bijles fysica Brecht

Hulp voor bijles fysica Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Brecht

Emelie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een afgestudeerde bio-ingenieur. Die graag studenten helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 4 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles fysica in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
Brecht
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Bijles fysica in Schilde (2970) - Justine
Justine
Schilde
5/5 (3 reviews)
Ik ben master student industriële wetenschappen elektromechanic, ik gebruik wiskunde elke dag. Op deze manier kan ik jou alles rustig uitleggen tot je het begrijpt.
Bijles fysica in Schilde (2970) - Kristof
Kristof
Schilde
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn studies burgerlijk en industrieel ingenieur kom ik veel in aanraking met wiskunde, wetenschappen en techniek. Ik ben dus bedreven maar ook gepassioneerd door deze vakken en leer graag anderen hierover bij.
Bijles fysica in Malle (2390) - Maxime
Maxime
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben Max en ik geef al 10 jaar bijles aan huis en online. Ik werk voornamelijk in de regio Schilde-Beerse. Ik ben gespecialiseerd in wiskunde, chemie, fysica, Duits, Engels en algemene studiebegeleiding.
Bijles fysica in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Bijles fysica in Malle (2390) - Megan
Megan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben derdegraads studente wiskunde-wetenschappen. Met een gemiddelde van 81% voor de wetenschapsvakken en wiskunde, ben ik zeer geschikt voor het bijles geven in fysica, chemie, biologie en wiskunde. Daarnaast kan ik ook bijles geven in een aantal andere vakken. Hebt u graag mijn hulp bij bepaalde vakken? Ik sta alvast klaar voor ondersteuning!
Bijles fysica in Zoersel (2980) - Rudy
Rudy
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in de privé-sector heb ik een aparte kijk op prioriteiten van de wiskunde-, fysica-, chemie- en technische cursussen. Ik ben een rustige kerel met veel geduld
Bijles fysica in Zoersel (2980) - Robbie
Robbie
Zoersel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als professionele bachelor in de chemie. Wetenschappen zijn dus geen probleem. Verder heb ik altijd mijn broertjes geholpen bij hun examens voor wiskunde.
Bijles fysica in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles fysica in Brasschaat (2930) - Tessy
Tessy
Brasschaat
Nieuw
Kersvers afgestudeerd als master in de bio-ingenieurswetenschappen, master katalytische technologie met een brede achtergrond in alle wetenschappen, gespecialiseerd in chemie.
Bijles fysica in Wuustwezel (2990) - Emma
Emma
Wuustwezel
Nieuw
Via mijn ingenieursstudies heb ik een goede kennis aan wiskunde en wetenschappen opgebouwd die zeker van pas komt bij het bijles geven aan leerlingen uit de middelbare school. Ik ben een geduldig persoon die graag moeilijke zaken op een heldere manier probeert uit te leggen.
Bijles fysica in Zoersel (2980) - Edith
Edith
Zoersel
Nieuw
mijn motivatie om bijles te geven haal ik uit mijn eigen ervaring met deze moeilijke vakken. Ui ervaring weet ik dat een helpende hand het verschil kan maken en, studeren voor deze vakken zelfs leuk wordt! Daar wil ik ook jou mee helpen. Ik ben de laatste twee jaar enorm veel bezig geweest met deze onderwerpen tijdens mijn voorbereidingen voor het toelatingsexamen arts/tandarts.
Bijles fysica in Zoersel (2980) - Arthur
Arthur
Zoersel
Nieuw
Ik ben bachelor student aan de KDG en heb altijd al een affiniteit gehad voor fysica. Ook beheers ik een goede basis van de leerstof fysica van het middelbaar
Bijles fysica in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik het middelbaar heb ik de richtingen Wetenschappen wiskunde gedaan voor 2 jaar en de laatste 2 jaar heb ik economie talen gestudeerd ASO. Momenteel studeer ik chemie waar ik dus alle vakken in de onderstaande krijg
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Brecht, fysica bijles Brecht, opfriscursus fysica Brecht, privé leraar fysica Brecht, leraar fysica gezocht Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden