bijles wiskunde Merelbeke

Bijles wiskunde Merelbeke: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Merelbeke

Bijles wiskunde in Gent (9000) - Maarten
Maarten
Gent
4.97/5 (101 reviews)
Enthousiaste Ugent student, tweede jaar master burgerlijk ingenieur industrial engineering and operations research. Ik geef reeds 3 jaar bijles wiskunde en statistiek aan studenten uit het middelbaar en uit het hoger onderwijs en dit via een erkend bedrijf.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Nicolas
Nicolas
Merelbeke
5/5 (11 reviews)
Student 2de jaar Business,, maar Wiskunde blijft mijn grootste troef na mijn Fysica opleiding aan de VUB. Al ervaring met zus en andere studenten van mijn jaar ook les gegeven.
Bijles wiskunde in Bottelare (9820) - Philippe
Philippe
Bottelare
4.64/5 (11 reviews)
Ik heb ongeveer dertig jaar ervaring in het onderwijs, maar wens actief te blijven. Met deze crisis is er een enorme lacune in het leerproces bij de jongeren en ik wil mij inzetten om deze lacune te verwerken. Ik gaf wiskunde, fysica, mechanica in middelbaar en hoger onderwijs. Ik geef bijlessen voor leerlingen middelbaar en studenten 1ste bac.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Bijles wiskunde in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
4.83/5 (6 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing. In het middenbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Wiskunde was mijn beste en lievelingsvak. Ook economie was één van mijn favorieten. Ik leg graag dingen uit aan andere mensen.
Bijles wiskunde in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een bio-ingenieur met passie voor wetenschappen, wiskunde en statistiek . Ik heb ook lerarenopleiding gevolgd en geef regelmatig bijlessen. Ik heb een eigen wagen en kan zowel 's avonds als in weekend lessen geven. Ik begeleid u graag zowel doorlopend als ter voorbereiding van uw examens.
Bijles wiskunde in Zwijnaarde (9052) - Jasper
Jasper
Zwijnaarde
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf de richting 'wetenschappen wiskunde' gevolgd in het middelbaar en heb net mijn bachelor afgerond als burgerlijk ingenieur. Als student besef ik enorm goed hoe belangrijk het is om een persoonlijke uitleg te krijgen bij de moeilijke vakken en hier wil ik graag anderen bij helpen.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Fien
Fien
Merelbeke
4.67/5 (3 reviews)
Vroeger wou ik graag leerkracht wiskunde en biologie worden. Uiteindelijk heb ik toch voor een ander pad gekozen. Nu mijn schakeljaar is afgerond, heb ik terug wat meer tijd en bovendien is mijn wiskunde terug goed opgefrist. Ik geef graag uitleg aan mijn medeleerlingen maar zou ook graag anderen helpen. Bovendien babysit ik graag en zou zeker ook kinderen uit het lager onderwijs willen bijstaan.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Juriaan
Juriaan
Gent
5/5 (2 reviews)
Als masterstudent burgerlijk ingenieur (engineering physics) heb ik een brede basis in wiskunde, fysica, electronica en chemie die ik graag inzet om basisconcepten bevattelijk te maken voor bachelorstudenten en middelbare scholieren. Ik heb een drietal jaar ervaring en kan goed overweg met de digitale realiteit van het online lesgeven.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gertjan
Gertjan
Gent
5/5 (1 reviews)
Bijlesleerkracht wiskunde en statistiek, met jarenlange ervaring en +50 geholden leerlingen. Ik heb een passie om mensen vooruit te helpen, dit kan zowel samen als met bijkomend huiswerk dat ik voor jou verbeter. +90% van mijn leerlingen hebben hun examens/testen met succes afgelegd met mijn hulp.
Bijles wiskunde in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in het basisonderwijs. Door mijn wiskundige opleiding in het middelbaar ben ik de geschikte persoon om jouw kind met het nodige geduld verder te helpen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Loïc
Loïc
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in het ASO met het diploma economie moderne talen, daarnaast geef ik ook al even bijles economie en wiskunde aan verschillende studenten, met resultaat!
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Leyna
Leyna
Gent
5/5 (1 reviews)
Diploma Ingenieur in de Biochemie. Wiskunde en wetenschapsvakken (zowel oefeningen maken als theorie uitleggen) lukt allemaal. Ik ben een zeer geduldig persoon en pas me aan aan mijn leerlingen.
Bijles wiskunde in Gent (9000) - Gerlinde
Gerlinde
Gent
Nieuw
In het middelbaar heb ik de richting wetenschappen-wiskunde gevolgd en ben daarna Biomedische Wetenschappen gaan studeren. Vervolgens heb ik nog een Master Biomedical Engineering met succes beëindigd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars wiskunde in Merelbeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Merelbeke: geëvalueerd met 4.88 door 179 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Merelbeke, opfriscursus wiskunde Merelbeke, privé leraar wiskunde Merelbeke, zoek wiskundeleraar in Merelbeke, bijles wiskunde gezocht Merelbeke, bijles wiskunde middelbaar Merelbeke, bijlessen wiskunde Merelbeke, wiskunde bijles Merelbeke, bijles wiskunde aan huis Merelbeke, prive bijles wiskunde Merelbeke, leraar wiskunde gezocht Merelbeke, bijles wiskunde prijs Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden