Vind de beste bijles wiskunde van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Toen ik als docent bedrijfsbeheer aan studenten hoger onderwijs gaf, kon ik gelukkig putten uit heel wat ervaring van de eigen opleiding (SO Wetenschappen-Wiskunde). De passie voor meetkunde, getallenleer ... bleef aangewakkerd. De ondersteuning die ik biedt, richt zich vooral op de lagere schoolkinderen en de leerstrategieën wiskunde en rekenen.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Ik ben momenteel zelf een succesvolle leerlinge in het vijfde middelbaar. Ik studeer Grieks met 8 uur wiskunde en ik heb tot vorig jaar Latijn gevolgd. Ik kan bijles geven aan leerlingen van de lagere school en de eerste graad secundair. Ik wil al erg lang juf worden en ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik ben geduldig en kan helder uitleggen. Ik kan niet wachten om uw kind te helpen!
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Bijles wiskunde in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Leerkracht lager onderwijs en wiskundefanaat. Mijn lessen spitsen zich toe van het lager onderwijs tot het derde middelbaar, maar hoger kan ook indien gewenst.
Bijles wiskunde in Laarne (9270) - Marc
Marc
Nieuw
9270 Laarne
Burgerlijk electrotechnisch ingenieur (zwakstroom); dus veel ervaring met wiskunde (middelbaar + universitair) ———————————————————————————————————————-
Bijles wiskunde in Laarne (9270) - Jerin
Jerin
Nieuw
9270 Laarne
Student, 2de jaar bachelor in het secundair onderwijs: biologie en wiskunde. Ik heb voor een lerarenopleiding gekozen omdat ik een passie heb voor les geven, wiskunde en biologie. Ik vraag steeds van te voren welk handboek de leerling op school gebruikt en met welk onderwerp hij/zij moeite heeft. Zo kan me voorzien op het meest geschikte didactisch materiaal en extra oefeningen voor na de les.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Koen
Koen
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben van opleiding regent wiskunde en geef reeds vele jaren bijles wiskunde aan leerlingen van het lager secundair onderwijs. Ik tracht steeds te vertrekken vanuit de noden van de leerling en vraag de leerling ook steeds naar de reeds gemaakte taken en toetsen om op die manier beter te kunnen zien waarmee de leerling in kwestie voornamelijk moeite heeft.
Bijles wiskunde in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Nieuw
1495 Marbais
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Bijles wiskunde in Melle (9090) - Christophe
Christophe
Nieuw
9090 Melle
Door mijn aanpak probeer ik steeds uw kind centraal te stellen. Samen met uw kind zoeken we de manier om de leerstof begrijpbaar te vertalen en te leren om ze te begrijpen. Ik vereist inzet van de mensen die ik begeleid en de wil om het te begrijpen. Gewoon problemen voor u oplossen en verder geen begeleiding is niet aan mij besteedt.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Emilie
Emilie
Nieuw
9050 Gentbrugge
Tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Ugent heb ik reeds meerdere vakken statistiek en wiskunde gehad en was ik hiervoor steeds bij de beste. Ik help anderen graag slagen en ik geloof oprecht dat iedereen capabel is om voor alles te slagen zolang ze de juiste begeleiding krijgen.
Bijles wiskunde in Melle (9090) - Joyce
Joyce
Nieuw
9090 Melle
Op school was ik een krak in wiskunde ik was meestal de beste in de klas vooral in de maal en deeltafels en doe dit zeer graag wiskunde en ook mensen helpen
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Canan
Canan
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben een studente die 2 jaar geleden is afgestudeerd aan het secundair onderwijs met een goed percentage in ASO wetenschappen-wiskunde. Ikzelf ben gepassioneerd met wetenschappelijke vakken en studeer nu biomedische labotechnologie in het hoger onderwijs. Fysica, chemie, biologie en wiskunde en vooral wiskunde zijn mijn sterkste punten. Een dynamisch, jong mens als lesgever? contacteer me zeker!

Bijles wiskunde Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Destelbergen, opfriscursus wiskunde Destelbergen, privé leraar wiskunde Destelbergen, zoek wiskundeleraar in Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Destelbergen

Bijles wiskunde 3e middelbaar - bijles wiskunde - Wiskunde 5'leerjaar - Aanvraag wiskunde voor onze dochter van het 1 ste middelbaar - Bijles wiskunde/fysica
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden