bijles wetenschappen Brecht

Hulp voor bijles wetenschappen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Brecht

Bijles wetenschappen in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een eerste master bio-ingenieurswetenschappen: Milieutechnologie studente. Die graag mede-studente helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 3 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Hanna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wetenschappen in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
Brecht
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Bijles wetenschappen in Malle (2390) - Maxime
Maxime
Malle
5/5 (2 reviews)
Ik ben Max en ik geef al 10 jaar bijles aan huis en online. Ik werk voornamelijk in de regio Schilde-Beerse. Ik ben gespecialiseerd in wiskunde, chemie, fysica, Duits, Engels en algemene studiebegeleiding.
Bijles wetenschappen in Schilde (2970) - Kristof
Kristof
Schilde
5/5 (2 reviews)
Tijdens mijn studies burgerlijk en industrieel ingenieur kom ik veel in aanraking met wiskunde, wetenschappen en techniek. Ik ben dus bedreven maar ook gepassioneerd door deze vakken en leer graag anderen hierover bij.
Bijles wetenschappen in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben een ASO - leerling 5de jaar wetenschappen - wiskunde en heb de wetenschapsvakken en wiskunde van het eerste tot het vierde jaar goed onder de knie en help graag mensen om hun resultaten te verbeteren. Hopelijk tot snel !
Bijles wetenschappen in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Bijles wetenschappen in Malle (2390) - Megan
Megan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben derdegraads studente wiskunde-wetenschappen. Met een gemiddelde van 81% voor de wetenschapsvakken en wiskunde, ben ik zeer geschikt voor het bijles geven in fysica, chemie, biologie en wiskunde. Daarnaast kan ik ook bijles geven in een aantal andere vakken. Hebt u graag mijn hulp bij bepaalde vakken? Ik sta alvast klaar voor ondersteuning!
Bijles wetenschappen in Zoersel (2980) - Robbie
Robbie
Zoersel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als professionele bachelor in de chemie. Wetenschappen zijn dus geen probleem. Verder heb ik altijd mijn broertjes geholpen bij hun examens voor wiskunde.
Bijles wetenschappen in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8u. Ik ben vooral geïnteresseerd in Wiskunde, Wetenschappen en Klassieke talen. Graag zou ik uw zoon/dochter helpen indien hij/zij het met één van de bovenstaande vakken moeilijk heeft.
Bijles wetenschappen in Brasschaat (2930) - Tessy
Tessy
Brasschaat
Nieuw
Kersvers afgestudeerd als master in de bio-ingenieurswetenschappen, master katalytische technologie met een brede achtergrond in alle wetenschappen, gespecialiseerd in chemie.
Bijles wetenschappen in Wuustwezel (2990) - Emma
Emma
Wuustwezel
Nieuw
Via mijn ingenieursstudies heb ik een goede kennis aan wiskunde en wetenschappen opgebouwd die zeker van pas komt bij het bijles geven aan leerlingen uit de middelbare school. Ik ben een geduldig persoon die graag moeilijke zaken op een heldere manier probeert uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Zoersel (2980) - Edith
Edith
Zoersel
Nieuw
mijn motivatie om bijles te geven haal ik uit mijn eigen ervaring met deze moeilijke vakken. Ui ervaring weet ik dat een helpende hand het verschil kan maken en, studeren voor deze vakken zelfs leuk wordt! Daar wil ik ook jou mee helpen. Ik ben de laatste twee jaar enorm veel bezig geweest met deze onderwerpen tijdens mijn voorbereidingen voor het toelatingsexamen arts/tandarts.
Bijles wetenschappen in Schilde (2970) - Suzanna
Suzanna
Schilde
Nieuw
Ik het middelbaar heb ik de richtingen Wetenschappen wiskunde gedaan voor 2 jaar en de laatste 2 jaar heb ik economie talen gestudeerd ASO. Momenteel studeer ik chemie waar ik dus alle vakken in de onderstaande krijg
Bijles wetenschappen in Halle (2980) - Els
Els
Halle
Nieuw
Focus is lagere school en eerste twee jaar secundair. Samen met je kind bekijken hoe het vandaag leert en hoe het anders kan. Zijn de punten wat minder dan op zoek gaan waar het fout gegaan is.
Bijles wetenschappen in Brecht (2960) - Keyo
Keyo
Brecht
Nieuw
Ik studeer chemie aan de universiteit van Antwerpen in het 3 de jaar. In het middelbaar hen ik techniek wetenschappen gestudeerd aan het mariagaarde instituut. Ik heb dus zeker mijn portie wetenschappen en wiskunde gehad.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Brecht: geëvalueerd met 4.96 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Brecht, leraar wetenschappen Brecht, privéles wetenschappen Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wetenschappen in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden