bijles wiskunde Merelbeke

Bijles wiskunde Merelbeke: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Merelbeke

Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Nicolas
Nicolas
Merelbeke
5/5 (11 reviews)
Student 2de jaar Business,, maar Wiskunde blijft mijn grootste troef na mijn Fysica opleiding aan de VUB. Al ervaring met zus en andere studenten van mijn jaar ook les gegeven.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Fien
Fien
Merelbeke
4.67/5 (3 reviews)
Vroeger wou ik graag leerkracht wiskunde en biologie worden. Uiteindelijk heb ik toch voor een ander pad gekozen. Nu mijn schakeljaar is afgerond, heb ik terug wat meer tijd en bovendien is mijn wiskunde terug goed opgefrist. Ik geef graag uitleg aan mijn medeleerlingen maar zou ook graag anderen helpen. Bovendien babysit ik graag en zou zeker ook kinderen uit het lager onderwijs willen bijstaan.
Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Bottelare (9820) - Philippe
Philippe
Bottelare
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb ongeveer dertig jaar ervaring in het onderwijs, maar wens actief te blijven. Met deze crisis is er een enorme lacune in het leerproces bij de jongeren en ik wil mij inzetten om deze lacune te verwerken. Ik gaf wiskunde, fysica, mechanica in middelbaar en hoger onderwijs. Ik geef bijlessen voor leerlingen middelbaar en studenten 1ste bac.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Juriaan
Juriaan
Gent
5/5 (2 reviews)
Als masterstudent burgerlijk ingenieur (engineering physics) heb ik een brede basis in wiskunde, fysica, electronica en chemie die ik graag inzet om basisconcepten bevattelijk te maken voor bachelorstudenten en middelbare scholieren. Ik heb een drietal jaar ervaring en kan goed overweg met de digitale realiteit van het online lesgeven.
Bijles wiskunde in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
5/5 (2 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing. In het middenbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Wiskunde was mijn beste en lievelingsvak. Ik leg graag dingen uit aan andere mensen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gertjan
Gertjan
Gent
5/5 (1 reviews)
Bijlesleerkracht wiskunde en statistiek, met jarenlange ervaring en +50 geholden leerlingen. Ik heb een passie om mensen vooruit te helpen, dit kan zowel samen als met bijkomend huiswerk dat ik voor jou verbeter. +90% van mijn leerlingen hebben hun examens/testen met succes afgelegd met mijn hulp.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in het basisonderwijs. Door mijn wiskundige opleiding in het middelbaar ben ik de geschikte persoon om jouw kind met het nodige geduld verder te helpen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gerlinde
Gerlinde
Gent
Nieuw
In het middelbaar heb ik de richting wetenschappen-wiskunde gevolgd en ben daarna Biomedische Wetenschappen gaan studeren. Vervolgens heb ik nog een Master Biomedical Engineering met succes beëindigd.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Jielke
Jielke
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student lager onderwijs en heb zelf 6 jaar wetenschappen wiskunde gedaan. Ik vond het zelf zeer fijn als er af en toe iemand een handje hielp waardoor ik het nog beter begreep. Ik hoop dit zelf ook te kunnen doen.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Bijles wiskunde in Bottelare (9820) - Mathis
Mathis
Bottelare
Nieuw
Student 2de jaar Industrieel Ingenieur (Bouwkunde), in het middelbaar studeerde ik af in de richting wetenschappen-wiskunde en behaalde ik altijd goeie punten voor wiskunde en wetenschapsvakken. Wiskunde en fysica zijn dan ook de vakken waar ik de grootste voorliefde voor heb en dus het liefst zou doceren.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Koen
Koen
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben van opleiding regent wiskunde en geef reeds vele jaren bijles wiskunde aan leerlingen van het lager secundair onderwijs. Ik tracht steeds te vertrekken vanuit de noden van de leerling en vraag de leerling ook steeds naar de reeds gemaakte taken en toetsen om op die manier beter te kunnen zien waarmee de leerling in kwestie voornamelijk moeite heeft.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Merelbeke: geëvalueerd met 4.9 door 157 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Merelbeke, opfriscursus wiskunde Merelbeke, privé leraar wiskunde Merelbeke, zoek wiskundeleraar in Merelbeke, bijles wiskunde gezocht Merelbeke, bijles wiskunde middelbaar Merelbeke, bijlessen wiskunde Merelbeke, wiskunde bijles Merelbeke, bijles wiskunde aan huis Merelbeke, prive bijles wiskunde Merelbeke, leraar wiskunde gezocht Merelbeke, bijles wiskunde prijs Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden