bijles engels Hamme-merchtem

Hulp voor bijles Engels in Hamme-merchtem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Hamme-merchtem

Bijles engels in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles engels in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Bijles engels in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een super grote passie voor Engeland en alles dat er mee te maken heeft, inclusief de taal. Hiervan bezit ik uitstekende kennis die ik graag deel met anderen
Bijles engels in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben vloeiend in Engels, ik heb 8 jaar in Verenigd Koninkrijk gestudeerd, gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd verbeter ik Engelse CV’s en bekijk ik studenten hun werk na. Ik geef graag bijlessen Engels en doe dit ook op een creatieve manier zodat de lessen aangenaam blijven.
Bijles engels in Zele (9240) - Sarah
Sarah
Zele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik studeer Office management, en als afstudeerrichting health care management, waarbij we het vak Engels krijgen en deze goed moeten beheersen.
Bijles engels in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Bijles engels in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles engels in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles engels in Berlare (9290) - Evelien
Evelien
Berlare
Nieuw
Student, 5de jaar Grieks-Latijn aan Svi-Gijzegem. Ik ben jong, maar beheers Nederlands en Engels perfect en help graag een handje bij hen voor wie dat moeilijk is. Laat me iets weten en ik help je graag.
Bijles engels in Buggenhout (9255) - Maaike
Maaike
Buggenhout
Nieuw
Hallo ik ben Maaike. Ik ben 17, ga naar het 6e middelbaar. Ik heb een zeer sterk taalgevoel, zat 4 jaar in een talen richting en help vaak mensen van mijn klas met hun taalvakken waarbij hun resultaten met minstens 15% stijgen. Mijn leerkrachten zijn zeer tevreden over mij. Nederlands: Gemiddeld 85% Engels: Gemiddeld 80% Frans: Gemiddeld 75% Laat me iets weten als je me beter wil leren kennen. :)
Bijles engels in Dendermonde (9200) - Karolien
Karolien
Dendermonde
Nieuw
Ik heb Engels / Nederlands / Russisch gestudeerd (Master in de Meertalige Communicatie) en ik geef graag bijles Engels aan scholieren en studenten. Ik haal er plezier uit om iemand te zien vooruitgaan! Ik focus op alle vaardigheden maar kan ook werken aan één specifiek aspect op basis van de leerling.
Bijles engels in Berlare (9290) - Tess
Tess
Berlare
Nieuw
Ik spreek vloeiend Engels, de taal is zoals een tweede moedertaal voor mij. De laatste persoon die ik heb geholpen met bijles heeft zijn punt kunnen veranderen van 35% naar 70% ik ongeveer 2 maanden tijd.
Bijles engels in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Ik ben vlot drietalig Nederlands, Frans, Engels. Ik begeleid dagelijks cliënten in het Frans. Ervaring met individuele bijlessen en taallessen in kleine groepjes.
Bijles engels in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Tijdens mijn secundair scoorde ik altijd enorm hoge scores voor zowel Engel als Nederlands. Dit waren ook mijn favoriete vakken. Ik heb als persoon best wel een goed taalgevoel en kan me ook goed verwoorden in deze twee talen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Hamme-merchtem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Hamme-merchtem: geëvalueerd met 4.63 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Hamme-merchtem, privé leraar Engels Hamme-merchtem, Engels leren Hamme-merchtem, Engels leren voor beginners Hamme-merchtem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Hamme-merchtem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden