bijles wiskunde Destelbergen

Bijles wiskunde Destelbergen: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Destelbergen

Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Als dochter van een burgerlijk ingenieur en biologe ben ik van jongs af aan geboeid door wiskunde. In mijn hogere studies en mijn huidige job is wiskundig denken echter van weinig toepassing en dat is jammer. Graag zou ik dit gemis willen invullen door anderen te helpen met wiskundige problemen. Op die manier kan ik de wiskundekriebel misschien wel overbrengen!
Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wiskunde in Bottelare (9820) - Philippe
Philippe
Bottelare
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb ongeveer dertig jaar ervaring in het onderwijs, maar wens actief te blijven. Met deze crisis is er een enorme lacune in het leerproces bij de jongeren en ik wil mij inzetten om deze lacune te verwerken. Ik gaf wiskunde, fysica, mechanica in middelbaar en hoger onderwijs. Ik geef bijlessen voor leerlingen middelbaar en studenten 1ste bac.
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel zelf een leerlinge in het zesde middelbaar. Ik studeer Grieks met 8 uur wiskunde en ik heb tot het vierde jaar Latijn gevolgd. Ik kan bijles geven aan leerlingen van de lagere school en de eerste en tweede graad secundair. Ik wil al erg lang juf worden en ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik ben geduldig en kan helder uitleggen. Ik kan niet wachten om uw kind te helpen!
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Toen ik als docent bedrijfsbeheer aan studenten hoger onderwijs gaf, kon ik gelukkig putten uit heel wat ervaring van de eigen opleiding (SO Wetenschappen-Wiskunde). De passie voor meetkunde, getallenleer ... bleef aangewakkerd. De ondersteuning die ik biedt, richt zich vooral op de lagere schoolkinderen en de leerstrategieën wiskunde en rekenen.
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Giele
Giele
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs, lector hoger onderwijs en expert wetenschapscommunicator. Ik heb veel ervaring in motiverend lesgeven. Wat ik doe, doe ik met passie.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Karel
Karel
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding master in de wiskunde, master in de statistische data-analyse, doctor in de statistische data-analyse en heb het diploma van leerkracht op zak. Ik heb intussen 10 jaar onderwijservaring aan de UGent (wiskunde en statistiek) en geef ook al sinds mijn studententijd bijles. Het geeft me enorme voldoening om jongeren hiermee te helpen!
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Thomas
Thomas
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef bijles in de vakken Wiskunde en Fysica.
Bijles wiskunde in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag bezig met wetenschappen, enthousiast en veeleisend naar mij zelf toe. Ik kan ook bijles geven over het toelatingsexamen (tand)arts.
Bijles wiskunde in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Leerkracht lager onderwijs en wiskundefanaat. Mijn lessen spitsen zich toe van het lager onderwijs tot het derde middelbaar, maar hoger kan ook indien gewenst.
Bijles wiskunde in Laarne (9270) - Marc
Marc
Laarne
Nieuw
Burgerlijk electrotechnisch ingenieur (zwakstroom); dus veel ervaring met wiskunde (middelbaar + universitair) ———————————————————————————————————————-
Bijles wiskunde in Laarne (9270) - Jerin
Jerin
Laarne
Nieuw
Student, 2de jaar bachelor in het secundair onderwijs: biologie en wiskunde. Ik heb voor een lerarenopleiding gekozen omdat ik een passie heb voor les geven, wiskunde en biologie. Ik vraag steeds van te voren welk handboek de leerling op school gebruikt en met welk onderwerp hij/zij moeite heeft. Zo kan me voorzien op het meest geschikte didactisch materiaal en extra oefeningen voor na de les.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Koen
Koen
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben van opleiding regent wiskunde en geef reeds vele jaren bijles wiskunde aan leerlingen van het lager secundair onderwijs. Ik tracht steeds te vertrekken vanuit de noden van de leerling en vraag de leerling ook steeds naar de reeds gemaakte taken en toetsen om op die manier beter te kunnen zien waarmee de leerling in kwestie voornamelijk moeite heeft.
Bijles wiskunde in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Marbais
Nieuw
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Bijles wiskunde in Melle (9090) - Christophe
Christophe
Melle
Nieuw
Door mijn aanpak probeer ik steeds uw kind centraal te stellen. Samen met uw kind zoeken we de manier om de leerstof begrijpbaar te vertalen en te leren om ze te begrijpen. Ik vereist inzet van de mensen die ik begeleid en de wil om het te begrijpen. Gewoon problemen voor u oplossen en verder geen begeleiding is niet aan mij besteedt.
Bijles wiskunde in Gentbrugge (9050) - Emilie
Emilie
Gentbrugge
Nieuw
Tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Ugent heb ik reeds meerdere vakken statistiek en wiskunde gehad en was ik hiervoor steeds bij de beste. Ik help anderen graag slagen en ik geloof oprecht dat iedereen capabel is om voor alles te slagen zolang ze de juiste begeleiding krijgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Destelbergen: geëvalueerd met 4.94 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Destelbergen, opfriscursus wiskunde Destelbergen, privé leraar wiskunde Destelbergen, zoek wiskundeleraar in Destelbergen, bijles wiskunde gezocht Destelbergen, bijles wiskunde middelbaar Destelbergen, bijlessen wiskunde Destelbergen, wiskunde bijles Destelbergen, bijles wiskunde aan huis Destelbergen, prive bijles wiskunde Destelbergen, leraar wiskunde gezocht Destelbergen, bijles wiskunde prijs Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden