bijles biologie Brecht

Hulp voor bijles biologie in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Brecht

Bijles biologie in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een eerste master bio-ingenieurswetenschappen: Milieutechnologie studente. Die graag mede-studente helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 3 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Bijles biologie in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
Brecht
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles biologie in Halle (2980) - Seppe
Seppe
Halle
5/5 (4 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles biologie in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben een ASO - leerling 5de jaar wetenschappen - wiskunde en heb de wetenschapsvakken en wiskunde van het eerste tot het vierde jaar goed onder de knie en help graag mensen om hun resultaten te verbeteren. Hopelijk tot snel !
Bijles biologie in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Bijles biologie in Malle (2390) - Megan
Megan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben derdegraads studente wiskunde-wetenschappen. Met een gemiddelde van 81% voor de wetenschapsvakken en wiskunde, ben ik zeer geschikt voor het bijles geven in fysica, chemie, biologie en wiskunde. Daarnaast kan ik ook bijles geven in een aantal andere vakken. Hebt u graag mijn hulp bij bepaalde vakken? Ik sta alvast klaar voor ondersteuning!
Bijles biologie in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles biologie in Brasschaat (2930) - Tessy
Tessy
Brasschaat
Nieuw
Kersvers afgestudeerd als master in de bio-ingenieurswetenschappen, master katalytische technologie met een brede achtergrond in alle wetenschappen, gespecialiseerd in chemie.
Bijles biologie in Kapellen-Glabbeek (3381) - Mees
Mees
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Jjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjiokkkk, jjuuyy thuis juu uit jui. I u jij j. Iiii iii jjjjjjj ‘kok. Kkkkk,kok,,,,,,,,,,,kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bijles biologie in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik het middelbaar heb ik de richtingen Wetenschappen wiskunde gedaan voor 2 jaar en de laatste 2 jaar heb ik economie talen gestudeerd ASO. Momenteel studeer ik chemie waar ik dus alle vakken in de onderstaande krijg
Bijles biologie in Halle (2980) - Els
Els
Halle
Nieuw
Focus is lagere school en eerste twee jaar secundair. Samen met je kind bekijken hoe het vandaag leert en hoe het anders kan. Zijn de punten wat minder dan op zoek gaan waar het fout gegaan is.
Bijles biologie in Zoersel (2980) - Rhisto
Rhisto
Zoersel
Nieuw
Als derdejaars student in TEW bedrijfskunde aan Uantwerpen heb ik naast een brede kennis in wiskunde, statistiek en economie, ook de passie en het nodige geduld om bijles te geven. Hiernaast heb ik reeds een goede basis gevormd in een middelbare opleiding economie-wiskunde, waar ik ook een diepgaande interesse voor biologie heb gevonden en opgebouwd.
Bijles biologie in Brecht (2960) - Keyo
Keyo
Brecht
Nieuw
Ik studeer chemie aan de universiteit van Antwerpen in het 3 de jaar. In het middelbaar hen ik techniek wetenschappen gestudeerd aan het mariagaarde instituut. Ik heb dus zeker mijn portie wetenschappen en wiskunde gehad.
Bijles biologie in Rijkevorsel (2310) - Charlotte
Charlotte
Rijkevorsel
Nieuw
In de loop van mijn studieloopbaan, latijn-wiskunde (secundair) en biomedische wetenschappen (universiteit), heb ik ontdekt dat aan andere mensen uitleg geven iets is wat ik graag doe. Voor hulp met fysica, chemie, wiskunde en biologie in het secundair sta ik graag paraat. Ook met specifieke vakken van de bachelor biomedische wetenschappen (van de KU Leuven) help ik met veel plezier.
Bijles biologie in Malle (2390) - Lieve
Lieve
Malle
Nieuw
Ik ben v opleiding industrieel ingenieur Electronica. Wetenschappen en wiskunde hebben mij altijd geboeid. Ik zou graag kinderen willen verder helpen v/h 1e - 3e middelbaar met leerproblemen. Ook met leren leren wil ik gerust kinderen begeleiden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Brecht: geëvalueerd met 4.95 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Brecht, privéleraar biologie Brecht, leraar biologie gezocht Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden