen Deinze

Hulp voor bijles wetenschappen in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Deinze

Bijles wetenschappen in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Wil u begeleiding voor wetenschappen/ chemie/ Duits/ muziekles dan kan u bij mij terecht. Van nature ben ik rustig en geduldig. In mijn job zijn planning nauwkeurig correct en stapsgewijs werken heel belangrijk, op deze manier wil ik graag helpen.
Bijles wetenschappen in Deinze (9800) - Arsène
Arsène
Deinze
5/5 (2 reviews)
Door mijn studies, mijn jaren ervaring in de privé sector, en mijn passie voor wetenschappen ben ik in staat om leerlingen bij te staan en hun verder te helpen met hun studies. De lessen kunnen aan huis of via het Internet. Tijdsstip is overeen te komen.
Bijles wetenschappen in Astene (9800) - Filip
Filip
Astene
5/5 (1 reviews)
Ik ben industrieel ingenieur en geef al enkele jaren bijles om mijn kennis te delen. Ik geef fysica, mechanica (statica en dynamica), sterkteleer en basiselektriciteit. Steeds op maat van de student. Hebt u hulp nodig in de vorm van bijles... Contacteer me gerust.
Bijles wetenschappen in Deurle (9831) - Thymen
Thymen
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de eerste master Burgerlijk Ingenieur:Elektrische Energietechniek aan de Universiteit van Gent. Wetenschap, wiskunde en techniek zijn dingen die mij mateloos interesseren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis u of uw kinderen te kunnen helpen waar nodig!
Bijles wetenschappen in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige, dus zou wel graag wat bijscholing geven indien nodig over biologie en wetenschappen. Zelf boeit dit mij heel hard dus als ik kinderen/ studenten kan helpen om gemakkelijker te studeren, wil ik hun hier graag mee helpen!
Bijles wetenschappen in Hansbeke (9850) - Fien
Fien
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2020 afgestudeerd als burgerlijk ingenieur, aangevuld met een lerarenopleiding wiskunde. Tijdens mijn studies heb ik bijlessen gegeven, zowel in het middelbaar als hoger onderwijs. Na mijn studies heb ik een periode op een middelbare school gewerkt als leerkracht wiskunde. Bijlessen kunnen doorgaan bij mij in Nevele of online.
Bijles wetenschappen in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! In het secundair onderwijs heb ik wetenschappen gevolgd. Biologie, chemie en fysica waren hierbij de hoofdvakken. Ik doe ook heel graag wiskunde. Van nature analyseer ik graag de zaken, wat bij zulke vakken ook van toepassing is. Graag breng ik ook u iets bij! Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Bijles wetenschappen in Eke (9810) - Laura
Laura
Eke
Nieuw
...........................................................................................................................................................................................................
Bijles wetenschappen in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Als tweedejaars student Industrieel Ingenieur ben ik gebeten door wiskunde en wetenschappen en deel ik graag deze passie. Ik probeer de materie zo eenvoudig mogelijk compleet uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Nevele (9850) - Klara
Klara
Nevele
Nieuw
Slagen voor een examen.... soms is dit een grotere stress voor de ouders dan voor de kinderen. Heeft je kind een extra motivatie nodig om te willen studeren voor wiskunde (of wetenschappen, bouwkunde,..’’)? Soms kan een korte inhaalles of samen studeren, oplossing bieden.
Bijles wetenschappen in Dentergem (8720) - Céline
Céline
Dentergem
Nieuw
Afgestudeerd in Biologische Wetenschappen heb ik mijn portie aan wiskunde, Chemie en Fysica gehad! Ik kan kinderen helpen met het snappen van hun theorie, en ondersteuning bieden bij het maken van oefeningen.
Bijles wetenschappen in Aalter (9880) - Astrid
Astrid
Aalter
Nieuw
na mijn 1ste jaar in biomedische wetenschappen, besloot ik om logopedische wetenschappen te volgen. Hierdoor heb ik een brede wetenschappelijke en wiskundige kennis, bovendien weet ik hoe ik didactisch deze zaken kan aanbrengen en jongeren kan motiveren door hun interesses te koppelen aan het vak. Door mijn grote ervaring in het jeugdwerk weet ik heel goed wat de leefwereld is van deze jongeren
Bijles wetenschappen in Sint-martens-latem (9830) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik kan bijles geven in wiskunde, fysica, chemie, informatica en economie aan kinderen in het middelbaar in de ruime omgeving van Gent. Ik heb ervaring in het geven van opleiding en coaching door mijn werk. Ik help uiteraard ook mijn eigen kinderen (15 en 17) bij hun studies. Ik tracht te boeien met verfrissende inzichten en praktische toepassingen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te laten
Bijles wetenschappen in Waregem (8790) - Caroline
Caroline
Waregem
Nieuw
Afgestudeerd aan de KULeuven met een Master Handelsingenieur en al 8 jaar werkervaring. Ik ben momenteel onder andere Job Coach voor nieuwe medewerkers in de firma en heb altijd graag aan familie en vrienden bijles gegeven. Aarzel niet om mij te contacteren voor studietips en bijles voor onder andere wiskunde, economie en wetenschappen.
Bijles wetenschappen in Afsnee (9051) - Jonas
Jonas
Afsnee
Nieuw
Ik ben masterstudent industrieel ingenieur elektromechanica aan de Universiteit Gent, waardoor ik een brede theoretische achtergrond heb in verband met wiskunde en wetenschappen. Ik ben geduldig en probeer iedereen vooruit te helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Deinze, leraar wetenschappen Deinze, privéles wetenschappen Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wetenschappen in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden